Dodaj do ulubionych

Rózne interpretacje

• iryska2604 Re: Rózne interpretacje 05.02.13, 20:55
      Upraszczasz. I na dodatek podpierasz sie takimi mało wiarygodnymi tabloidami. Mnie tam ona czy on nie przeszkadza.
      • anoagata Re: Rózne interpretacje 05.02.13, 21:43
        Ani to śmieszne ani ciekawe.
        • zajbel Re: Rózne interpretacje 06.02.13, 11:22
          Przede wszystkim to nie Krzyś tylko Ryszard ale najważniejsze jest to że nigdy nie był komuchem bo za komuny to on w pieluchy sikał. Tak rozumując to każdy z nas był komuchem bo się urodził i żył za komuny, ty też Amityr , tego się nie wyprzesz. Znowu wraca temat odpowiedzialności dzieci za czyny rodziców, a przecież rodzice Kaczyńskiego też żyli w PRL i to bardzo dobrze żyli a prezia nikt sie nie czepia a jak ktoś tam o jego ojcu napisał to awantura była jak stąd do Władywostoku. Bardzo lubie słuchąć pani poseł Grodzkiej, ma bardzo wyważone opinie i nikogo nie obraża. A kobieta lub mężczyzna nie można się stać ot tak dla własnego kaprysu , to jest nierealne, kobieta czy też mężczyzna trzeba się czuć, trzeba się ze swoja płcią utożsamiać.
          • stedo Re: Rózne interpretacje 06.02.13, 13:35
            Chyba jednak Krzysztof. Przynajmniej tak funkcjonuje w sieci. Fakt, na poważną działalność za komuny się nie załapała. Ale poglądów stricte lewicowych nie można jej odmówić. Była jakimś funkcyjnym w SLD, przyjażniła się z Czarzastym, działała w stowarzyszeniu Ordynacka. Co prawda o biznes też się otarła.Ostatnio miała jakieś wydawnictwo.A co do "metamorfozy". Ludzie miewają różne potrzeby psychiczne. Ich sprawa jeśli innym nie szkodzą. Tu o tyle dziwi, że "obowiązek małżeński" jako mąż spełniła i ma syna. I podobno tylko to sprawiło że tak póżno zdecydowała się na zmianę. Czekała aż syn dorośnie. Zresztą podobno w stosunku do niego nadal jest ojcem. Była całkiem przystojnym facetem, bo o niej jako kobiecie tego powiedzieć nie można:
            https://cdn9.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/138099/zmienila_plec_i_nazwisko_267x165_crop.jpg
            Druga strona sceny politycznej też może się pochwalić podobnym przypadkiem. Znany działacz Solidarności Regionu Mazowsze, kolega Wujca/siedzieli razem w stanie wojennym w jednej celi/ Marek Hołuszko, stał się Ewą. Wujec poczuł się wstrząśnięty, jak wyznał.
            spoleczenstwo.newsweek.pl/ewa--harda--holuszko--opozycjonista--ktory-stal-sie-opozycjonistka,98857,1,1.html
            Osoba jako facet też była przystojna. Obecnie mniej
            https://1.bp.blogspot.com/-0-XaVpybESY/UB_NKq4mepI/AAAAAAAAEls/S1msusgSLjc/s400/1.jpg
            • stedo Re: Rózne interpretacje 06.02.13, 13:40
              Tu film o niej:
              www.youtube.com/watch?v=DUuKrqaHYAA
              • stedo Szczegóły biograficzne 06.02.13, 14:04

pl.wikipedia.org/wiki/Ewa_Ho%C5%82uszko
                • stedo Re: Szczegóły biograficzne 06.02.13, 14:20
                  www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/walczyla-z-wladza-dzis-walczy-z-rzeczywistoscia-kiedys-jako-marek-dzis-ewa,304610.html
            • stedo Anna Grodzka 06.02.13, 13:59

..więcej szczegółów:
              pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Grodzka
              A tu film o niej:
              www.youtube.com/watch?v=sflHRQFeGlQ
              www.youtube.com/watch?v=5b3WFTpe66M
              • amityr Re: Anna Grodzka 06.02.13, 17:55
                @iryska i inni. Pomaleńku,nie tak szybko.Przekleiłem to zdjęcie tylko i wyłącznie jako ciekawostkę bez żadnego mojego komentarza. Proszę więc mi nic nie zarzucać ,bo pomyślę ,że przekleiłem z wioski na WIOCHĘ. Amen
                • iryska2604 Re: Anna Grodzka 06.02.13, 18:47
                  No widzisz - i szkoda że bez komentarza. Gdybyś cokolwiek napisał to wiedziałybyśmy jak sie do tego ustosunkować ,a tak ...
                  • amityr Re: Anna Grodzka 06.02.13, 19:10
                    A tak wiem ,że niektórych mama kąpała w wodzie ,w której przed tym nie zanurzała łokcia. Hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka