18.08.13, 09:50
Prababci @loczka62 gdzieś nie było. Obiecuję poprawę.
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: Szukam 18.08.13, 11:16
      Zapomniałeś dodać "Co autor miał na myśli."
      No i mam wrażenie że nie wychodzi Ci za bardzo identyfikacja płci...
      • tamaryszek44 Re: Szukam 18.08.13, 16:29
        A ja nie kumam o co tu chodzi i w temacie na emerytach - Basiu! To jest o nas !
        Czuję się niedoinformowana więc głosu nie zabieram, ale niefajnie mi z tym.
      • amityr Re: Szukam 18.08.13, 19:51
        loczek62 napisał:

> Zapomniałeś dodać "Co autor miał na myśli."
        > No i mam wrażenie że nie wychodzi Ci za bardzo identyfikacja płci...

To zdecyduj się na jakąś płeć! Chyba ,że jesteś świeżo po zabiegu i nie możesz się jeszcze przyzwyczaić.
        • iryska2604 Re: Szukam 18.08.13, 19:56
          E, jpanowie! O co wam chodzi?
          • loczek62 Re: Szukam 18.08.13, 20:07
            iryska2604 napisała:

> E, jpanowie! O co wam chodzi?

Myślę że właściwsza byłaby liczba pojedyncza?
        • loczek62 Re: Szukam 18.08.13, 20:02
          amityr napisał:

> To zdecyduj się na jakąś płeć! Chyba ,że jesteś świeżo po zabiegu i nie możesz
          > się jeszcze przyzwyczaić.
          Mnie Twoje insynuacje ujmy nie przynoszą, a tylko świadczą o Tobie...
        • pia.ed Re: Szukam 19.08.13, 10:53
          A to zamieszczam specjalnie dla amityr .... dla ochlody.

www.wykop.pl/link/1618217/aquapark-poziom-rosja/?utm_source=gadugadu&utm_medium=link_1618217&utm_campaign=gadugadu_element&utm_source=gg&utm_medium=main
          • amityr Re: Szukam 19.08.13, 17:16
            W kwestii formalnej. Pisałem już że z takich czy innych powodów niezależnych ode mnie zdarza mi się zrobić jakiś błąd ortograficzny. Ciągłe przypominanie mi o tym zrobiło się nudne a może nawet złośliwe SZANOWNY PANIE LOCZEK CZY TAM INNY BRELOCZEK.
            • jaga_22 Re: Szukam 19.08.13, 17:59
              Amityr,a dokąd tak pędzisz,a dokąd tak gnasz.......http://s4.rimg.info/df87e9234f6212808de33da325ad4769.gif
              ja też nie wiem o co tutaj chodzi i chyba nie jestem ciekawa.
            • loczek62 Re: Szukam 19.08.13, 19:00
              amityr napisał:

> W kwestii formalnej. Pisałem już że z takich czy innych powodów niezależnych
              > ode mnie zdarza mi się zrobić jakiś błąd ortograficzny.

Nie poprawiałem błędów ortograficznych tylko sprostowałem zdanie by miało sens logiczny. Nigdy bym się nie odważył poprawiać czyichś błędów ortograficznych bo sam cierpię na taką przypadłość że je robię bez opamiętania.
              Jeśli jednak nadal czujesz się urażony moją korektą Twojego wpisu to bardzo przepraszam.

> SZANOWNY PANIE LOCZEK CZY TAM INNY BRELOCZEK

Niestety na manierę przeinaczania nicków nie masz wytłumaczenia i robisz to ze zwykłej złośliwości. No chyba że zrobisz woltę i też napiszesz że to bez Twojego udziału się dzieje...
              • amityr Re: Szukam 19.08.13, 20:28
                Ja też przepraszam. To była taka Wolna Amerykanka,której teraz młodzi nie znają . Ty wiesz chyba o co biega.Myślałem ,że robisz to złośliwie. Nie zawsze myślę czy zdanie jest składne. Czasem piszę emocjonalnie . W życiu też jestem wagą.A wagi są roztrzepane.Ti znaczy wszystko gra.
                • anoagata Re: Szukam 19.08.13, 22:01
                  Amityr,jeżeli jesteś waga to musisz przejść od czasu do czasu homologację czy jak to tam, sie nazywa,bo będzie z Tobą nie teges.
                  • amityr Re: Szukam 20.08.13, 16:25
                    Ale ja sobie przecież hoooomoooologuję!Droga Agatko jak śpiewa Wojciech.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka