Dodaj do ulubionych

Kilometrowki Dudy

31.08.15, 12:12
"Mamy do czynienia z nagonką" - pisze Tomasz Lis w "Newsweeku" o reakcji otoczenia prezydenta Andrzeja Dudy na ostatni tekst tygodnika na temat podróży głowy państwa, ówczesnego posła, do Poznania. Podróży, jak przekonuje "Newsweek" za pieniądze podatników w celu wygłoszenia wykładów na prywatnej uczelni. "Reakcją na solidny dziennikarski tekst była fala nienawiści, pomówień, oskarżeń i insynuacji" - wskazuje Lis.

"Polaków traktują jak durniów"

www.tokfm.pl/Tokfm/1,145400,18660637,lis-oburzony-fala-nienawisci-ze-strony-otoczenia-prezydenta.html#Czolka3Img
Prokuratura, która z urzędu wszczęła postępowanie sprawdzające ws. "kilometrówek" Andrzeja Dudy, wystąpiła do uczelni o grafik zajęć prowadzonych przez niego w latach 2012-2014 - podaje "Newsweek".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18660746,kilometrowki-dudy-prokuratura-wystapila-do-uczelni-o-grafik.html?lokale=local#BoxNewsLink
Obserwuj wątek
    • jantoni.jajcorz Re: Kilometrowki Dudy 31.08.15, 14:49
      Szykuje się impeachment , daj Boże??
      Gotówem, w intencji, postów przestrzegaćbig_grin
    • estella50 Re: Kilometrowki Dudy 31.08.15, 16:27
      Swego czasu przeczytałam, że PAD pełnił obowiązki posła zawodowo. To znaczy, że pobierał pełne wynagrodzenie poselskie, żeby zrekompensować utratę innych zarobków. A tymczasem pan prezydent peregrynował do Nowego Tomyśla i do Poznania wykładać na prywatnych uczelniach, za co w ciągu kilku lat otrzymał ok. 300 tys.zł !
      Jeśli moje wiadomości są nieprawdziwe, to bardzo proszę o ich wyprostowanie, bo nie chce mi się wierzyć w aż taką zachłanność, że o łamaniu prawa przez dra praw nie wspomnę.
      Mogę się mylić, bo jakoś media w tym temacie milczą.
      • iryska2604 Re: Kilometrowki Dudy 31.08.15, 16:39
        Media -owszem piszą ,co jest traktowane przez jedynie słuszną jako nagonkę i wyssane z palca oszczerstwa.
        • ewa9717 Re: Kilometrowki Dudy 31.08.15, 21:21
          Jontek, to i ja poposzczę w intencji ojczyzny, a dla linii się przyda wink
          • jantoni.jajcorz Re: Kilometrowki Dudy 01.09.15, 06:11
            ewa9717 napisała:
            > Jontek, ...

Skoro tak ładnie prosisz ...
            Linię mam fajną, oponkową surprised Faktycznie chciałbym ją zmienić ale mam słabą silną wolęsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka