aga-kosa 13.04.13, 13:25 Przychyliłam się do opinii i zmazałam. Tamartszek zapraszam do sympatycznych rozmów. aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Zrobiłam to 13.04.13, 13:31 Kasiu, dzisiaj zobaczyłam Twoje zdjęcia z Grecji. Nie wiem jak to się stało, że umknęły. aga Odpowiedz Link
anoagata Re: Zrobiłam to 13.04.13, 14:01 No i okej ale Tymaraszkowa mogłaby tu częściej sie udzielać,tak sądzę,Hę ! Odpowiedz Link
julinka601 Re: Zrobiłam to 13.04.13, 15:09 Słusznie, nie potrzeba nam tu złej energii. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Zrobiłam to 13.04.13, 17:01 Dziękuję i bardzo mi miło. Wiecie że ona nawet dwa nowe nicki założyła żeby smarować, nawet na moje zdjęcia weszła i komentowała, ale ja zablokowałam. Serdeczne dzięki i postaram się poprawić w bywaniu z wami, ale pamiętajcie że ja o was zawsze pamiętam, czy piszę czy nie. Buziaczki dla wszystkich. Odpowiedz Link
mado-x Re: Zrobiłam to 13.04.13, 17:10 tamaryszek44 napisała: > Dziękuję i bardzo mi miło. Wiecie że ona nawet dwa nowe nicki założyła żeby sma > rować, nawet na moje zdjęcia weszła i komentowała, ale ja zablokowałam. > Serdeczne dzięki i postaram się poprawić w bywaniu z wami, ale pamiętajcie że j > a o was zawsze pamiętam, czy piszę czy nie. > Buziaczki dla wszystkich. To "straszne" Buziak ! Odpowiedz Link