tropem_misia1 11.09.09, 20:43 Cieszę się,że zajrzałaś,że zdiagnozowałaś się w kartotece bez przypominania Tu same szalone myśli krążą napawając optymizmem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolorowa_skarpetka Re: Witaj Alfredko. 11.09.09, 21:29 z wrażenia zajrzałam do kartoteki i wytężyłam neurona witaj Alfredko mimo, że Cię nie ma, choć jesteś Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Witaj Alfredko. 12.09.09, 12:50 to chyba typowe przy jej schorzeniu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Witaj Alfredko. 12.09.09, 15:51 To bardzo miła,mądra niewiasta.Znam ją z innego forum. Pewnikiem klimat zwariowany tego forum jej nie odpowiada. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Witaj Alfredko. 17.09.09, 12:10 klimat jenialnyyyyy, raz jest raz go nima. Zajrzalam bo znajome nicki ujrzałam i jeżeli nie wyrzucicie to z przyjemnościa, a czasami bez, będę tu pomieszkiwala. czy emeryci mają zniżki na mówienie od rzeczy? niewiasta to brzmi dumnie, Alf już stetryczał - to może "wasza wysokośc" albo "eeej tyyy".... Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Witaj Alfredko. 17.09.09, 12:37 Tu wszyscy mają zniżki na wszystko, takie same tylko z innego powodu, ale na emeryta też może być Odpowiedz Link