wikul Re: Czesi komentują 01.04.19, 20:07 czuk1 napisał: > Oj, tajemniczy to wpis. crowdmedia.pl/w-internecie-wrze-po-doniesieniach-w-sprawie-sex-afery-w-pis-polacy-domagaja-sie-odpowiedzi/ Odpowiedz Link
wikul Afera z udziałem Kuchcińskiego? 01.04.19, 20:43 Marszałek podejmie ''zdecydowane działania'' www.superstacja.tv/wiadomosc/2019-04-01/afera-z-udzialem-kuchcinskiego-cis-obrzydliwe-insynuacje-marszalek-sejmu-podejmie-dzialania-prawne/?utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=fb_supers&fbclid=IwAR1_RueQAL-ZpHoiLD1xKrPG6MT6MoqnzPy6AfDwc9UAJHXNQtgYmGuiblE Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Afera z udziałem Kuchcińskiego? 02.04.19, 08:41 Tak sobie myślę że bez dymu nie ma ognia... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Afera z udziałem Kuchcińskiego? 02.04.19, 10:54 wikul napisał: > Marszałek podejmie ''zdecydowane działania'' Jeśli są jakieś nagrania ….to co on teraz może. Tylko straszyć ajednocześnie wyciszać sprawę, cicho siedzieć. Odpowiedz Link
estella50 Re: Afera z udziałem Kuchcińskiego? 03.04.19, 18:33 Podobno to sprawa z 2016 roku! I od tego czasu Kuchciński nie zdołał jakoś zdecydowanie przeciąć, dać odpór itd. Sądził, że uda się zachować tajemnicę Wstrętne, że ten w pierwszym szeregu klepiący pacierze współżyje z dziewczynką w wieku swojej wnuczki! Nagrań ma być więcej i to z różnymi "bohaterami". Odpowiedz Link