Dodaj do ulubionych

Cejrowski sie naraził buddystom

05.03.12, 19:57
"Buddyzm to religia bez boga, za to z demonami", "turyści klękający przed pomnikami to głupi ludzie" - to tylko kilka stwierdzeń z programu Wojciecha Cejrowskiego, wyemitowanego przez stację TVN. Polskie środowiska buddyjskie protestują na Facebooku przeciw wymowie programu. Do realizacji tego odcinka przygotowałem się wyjątkowo starannie - odpowiada Cejrowski.
www.alert24.pl/alert24/1,84880,11285776,TVN_po_raz_kolejny_wyemitowalo_program_Cejrowskiego.html
Akurat tego odcinka nie oglądałam, zwykle oglądam - nie z miłości do Cejrowskiego ale ze zwykłej ciekawosci jak zyją ludzie tam gdzies gdzie pewnie nigdy nie dotrę. Lubię te programy ale razi mnie często jego prostactwo.Poza tym jak tak wychwala wolnosć np. w Meksyku (pokazywał wtedy ludzi zyjących w skleconych przez siebie domach) to czemu tam nie osiądzie?Tam nie ma podatków,itp. ale nie ma nic przeciwko zarabianiu grubych pieniędzy. Nie pomysli ze to one poniekąd dają mu taką wolność jaką on ma.
Obserwuj wątek
    • marguy Re: Cejrowski sie naraził buddystom 05.03.12, 22:01
      Cejrowski?
      Wyuczony prostak, szkolny przyklad tego co Mrozek trafnie okreslil jako "nowego polskiego chama".
      • amityr Re: Cejrowski sie naraził buddystom 06.03.12, 08:01
        Nygus!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka