Dodaj do ulubionych

Chylę czoła przed ks.Lemańskim

04.08.13, 22:34
Nie tyle chodzi o mnie, ile o to, że ja mojemu biskupowi powierzałem krzywdę innych ludzi i ponieważ tej krzywdy nie naprawiono, ja tego odpuścić nie mogę - z księdzem Wojciechem Lemańskim rozmawia Agnieszka Ziółkowska, pierwsze polskie dziecko poczęte in vitro

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,14385595,Ksiadz_Lemanski__Nie_szukam_konfliktu.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk#Cuk?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk#Cuk#ixzz2b2CGvED9

Może za poważny temat na niedzielny wieczór ale dopiero teraz przeczytałam artykuł i naprawdę jestem poruszona madroscią księdza Lemańskiego.Gdyby wszyscy duchowni byli tacy...
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Chylę czoła przed ks.Lemańskim 04.08.13, 23:19
      Tak sobie marzysz, Irysko...
      Niestety polski Kosciół mówi ustami hoserów, michalików i innych rydzyków, knebluje sie księzy takich jak Boniecki czy Lemański, a rózne paetze smiało podnoszą głowy i znów walą w pierwszym szeregu...
      • jaga_22 Re: Chylę czoła przed ks.Lemańskim 05.08.13, 11:34
        Jestem bardzo ciekawa jak daleko posuną się sprawy.
        Kibicuję Lemańskiemu.
        • 92ela Re: Chylę czoła przed ks.Lemańskim 05.08.13, 12:02
          Smutny fakt, że wierni którzy powinni mieć zaufanie do instytucji KK widzą jak oblepieni błotem są ich hierarchowie i jeden Franciszek nic nie zmieni.
          • anoagata Re: Chylę czoła przed ks.Lemańskim 05.08.13, 12:25
            Też chylę czółko swoje.
            A jednak kościół pustoszeje i to prawda.
            • amityr Re: Chylę czoła przed ks.Lemańskim 05.08.13, 17:20
              Wyraz twarzy ,uśmiech bardzo podobny do Jana Pawła II.Nawet sposób żartowania i wypowiadania myśli.Szacun dla tego człowieka. Tak zawsze sobie wyobrażałem kapłana.
              • loczek62 Re: Chylę czoła przed ks.Lemańskim 05.08.13, 18:18
                amityr napisał:

> Wyraz twarzy ,uśmiech bardzo podobny do Jana Pawła II.Nawet sposób żartowania i
                > wypowiadania myśli.

Też na to podobieństwo zwróciłem uwagę.
                • amityr Re: Chylę czoła przed ks.Lemańskim 05.08.13, 20:49
                  Tak myślę czy to czasem nie jakaś chwila uniesienia i zapomnienia w zatraceniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka