natla Re: pa,dobranoc 16.07.05, 22:46 Muraszka.....!!! Dwie dobranocki??? )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: pa,dobranoc 17.07.05, 09:07 Już nie zakładaj drugich dzieńdoberków )))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: pa,dobranoc 28.07.05, 20:12 nie spalam ostatniej nocy,sa czasem,takie przemyslenia... do jutra? Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: pa,dobranoc 28.07.05, 21:17 Przypomniałam sobie po paru dniach niebytności na tym forum,o nim.Więc choć od dobranocki zacznę na nowo.Może tu się w końcu kiedyś zadomowię i zacznę częściej czytać i czasem pisać.Dziś po tym skwarnie upalnym dniu kąpiel i do łóżeczka się już trzeba szykować.Dobrej nocki Wam życzę i pełnego wypoczynku. Jutro czeka Nas taki sam upał.Może wytrzymam. Odpowiedz Link
natla Re: pa,dobranoc 28.07.05, 22:04 Wytrzymasz, wytrzymasz.....a masz inne wyjcście??? Niech mi która tu będzie narzekać jeszcze na deszcz i chłód...... Chłodnej nocy życzę ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: pa,dobranoc 16.08.05, 22:11 ide spac bo zaczynam juz pisac i gadac sama do siebie )))))) kolorowych snow Odpowiedz Link
maria73 Re: pa,dobranoc 21.08.05, 19:41 ..........spij kochanie ....................... ....................... księżycowi bedzie wstyd że on zasnął a ty nie !! Odpowiedz Link
malwina52 Re: pa,dobranoc 26.08.05, 23:16 a ja tak rozmarzona muzycznie ze chyba nie usne dlugo,polatam po forach papa Odpowiedz Link
muraszka1 Re: pa,dobranoc 27.08.05, 23:04 jak z tym lataniem? trafilas wczoraj do lozeczka? do swojego Odpowiedz Link
maria73 Re: pa,dobranoc 28.08.05, 22:18 oj kochani!! wyśpijcie się dobrze, a od jutra do roboty bo na tym forum sennie .......... Wyprowadziliście się wszyscy do konkurencji?? Dobrej nocy wszystkim życzę ) Odpowiedz Link
knidyjka Re: pa,dobranoc 31.08.05, 01:34 idę lulu, Wy już na drugim boku, a ja jeszcze przy kompie Odpoczywajcie i śnijcie kolorowo. Jutro będzie dobry dzień (czyżby znów jakieś słowa piosenki?) Odpowiedz Link
maria73 Re: pa,dobranoc 31.08.05, 21:31 pewnie pojdeę w Twoje ślady . Dobranoc wszystkim!! o!!!- losują lotki - tym którzy graja - wygranych!!! Odpowiedz Link
knidyjka Re: pa,dobranoc 01.09.05, 01:49 łagodnych i miłych snów, śpijcie, ja też już idę, kot na mnie czeka Odpowiedz Link
muraszka1 Re: pa,dobranoc 08.09.05, 20:49 dobranoc,dzien byl taki absorbujacy,taki sloneczny Odpowiedz Link
maria73 Re: pa,dobranoc 08.09.05, 22:38 no i znowu się zasiedzialam!! dobrej nocy "nocnym markom "i calej reszcie też Odpowiedz Link
knidyjka Re: pa,dobranoc 08.09.05, 23:11 ja również, coś nie najlepiej się dzisiaj czuję. Takie 30 stopniowe temp.nie dla mnie. Zaraz serduszko wystukuje dziwne rytmy, jakby mu się krok pomylił. Łagodnych snów,pa,pa... Odpowiedz Link
maria73 Re: pa,dobranoc 09.09.05, 21:13 dlaczego tu tak pusto?? wszyscy przed telewizorami czy na wieczornych spacerach? jesli to drugie to rozsądnie bo zdrowo!! Ale jestem przemądrzała no nie ? No to powiedziałam co powiedziałam, idę do wanny,potem do łóżka,poczytam i może zasnę?? a jutro śpię,śpię,śpię... Pewnie zmieni się pogoda i skończą upały - tak po chmurkach nad Wrocławiem sadzę. Wszystkim i tym strudzonym tygodniem pracy i tym co to na emeryturze pracują jak mrówki i leniuszkom /zasłużonym zreszta/ życzę spokiojnej nocy. A od jutra - dwa dni /dla tych co pracują/ luzu !!! ) Odpowiedz Link
knidyjka Re: pa,dobranoc 09.09.05, 22:30 dobranoc,śpijcie dobrze , może noc nie będzie taka parna jak dzień Odpowiedz Link
jana2706 Re: pa,dobranoc 03.04.06, 21:37 chcialam napisac,napisac,nakrzyczec,ale powiem tylko DOBRANOC Odpowiedz Link