Dodaj do ulubionych

Aniołek z różkami

07.12.14, 18:14
Radosław Sikorski pobrał dziesiątki tysięcy złotych zwrotu kosztów za używanie prywatnego auta do celów służbowych - pisze "Wprost" na stronie internetowej.
www.sfora.pl/polska/Sikorski-tez-wyludzal-pieniadze-za-podroze-sluzbowe-80-tysiecy-a74379
Obserwuj wątek
    • kot_mrau Re: Aniołek z różkami 07.12.14, 18:40
      sfory nie czytam to dla idiotów jest.
      • amityr Re: Aniołek z różkami 07.12.14, 19:51
        kot_mrau napisał:

> sfory nie czytam to dla idiotów jest.
        Nie żebym ci nie wierzył. Pociesz mnie jednak fakt, że ten redaktor z Wyborczej też idiota. Ale pójdę jednak do psychologa. Może nawet wcześniejszą emeryturę dostanę. Buhaha
        • iryska2604 Re: Aniołek z różkami 07.12.14, 19:56
          Samo życie - teraz będzie wytykanie ,kto i ile wziął, kto ma cos za uszami a kto nie. Nasi panowie politycy to jak dzieciaki w piaskownicy .O , nawet mi sie rymło...
          • kot_mrau Re: Aniołek z różkami 07.12.14, 20:02
            nie, nie będzie wytykania, w dupie mam amityra wypiski!

/miau
            • iryska2604 Re: Aniołek z różkami 07.12.14, 20:07
              To sie nie ciebie tyczyło tylko polityków. Czyzbyś był nadwrażliwy? I jak sam nie lubisz pewnie gdy ktoś cię lekceważy wiec miarkuj sie i nie pokazuj gdzie masz czyjes wypiski - bo inaczej twoje też sie tam mogą znaleźć.
              • kot_mrau Re: Aniołek z różkami 07.12.14, 20:10
                jeśli na tym forum wypiski polityków są ważne to ja spadam z tego forum....

/...
                • amityr Re: Aniołek z różkami 08.12.14, 11:25
                  kot_mrau napisał:

> jeśli na tym forum wypiski polityków są ważne to ja spadam z tego forum....
                  >
                  Wyzywasz mnie od idiotów i na grzeczną uwagę jeszcze się obrażasz. Powiem ci tylko ,że bardziej waleń jesteś, niż kot. Za trudne? Buhaha
                  • aga-kosa Re: Aniołek z różkami 08.12.14, 13:16
                    Panowie, Panowie.. smile
                    Podobno marszałek podczas swojego ministrowania wziął ok 1 000 zł miesięcznie na paliwo. Wiadomość mam z dziennika po 12 w PR Jedynka.
                    Prawdopodobnie - wynika z wypowiedzi rzecznik - wszyscy posłowie/ministrowie tak robią. Oni skrupulatnie oddzielają pracę w ministerstwie od pracy w swoich biurach poselskich wink
                    Ucieszyłam się, że tak mało wystarcza wink
                    Sprawdza się hipoteza Iryski, bo już jest wyliczony koszt ochrony prezesa. Mało tej ochronie płacą; 1 300 zł na rękę sad aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka