tamaryszek44 03.09.13, 13:00 Jutro rano i tylko do Karpacza, ale my tak rzadko i na tak krótko wyjeżdżamy że dla mnie to wielkie wydarzenie. Atrakcje i trasa spisana, kwatera zarezerwowana, pogoda też ma dopisać. Do niedzieli baj baj.......a cieszę się jak głupia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Jadę! 03.09.13, 13:06 Powodzenia. "Takie tam góry i takie lasy rzeki o jakich nie śniło się nikomu coś we mnie tańczy, coś we mnie śpiewa i nie chce mi się wracać do domu" i tego Ci życzę. aga Odpowiedz Link
waga_1949 Re: Jadę! 03.09.13, 13:29 Oby udało Wam się zwiedzić jak najwięcej, a pogoda niech dopisuje. Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link
92ela Re: Jadę! 03.09.13, 14:25 Pogodę masz zapewnioną, Dolny Śląsk w ten weekend ma być ciepły i pogodny. Życzę Ci szerokiej drogi i miłego pobytu w Karpaczu. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Jadę! 03.09.13, 17:32 Dziękuję, jeszcze tylko drobiazgi i zaraz będę spakowana na tip top. Mąż spisuje sobie gdzie i jak mnie dowieźć bym zobaczyła to co chcę, że miesiąca było by za mało i najlepiej jak weźmie mi rower, wsadzi tam na niego, da na rozpęd a sam do pokoju i wyrko z pilotem Ja mu dam! Odpowiedz Link