Dodaj do ulubionych

propozycja

29.07.13, 01:05
ponieważ dopiero co przeszłam na emeryturę i to z konieczności (redukcja etatów) i jakoś nie mi się nie-pracować to pomyślałam, że może wśród Was jest też ktoś taki. I może coś spróbujemy razem stworzyć?

Obserwuj wątek
    • pia.ed Re: propozycja 29.07.13, 09:59
      nowaemerytka napisała:

> ponieważ dopiero co przeszłam na emeryturę i to z konieczności (redukcja etatów
      > ) i jakoś nie mi się nie-pracować to pomyślałam, że może wśród Was jest też kto
      > ś taki. I może coś spróbujemy razem stworzyć?

A co, poezje chcesz razem z kimś pisać, malować obrazy czy "tworzyć" jeszcze coś innego?
      To jak, chce Ci sie pracować czy nie, bo z jakoś nie mi się nie-pracować
      niewiele rozumiem ...
      >
      • anka125 Re: propozycja-nowaemerytka 29.07.13, 11:08
        A z jakiego jesteś miasta?
        Zawsze w "realu" lepiej niż wirtualnie.
        • nowaemerytka Re: propozycja-nowaemerytka 29.07.13, 11:51
          z Warszawy
      • nowaemerytka Re: propozycja 29.07.13, 11:54
        myślałę faktycznie o pracy. O stworzeniu jakiejś firmy np. z dotacją z Unii? albo i nie. Szukam też pomysłów. O malowaniu obrazów też myślę i nawet maluję.... Nie musisz odpowiadać
        • ewa9717 Re: propozycja 29.07.13, 12:11
          nowaemerytka napisała:

O malowaniu obrazów też myślę i nawet maluję....
          > Nie musisz odpowiadać
          No ale tego Pia chyba nie musiała wiedzieć, a ty nie musiałaś być niegrzeczna.
          • pia.ed Re: propozycja 29.07.13, 13:33
            ewa9717 napisała:
            No ale tego Pia chyba nie musiała wiedzieć ...

Z pierwszego tekstu praktycznie nic nie mozna sie bylo dowiedziec, bo ani miejsca zamieszkania, ani co sie chce sie stworzyć ... dlatego się zapytałam.
            Teraz okazuje się, ze chodziło o założenie firmy z dotacji UE ... wink poważne przedsięwzięcie z zupełnie nieznaną osobą...

• 92ela Re: propozycja 29.07.13, 13:49
              pia.ed napisał
              > .
              > Teraz okazuje się, ze chodziło o założenie firmy z dotacji UE ... wink po
              > ważne przedsięwzięcie z zupełnie nieznaną osobą...

Myślę podobnie jak Pia. A swoją drogą chcesz zakładać firmę, nie chcesz pracować, szukasz wspólników [a może pracowników] na forum..już na samym wstępie nie widzę przyszłości na takie zamysły. Mieszkasz w dużym mieście i pewnie masz bliskich, znajomych, przyjaciół, to tam szukaj inspiracji. Inna rozmowa i snucie planów w realu niż na internetowym forum. Chyba nas nie podpuszczasz?

>
              • alfredka1 Re: propozycja 29.07.13, 21:09

Witaj NOWA, czuj sie dobrze-, jesteśmy juz kilka lat razem,. Zgodnie żyjemy, tematy różne poruszamy - od baaardzo mądrych do całkiem głupawych.
                Dobrze byłoby gdyby nasze młode emerytki rozpoczęły jakąś działallność ale takie to LENIWE ....smile
                Dużo ćzytamy, słuchamy muzyki = od średniowiecznej do zwariowanej /wg mnie/ nowoczesnej.

Warszawianek ci u nas dużo, tak jak na forum 40+
                albo na 40-50-
                Rozpisałam sie za dużo ale jestem najstarsza z tego rodu i jakoś mnie tolerują smile)
                Pozdrawiam serdecznie smile)

https://i48.tinypic.com/dwqped.jpg
                • iryska2604 Re: propozycja 30.07.13, 11:27
                  Wszystko ci Alfredka, nasza najmilsza seniorka napisała. Powodzenia w działaniu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka