Dodaj do ulubionych

Zalali centrum stolicy

09.06.12, 03:58
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,114927,11897263,Bialo___Czerwony_most_Poniatowskiego__Po_meczu_tysiace.html?lokale=warszawa
Całe gremium przemieściło się pod pałac z zamiarem dalszej zabawy w tzw, Strefie kibica. Ale tam już było prawie full tych, co tam na telebimach oglądali mecz:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/5,114944,11895651,Tak_kibicuja_Polacy__Wielkie_emocje__radosc_i_wiwaty.html
No i rozlazło to się po ulicach, nie omieszkawszy wypełnić następny obowiązek kibica - wypicie słusznej ilości piwa. I takie zamulone snuło się po jezdniach, nawet do póżnej nocy traktując je jak deptak Miała być przywróciona normalna komunikacja ok.godz. 22. Ale wskutek takiego stanu, jeszcze o 23ciej komunikacja nie działała normalnie lecz jeżdziła "opłotkami". Jak tak dalej będzie przez całe mistrzostwa, to sparaliżują nam stolicę.
Obserwuj wątek
    • dwa-filary Re: Zalali centrum stolicy 09.06.12, 09:51
      No i należy sie cieszyć, że naród nareszcie się bawi, że ma uśmiech na twarzy.
      Interesuje mnie przyszłość,bo tam zamierzam spędzić resztę życia.
      https://i45.tinypic.com/2vwwpwx.jpg
    • jaga_22 Re: Zalali centrum stolicy 09.06.12, 13:05
      Jakoś damy radę,nie mamy wyjścia.Najważniejsze,że było spokojnie.
      • metalin Re: Zalali centrum stolicy 09.06.12, 17:31
        Chciałaby się w takiej strefie kibica znaleźć, w ub. roku zatrzymała się na chwilę w takiej większej grupie kibicującej żużlowcom.....noooo, powiem Wam, że to superaśna sprawa jest , pełny spontan! wink
        • metalin Re: Zalali centrum stolicy 09.06.12, 17:32
          gdzieś mi - m - uciekło sad (chciałam , zatrzymałam)
          • iryska2604 Re: Zalali centrum stolicy 10.06.12, 22:42
            Oj, kocham oglądac żużel. Kibice zalali nie tylko Warszawę, dzis sie tłukli na starym rynku w Poznaniu a teraz jak wygrali Chorwaci to bedzie wesoło!
            • jaga_22 Re: Zalali centrum stolicy 11.06.12, 11:05
              Rzeka kibiców robi wrażenie.
              http://i50.tinypic.com/359g3k2.jpg
              • dorka556 Re: Zalali centrum stolicy 11.06.12, 12:12
                W piątek jadę na kilka dni do Wwy. Wolałabym nie spotkać się z tą rzeką.
                Będzie spokojnie?
                • jaga_22 Re: Zalali centrum stolicy 11.06.12, 12:35
                  Najgorzej to pewnie będzie jutro.Najlepiej omijać Strefę Euro.
                  • polnaro Re: Takie uwagi nt. 11.06.12, 12:47
                    Oj, jutro może być zapamiętane smile. A nasi dziennikarze prasowi nakręcili karuzelę, że ho!

Jeszcze przed jutrem zachowanie kibiców próbują temperować Anglicy, gdyby zeszli z boiska, to też byłaby "łata" na tym turnieju.
                    • iryska2604 Re: Takie uwagi nt. 11.06.12, 17:44
                      Zawsze przy okazji tak wielkich igrzysk dochodzi do mniejszych lub większych incydentów. Podawali ze zatrzymano 70 kibiców - no i niestety większosc to Polacy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka