nowaemerytka 29.07.13, 01:05 ponieważ dopiero co przeszłam na emeryturę i to z konieczności (redukcja etatów) i jakoś nie mi się nie-pracować to pomyślałam, że może wśród Was jest też ktoś taki. I może coś spróbujemy razem stworzyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: propozycja 29.07.13, 09:59 nowaemerytka napisała: > ponieważ dopiero co przeszłam na emeryturę i to z konieczności (redukcja etatów > ) i jakoś nie mi się nie-pracować to pomyślałam, że może wśród Was jest też kto > ś taki. I może coś spróbujemy razem stworzyć? A co, poezje chcesz razem z kimś pisać, malować obrazy czy "tworzyć" jeszcze coś innego? To jak, chce Ci sie pracować czy nie, bo z jakoś nie mi się nie-pracować niewiele rozumiem ... > Odpowiedz Link
anka125 Re: propozycja-nowaemerytka 29.07.13, 11:08 A z jakiego jesteś miasta? Zawsze w "realu" lepiej niż wirtualnie. Odpowiedz Link
nowaemerytka Re: propozycja 29.07.13, 11:54 myślałę faktycznie o pracy. O stworzeniu jakiejś firmy np. z dotacją z Unii? albo i nie. Szukam też pomysłów. O malowaniu obrazów też myślę i nawet maluję.... Nie musisz odpowiadać Odpowiedz Link
ewa9717 Re: propozycja 29.07.13, 12:11 nowaemerytka napisała: O malowaniu obrazów też myślę i nawet maluję.... > Nie musisz odpowiadać No ale tego Pia chyba nie musiała wiedzieć, a ty nie musiałaś być niegrzeczna. Odpowiedz Link
pia.ed Re: propozycja 29.07.13, 13:33 ewa9717 napisała: No ale tego Pia chyba nie musiała wiedzieć ... Z pierwszego tekstu praktycznie nic nie mozna sie bylo dowiedziec, bo ani miejsca zamieszkania, ani co sie chce sie stworzyć ... dlatego się zapytałam. Teraz okazuje się, ze chodziło o założenie firmy z dotacji UE ... poważne przedsięwzięcie z zupełnie nieznaną osobą... Odpowiedz Link
92ela Re: propozycja 29.07.13, 13:49 pia.ed napisał > . > Teraz okazuje się, ze chodziło o założenie firmy z dotacji UE ... po > ważne przedsięwzięcie z zupełnie nieznaną osobą... Myślę podobnie jak Pia. A swoją drogą chcesz zakładać firmę, nie chcesz pracować, szukasz wspólników [a może pracowników] na forum..już na samym wstępie nie widzę przyszłości na takie zamysły. Mieszkasz w dużym mieście i pewnie masz bliskich, znajomych, przyjaciół, to tam szukaj inspiracji. Inna rozmowa i snucie planów w realu niż na internetowym forum. Chyba nas nie podpuszczasz? > Odpowiedz Link
alfredka1 Re: propozycja 29.07.13, 21:09 Witaj NOWA, czuj sie dobrze-, jesteśmy juz kilka lat razem,. Zgodnie żyjemy, tematy różne poruszamy - od baaardzo mądrych do całkiem głupawych. Dobrze byłoby gdyby nasze młode emerytki rozpoczęły jakąś działallność ale takie to LENIWE .... Dużo ćzytamy, słuchamy muzyki = od średniowiecznej do zwariowanej /wg mnie/ nowoczesnej. Warszawianek ci u nas dużo, tak jak na forum 40+ albo na 40-50- Rozpisałam sie za dużo ale jestem najstarsza z tego rodu i jakoś mnie tolerują ) Pozdrawiam serdecznie ) Odpowiedz Link
iryska2604 Re: propozycja 30.07.13, 11:27 Wszystko ci Alfredka, nasza najmilsza seniorka napisała. Powodzenia w działaniu! Odpowiedz Link