dziewczynka15 Re: Dzień seniora 02.10.05, 18:20 Zalezy Ci, zeby ktos pamietal, ze jestes stara? Odpowiedz Link
knidyjka Re: Dzień seniora 02.10.05, 18:36 a cóż ty jesteś taka miła dzisiaj? ja nie jestem stara!))) Odpowiedz Link
dziewczynka15 Re: Dzień seniora 02.10.05, 18:45 Taka moja natura, mozesz mnie olewac.W koncu to Ty sie dopominasz o jakies szczegolne wzgledy "z okazji dnia seniora". Odpowiedz Link
knidyjka Re: Dzień seniora 02.10.05, 23:04 żadna rozmowa nie jest z Tobą możliwa, za dużo w Tobie nienawiści i agresji, ktoś Ci zrobił krzywdę? Odpowiedz Link
natla Re: Dzień seniora 03.10.05, 09:25 Przecież tu nie ma seniorów póki co.......senior to taki 80 - 90 - latek ) Knidajko, nawet nie wiem kiedy jest ten dzień, ale z reguły pamiętam o seniorach i bez ich święta, bo uważam, że właśnie ludzie starzy potrzebują szczególnie dużo serca, zainteresowania i uśmiechu. A kiedy jest dzień seniora? ))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dzień seniora 04.10.05, 17:04 to nie dzien a nawet caly tydzien, a dlaczego tak sie wypieramy wieku? mam swoje lata i metryke, dla 15 latki moge byc stara, ale i ona jak bedzie miala szczescie dozyc bedzie stara i moze w dodatku zlosliwa )) to niestety nie minie nikogo Odpowiedz Link
malwina52 Re: Klub seniora? 04.10.05, 17:09 dzialaja takie w Waszch miastach? w moim tak i to dosc przeznie, nie ma imprezy, zeby seniorzy nie dali zanku, ze istnieja, sama kilka razy bylam i zaluje, ze nie mam na tyle czasu aby czesciej pobyc w tak milym gronie niespokojnych seniorow))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Klub seniora? 05.10.05, 14:24 pracuje i to czesto nie 8 godzinek, chora corka, piesek i dom na glowie, mama w potrzebie na dodatek z ogrodkiem, czasami czuje sie zmeczona 80 latka )) Odpowiedz Link
maria73 Re: Klub seniora? 05.10.05, 15:20 no to faktycznie!! Ale jak długo tak wytrzymasz?? Wiem że jak człowiek musi to ciągnie ale pomyśl choć trochę o sobie!! Odpowiedz Link
malwina52 Re: Klub seniora? 05.10.05, 17:59 jak tylko trafia mi sie ktos, kto zechce zaopiekowac sie corka urywam sie w gorki lub gdziekolwiek i szybko sie regeneruje, musze Odpowiedz Link
knidyjka Re: Klub seniora? 05.10.05, 14:10 Malwino! napewno jest ich wiele, sama widziałam kilka tabliczek informujących , iż tu jest siedziba.Nigdy nie byłam, a może czas się wybrać. Tylko ta ciągła gonitwa i brak czasu dla siebie. Odpowiedz Link