iryska2604 25.06.16, 15:52 forum.gazeta.pl/forum/w,29055,161860068,161860068,Ciekawe_.html I pomyśl czy autor nie ma racji.Nie mamy sie czym podniecać. W tamtym wątku napisałeś ze wreszcie lekarze specjaliści wrócą do Polski...A do czego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfredka1 Re: engine -zajrzyj tu 25.06.16, 15:54 ... specjaliści są ale finanse na leczenie slabe ( Odpowiedz Link
engine8 Re: engine -zajrzyj tu 26.06.16, 02:54 No przeczytalem i nie wiem co na ten temt myslec... To ze Polacy z taka pasja nienawidza PiS'u ciagle mnie zastanawia i to podejscie ze w koncu PiS owi sie nie powiedzie... . Przeciez jak im sie nie powiedzie t wszytkim sie nie powiedzie? Prosze o wyjasnienie - z tej strony to nie ma za bardzo sensu I co to znaczy ??? "Teraz przy rozmowach o zmianie budżetu okaże się ile będziemy musieli zapłacić za bezdenną głupotę polityki zagranicznej, która polegała na obrażaniu wszystkich i łamaniu podstawowych praw konstytucyjnych." Bedzie Polaka placic jakies niesprawiedliwe kary czy po prostu zaplaci to co sie nalezy i w takim samym stopniu jaki inne kraje? No bo zakladamy ze kazdy placi ile powinien - Uni uzywa dosc duzo na pokrycie swoich kosztow i nacel im wiadomw a reszte jakos tam sprawiedliwie rozdziela? Albo: "Sikorski z Tuskiem wywalczyli dla nas 300 mld euro." Co to znaczy ze wywalczyli? To terzeba sie bic zeby dostac pieniadze? A te pienidze To Polska do Uni zaplacila a teraz chce z porotem czy tez nie zaplacila ale chce aby dostac za darmo? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: engine -zajrzyj tu 27.06.16, 22:40 Poczytaj sobie trochę tutaj - to jest niezależny portal koduj24.pl/ I postaram ci pokrótce wyjaśnić mój punkt widzenia, a podejrzewam ze nie tylko ja tak myslę.Wszyscy po trochę zawinilismy ,przede wszystkim ci co nie poszli do urn i ci co głosowali na mniejsze zło. Takim sposobem wygrała jedynie słuszna partia 19-toma procentami ogółu Polaków - czyli jakieś 5700 tys.Czyli nie cały naród. Kaczyński niczym sie właściwie nie zasłużył,był juz premierem i tak rządził że trzeba było rozpisać wcześniejsze wybory,Aha, zasłynął tylko niesławną koalicją. I tak na dobrą sprawę do dziś nie wiadomo jak było z Lepperem. Przypatrz sie teraz kto jest w rządzie, wygooglaj sobie kto i za co, moze sie czegos dowiesz. A słyszałeś jak jeden z posłów stwierdził teraz,k........my! i w ślad za tym poszła dobra zmiana w firmach ,spółkach -dosłownie wszędzie krewni królika Jak się odbyają obrady sejmu? Nocą ,bo prezes lubi pospać - a prezes jest zwykłym szeregowym posłem ,więc dlaczego? Co z TK? Wszystkie obiecanki biorą w łeb, nawet słynne 500+ -bo póki co pieniędzy na to nie ma,moze sie jakims cudem znajdą jak dokrecą wszystkie mozliwe śrubki.Mało? Jaką prasę ty czytasz? Poczytaj coś na temat słuzby zdrowia - podoba ci się? Nie będę ci wymieniac składu rządu i przypominać czym sie wsławili,bo to przeczytac można wszędzie i jak wie gdzie szukać źródeł.Mało? Jeszcze na dodatek pieniędzy brakuje na szystko tylko nie na Kosciół,Zresztą co ja sie będę denerwować... > . Przeciez jak im sie nie powiedzie t wszytkim sie nie powiedzie? I w tym własnie sęk że z góry wiadomo jak sie to skończy. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: engine -zajrzyj tu 27.06.16, 22:44 Jeszcze moze to ci cos naswietli koduj24.pl/za-wszystkim-stoi-zly-czlowiek/ Odpowiedz Link