kla-ra 01.12.04, 10:18 Uwzielas sie na mnie?Widze,ze jestes zapracowana. Dobrze rozumie,ze te dwie "super wiadomosci" ,to od Ciebie? Jesli masz taka potrzebe,to masz moje przyzwolenie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:24 Klaruś, nie bardzo rozumiem, co napisałaś. Jestem może trochę przymulona, bo okropny katar, oskrzela płoną i kolejna groźba zalania mieszkania. Na co mi dajesz przyzwolenie i jakie 2 super wiadomości.? Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:44 W takim razie wyslij jeszcze raz wiadomosc,bo nie otrzymalam poczty od Ciebie. Ktos wysyla mi reklamowki nt.zakupu poradnikow o prowadzeniu biznesu i kredytow. Bido!!Tylko nie zalanie!!!Katar przezyjesz,ale kolejne zalanie? Wstawaj z loza i rob wszystko,aby do tego nie doszlo,nawet gdyby hydraulik mial spac w Twoim lozku!!!!!! Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:49 Ty brzydulo!! Posądzasz mnie o takie niecne rzeczy, jak wysyłanie reklam??!!!! Nawet za cene kolejnego zalania z hydraulikiem do loża nie wlezę... mogłabym go zarazić ))))) Już dawno poleciałam do administracji i teraz oczekujemy JP. Nara, jak mawia młodzież. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:53 Nie badz taka na NIE!!! Masz na mysli zarazic katarem -oczywiscie. Dlaczego,wysylanie reklam,to tez praca,a w dzisiejszych czasach zadna nie hanbi. Bylas u lekarza? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:57 Coś Ty, organicznie nie cierpię reklam, bo są głupie, naciągają porządnych ludzi i w ogóle.Czasem mi się któraś podoba, ale tylko jako małe "dzieło sztuki" U lekarza byłam po L4, a leczę się sama. Gienia ze mnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 01.12.04, 11:00 Wysle Ci wiadomosc testowa,zobaczymy czy poczta dziala.OK? Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 01.12.04, 11:09 To znaczy,ze otrzymalas? Wychodze z psiakiem na spacer. Odpowiedz Link
ona44 Do kla-ra 01.12.04, 12:36 Takie reklamówki ja też dostałam na adres gazety nie przejmuj się, są za zgodą Agory Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do kla-ra 01.12.04, 12:43 Ona, dzieki za wyjasnienie. A juz myslalam,ze natla dorabia. Odpowiedz Link
chudababa Re: Do kla-ra 01.12.04, 14:41 kl-ara jezeli sa to reklamowki wysylane z konta natli to nie jest w porzadku. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do natli 05.12.04, 20:48 a dobrodziejka tak do poczty czasem zaglada???????? Odpowiedz Link
tesunia Re: Do natli 05.12.04, 21:25 zajzyj skarbie do poczty, choc dzis niedziela, listowy byl)))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Do natli 05.12.04, 22:34 Zaglądałam kilkakrotnie, moze ostatni z 1 h temu. Nic ciekawego. Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 08.12.04, 15:56 Dziękuję natluniu za te promyczki dzisiaj miałam ciężki dzień teraz biegnę na swoje zajęcia/basen/ będę póżnym wieczorkiem i zajrzę do naszej chatki do miłego Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 09.12.04, 23:40 Natla spisz,czy siedzisz na czacie,ide na nocny spacerek z pieskiem i do wyrka. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 10.12.04, 11:06 Coś Ty, o tej porze leżałam sobie w łużku i z przyjemnością czytałam. Muszę się powoli przestawiać na wcześniejsze chodzenie lulu, bo od wtorku do roboty idę i trza będzie o 4,30 lub o 6,00 wstawać. (((( Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 12.12.04, 15:23 Chyba rozumiemy sie bez slow, ja dwa nawiaski, Ty jeden nawiasek super,tak mozemy gadac. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 29.12.04, 09:16 Pisze i slysze dzieciola.Czy to Ty piszesz razem ze mna????? Ten wpis 12-ty Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 29.12.04, 10:06 Nie dzięcioliłam , bo jeździłam. Albo nie rozumiem. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 29.12.04, 10:14 Już rozumiem.) Jeszcze 4. Ale pracóś z Ciebie. ))) A taki bieg, to emosje. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 29.12.04, 10:29 Tak,tak popracowalam,a teraz uciekam,popracowac inaczej. Do milego wieczorkiem. Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:00 Natla jak będziemy siedzieć w pokoiku to kto będzie pisał na forum??? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:02 Leontynko, przeciez siedzimy bardzo rzadko... marsz do pokoiku. Jesteśmy z Mirą. Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:35 Przykro mi bardzo ale nie mogę wejść mój program wyrzuca mnie z netu mam tak od kiedy zmieniłam oprogramowanie muszę sprowadzić fachowca,miłego popołudnia)) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:39 Szkoda. ( Sprowadzaj lwico tego fachowca, a dobrego! )) Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:47 Jutro niedziela mam nadzieję, że do poniedziałku wytrzeżwieją)) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 03.01.05, 21:22 przesliczne dzieki.. wiesz za co) usch....jestem niepoprawna..przepraszam za klopot. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 17.01.05, 23:18 Zycze Ci milego spanka. Lece do lozeczka.Pa,pa Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 17.01.05, 23:22 Ja bym już dawno spała, gdyby nie Ty. Pa, pa. A uśmiechnij się, przez sen i w ogóle. ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 18.01.05, 15:04 natlus zacze przesylac,jak "posprzatam moje podworeczko" po zmianie kompa na nowy(chwale sie) nie umie sie pozbierac, bo dziecie mi troche zrobilo porzadkow) ~~milego dnia. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 22.01.05, 17:25 natlus, poniewaz jestes adminka, wiec masz wszystko wyswietlone, nawet to co skasowalas,u Ciebie widnieje przekreslone, ale my wydzimy tylko same linki, czyli pozadeczek))))))))))))) wszystko jest w porzadku,tak ma byc) ~~milej soboty. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 22.01.05, 17:56 Wiem Tesuniu, bo jak włażę bez logowania, to mam to samo, co Wy. Nie o to mi chodziło, ale nie ważne. ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 29.01.05, 12:27 a co Ty wyrabiasz z licznikiem????????? zaczelam dzis sie wpisywac brakowalo 10 wpisow do "okraglaczka" a teraz az 70 wpisow brak( Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni !!! 29.01.05, 13:17 Wszystko mogę zmienić, ale poczytaj 4 mój liścik na nowym wątku. Sama nie wiem, czy dobrze zrobiłam.) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do natli 29.01.05, 13:23 natla napisała: > Wszystko mogę zmienić, ale poczytaj 4 mój liścik na nowym wątku. Sama nie wiem, > > czy dobrze zrobiłam.) > > moze masz i racje... nadrobimy,ciekawe co powie reszta? czy wogole zauwazy zmiane?? wiesz ja bym zrobila to tak: te wszystkie wpisy przeniosla do nowo zalozonego obecnego watku i licznik by sie nie zmienil, i wtedy bym usunela caly ten link co zapodalas w nowym temacie, tak sobie tylko mysle glosno))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni !!! 29.01.05, 14:48 Zrobiłam tak ale wyszło nieaktywne i skasowałam. Jak będziesz na forum to Ci to pokażę Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do Natli !!! 29.01.05, 17:27 Miła i o wielkim SERCU Adminko prosze o usprawiedliwienie mojej nieobecno?ci na forum .Powód banalny wychodzimy na tańce, wszak ostatnia sobota karnawału. Podziękowanie za wyrozumiało?ć. Odgiglany w garniturek Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 29.01.05, 17:31 Biedny zakajdankowany Wojtusiu! Może jak się zabawa rozpali, to pozwolą Ci coś z siebie zdjąć? Tylko bez przesady.)) Bawcie się wspaniale i jutro koło południa poproszę o sprawozdanie. ) Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 29.01.05, 23:37 Rzuc bajeczny temaci na dobranoc,co by sie dobrze spalo. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 30.01.05, 00:06 Ja mam rzucać, a Ty sobie spac poszłaś? A tyle...))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:03 Droga Adminko ....w co tu jest grane..siedzę i siedzę ...pije 10 kawę z ust papierosa nie wyciągam.....a licznik sie nie rusza,ciągle ta sama ilość liscikow. Znowu miedzy soba ...podzielicie sie mendalami. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:15 No wiesz, to juz potwarz! MY tu z Axsą harujemy na "kawie", aby Wam spotkanko przy zastawionym stole zoraganizować na walentynki, a Ty siedzisz, kurzysz obmierźle i lenisz się? Nawet nie nabijasz licznika? O zgrozo!! ))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:22 To Malwinie sie dzisiaj nalezy pochwała. Jakos mało Ciebie dzisiaj ..i nie zarzucaj mi lenistwa.Zobaczymy jaki bedziesz pracus jak przejdziesz na emeryturke. Na nic nie ma czasu ! A zaproszenie na "kawowe " party przyjmuje ...moge zrobić kanapki z łososiem,kurczakiem pieczonym i sledzikami...tylko sie pośpiesz ,bo moze zabraknąć!!!! Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:47 A mi się udało!!! To wychodzę z tej kolejki w sklepie spozywczym. Rób chociazby kanapki. Ale żebyś zdążyła do godz. 18 - tej. Potem urzadzamy przyjecie przy świecach w pokoiku. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:52 Ale ja nie mam tam wejścia !!! Moze to i dobrze bo ogien swiec działa zle na moje oczy. Co innego..gdyby to był ogień z kominka opalanego drewnem brzozowym !! Tego bym nie przezyła. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 14.02.05, 17:37 No przeciez miałaś sobie kupić kucz! I co? Sklerozo? Za karę bedziesz bodyguard na forum! Ae nie martw sie, my też bedziemy Ci pomagać.) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 18.02.05, 20:59 Zostawilas nas zapłakana....my wzruszone trwamy w oczekiwaniu.... Pijesz porto przy kominku .....tylko kim jest ten chłopak z gitarą ? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 18.02.05, 21:15 Daj mi się chociaż "wysmarkać". ))) Ze skompletowaniem całości jutro nie będzie problemu. Jedynie kominek pod znakiem zapytania. Tylko czy ja jutro bede miała ochotę?? ) Ale porto właśnie stoi w bordowym kryształowym kieliszku i .....Wasze zdrowie! Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 23.02.05, 18:32 Czy ja tu kurcze od godziny do dodziny pracuje???? Za clowna robię, czy cóś???? A wypuściłam się, a co! Będę miała za to sliczne okularki na pół dzielone, bo juz mam dość niepoznaweania ludzi na ulicy, ciągłego szukania okularów, a poza tym jak długo można używać okularów za 5 zł, pi razy oko dopasowanych? Ty będziesz miała nową garsonkę, ja okulary )))))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 23.02.05, 18:39 ..te na pół dzielone /czyli do czytania i kompa / nowiutkie nosiłam przez dwa lata w torebce,bo nie mogłam sie przyzwyczaic. Tobie zyczę ...abys nie spadła ze schodów. Teraz mam dwie pary. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 23.02.05, 18:57 Aleś kubeł zimnej wody na mnie wylała.( Uprzedzono mnie, powinnam je mieć w piatek. Będę cały weekend biegać po korytarzzach i schodach. I nauczę się!!! Najwyzej bede miała wiecej czasu na klikanie (z nogą w gipsie) A tfu, przez lewe ramię, nie na buty jak Malwina. )) Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 24.02.05, 18:30 Droga Adminko...dokoncze cos pilnego i wracam... caluski ona44 Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do Natli !!! 24.02.05, 19:20 Witam.Zerknij Adminko toż to konkurecja rośnie,,,,,,,,,,,,,,, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=20499004&s=3 Z miłym pozdrowieniem Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 24.02.05, 20:11 Myślisz, że konkurencja? Hmmmm........... A niech se bawią, na wszelki wypadek podrzuciłam adresik. ) Może jaka wspólpraca wyjdzie. )))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do Natli !!! 25.02.05, 19:35 Natlo, podziwiam Twoja prace na tym forum. Jestes wszedzie, na kazdym watku. Jak Ty to robisz? Ja nie nadazam. Pozdrawiam Cie cieplutko. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 28.02.05, 22:38 juz sie niedzryj,,,jestem.... qurcze,zapomnialam o tym pierdunskim rozowym papirze) ale wiesz odwyklam juz od tego) czasami tak bywa,ze czasu jakos ucieknie a sily na wiecej nie starczy..ale juz jestem.... pozdrawiam cieplutko..usciski. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 03.03.05, 23:01 Ide na papieroska. Wracam za 5 min. i wylaczam koputerek. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 08.03.05, 10:28 Tak, Natluniu Czas mija. Milego dzionka. U mnie pada sniegiem,wieje i cholernie ziiiimnooo! Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Natli !!! 08.03.05, 21:16 Natluniu,czegoś nie załapałam,co z Hańczą szampanem i jaccuzzi? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 08.03.05, 21:28 Czy chodzi Ci o Hańczę, czy o jaccuzzi, czy o szampana, czy o całą trójke???? )) Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Natli !!! 08.03.05, 21:37 głównie o Hańczę,bo nie wiem o kogo chodzi(ale cichutko,to tak między nami), a napisałaś o urodzinach,też bym się napiła i życzyła. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 08.03.05, 21:55 Rany, Hańcza od Egiptu. Czytaj więcej! ) Miała urodziny w sobotę, ale nie zdążyła nas poinformować, a obchodziła je w jaccuzzi, popijając szampanem. To tego na plaży! I nie pchaj sie na przyjecie, bo nie wypada. ))) Ponieważ Chminka zrobiła ze mnie kompletną abstynentkę na 2 tyg., to mnie to nie wzrusza. Nawet przed chwila jeszcze całe towarzycho 8-marcowe chlało, a ja popijałam herbatke, której też mi nie wolno. ( I wcale mi nie było żal. Ale jak w niedzielę bede bełkotac na forum, to już będzie wiadomo, że po diecie. ))))))) Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Natli !!! 08.03.05, 22:02 no to zdrowie Hańczy,tej to dobrze. znowu się wyniosłyście na tajne forum? rzeczywiście czytam wybiórczo (mea culpa). Odpowiedz Link
yoanna Re: Do Natli !!! 09.03.05, 18:22 natla napisała: > Ponieważ Chminka zrobiła ze mnie kompletną abstynentkę na 2 tyg., to mnie to > nie wzrusza. Nawet przed chwila jeszcze całe towarzycho 8-marcowe chlało, a ja > popijałam herbatke, której też mi nie wolno. ( I wcale mi nie było żal. Ale > jak w niedzielę bede bełkotac na forum, to już będzie wiadomo, że po > diecie. ))))))) Trzymaj sie Natla ani waż grzeszyć... Pierścionek zdejmuj... On Cię pocieszy... W ciekawych miejscach luzy wychodzą... używki niech Ci w drogę nie wchodzą))) Wiesz o czym mówię... nie daj się skusić Furę kalorii czas z siebie zrzucić..)))) Odpowiedz Link
fanka8 Re: Do Natli !!! 09.03.05, 19:48 Natlo, a jak Twoja chrypka?? Na forum całkiem dziarsko pokrzykujesz , ale jak z Twoją krtanią? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 09.03.05, 19:52 zgrzypię jeszcze okrutnie, w domu cisza, bo jak się tylko wydrę, to stję się niema. ))) Tak tak ogólnie , to doooooobrze mi jest. ) Odpowiedz Link
fanka8 Re: Do Natli !!! 09.03.05, 20:17 No to wypiję za Twoje zdrówko! Ja właśnie niedawnio wyszłam z takiej "niemoty". Trzymało mnie długo. Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Natli !!! 09.03.05, 20:53 "Szanowni Forumowicze Donoszę urzejmie, że dziś obchodzimy 5 miesiąc istnienia forum. Gratulacje dla Wszystkich za wkład przyjemnej pracy i zdobycie gwiazdki. Specjalne podziękowania dla naszej twórczyni PODUSZECZKI.)" i dla Ciebie Natluniu,że nas prowadzisz,porządkujesz nasze wypocinki,gdzie trzeba zganisz,gdzie trzeba pochwalisz!)) Odpowiedz Link
axsa Do Natli !!! 12.03.05, 15:28 Jesteś tu gdzieś, czy poszłaś sie szlajać? Jak jesteś to wytniesz wątek hipek, zaraz potem jak przeniosę posty do Koncertu życzeń. Ok? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 12.03.05, 16:09 Zaraz, bo ide się szlajac, ale może zdążę, a jak nie to za godzinkę Odpowiedz Link
axsa Do Natli !!! 12.03.05, 16:33 Łomatkotymojajedynanajukochansza - to Ty się na godzinki szlajasz? )))))))))))))) DziEki za twórczość ludową czyli wycinanki )))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 12.03.05, 19:02 Jasne, czas to pieniądz. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
axsa Re: Do Natli !!! 13.03.05, 07:41 No i znowu August bedzie mógł uzyć swojego ulubionego słowa - "Materialistka". )) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 16.03.05, 21:06 Pooglądałam te cuda. Zrobiłaś mi bardzo wielką przyjemność. )))))) Chciałam Ci wysłać list, ale pia mi chyba zaczarowała ))) pocztę. Nie mam w niej nic, po rostu znikła. Dziękuję Ci bardzo, bardzo. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 18.03.05, 18:52 Droga Adminko,musimy pogadac i to pilnie!!! Pracujesz czy chorujesz ? Może jestes na basenie ? HALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLO !!!!!! Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Natli !!! 04.04.05, 15:40 Natalko - tez prośba o połaczenie wątków o Papieżu, a do Koleżanek prośba,żeby nie tworzyć wątków,które w sumie maja podobny temat Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 04.04.05, 16:39 maladanka napisała: > Natalko - tez prośba o połaczenie wątków o Papieżu, a do Koleżanek prośba,żeby > nie tworzyć wątków,które w sumie maja podobny temat popieram w calej rozciaglosci. Odpowiedz Link
gabrysca Re: Do Natli !!! 04.04.05, 17:55 dlaczego mamy Papieza zamknac w jednym watku, jezeli miry kawaly sa w 3 watkach. Jestem za tym by wpisywac wiecej watkow o Papiezu, bo za miesiac podejrzewam,ze wogole znikna z tego forum. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Natli !!! 04.04.05, 18:12 dziewczyny kto teraz ma glowe do porzadkow, niech to bedzie spontaniczne, moze ktos akurat tak to czul Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 05.04.05, 09:44 malwina52 napisała: > dziewczyny kto teraz ma glowe > do porzadkow, > niech to bedzie spontaniczne, > moze ktos akurat tak to czul OK malwinko i gabrysiu, spontanicznosc sie ceni w tym wypadku, jestesmy "sparalizowani myslowo" ta smutna wiescia, ale popatrzcie sami na forum, jest wiele innych watkow o podobnej tresci, ktore z powodzenim by mogly stanowic jeden wspolny watek, przez dobra reorganizacje/tworzenie watkow forum bedzie kompak i nie bedziemy musieli szukac nic w gaszczu podobnych watkow,,,,,, tak mysle ja. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Natli !!! 05.04.05, 10:07 ok,niech natla robi porzadki, naleze do osob wygadnych i leniwych i szukania w gaszczu mnie skutecznie zniecheca Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 05.10.05, 10:35 osobiscie uwazam,ze mase watkow o podobnym temacie jest zbyteczne, najlepiej miec "ogolny watek tematyczny" i kto ma ochote to sie wypowie/wpisze, inaczej bedzie balagan watkowy i wiele innych watkow spanie w zapomnienie,bo niezawsze mamy czas i ochote na szukanie.... to jest moje zdanie. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 05.10.05, 12:08 Tesuniu...m.in. założyłam dlatego wątek plotkarski, choć myślę, że i tak to nie pomoże, bo nowi forumowicze przed założeniem wątku nie sprawdzają, czy taki lub podobny tematycznie już jest. Zresztą szukanie nawet dla nas wątków starych jest trudne, a co dopiero dla nowych osób. Jedno co mogę zrobić, to wyrzucić na góre wątek plotkarski, tak aby dostęp do niego był ułatwiony. Zobaczymy, jak to nie zda egzaminu, to zawsze mozna założyć "Ogólny wątek tematyczny".....i jak myślisz? Myślicie? Odpowiedz Link
takanietaka Re: Do Natli !!! 17.06.05, 00:06 A dlaczego nie moga zniknąć?Nie widze w tym nic złego ..chyba nie ma przymusu? <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
natla Re: Dziewczyny... 04.04.05, 19:21 .....spróbuję Was pogodzić. Połączę wątki po pogrzebie, bo myślę, że teraz jest to rzeczywiście spontaniczność, natomiast z czasem te wątki będą umykać. Tak więc stworzenie jednego wątku pozwoli nam na jego utrzymanie, bo łatwiej wpisywać myśli w jednym niż w kilkunastu wątkach. Odpowiedz Link
natla Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 09:51 ............postaram się w wolnej chwili, dziś albo jutro trochę uporządkować wątki. CZY SĄ SPRZECIWY? _____________________________________________________ Wszystkie kobiety są młode, ale niektóre są młodsze forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923 Odpowiedz Link
tesunia Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 09:54 natla napisała: > ............postaram się w wolnej chwili, dziś albo jutro trochę uporządkować > wątki. > CZY SĄ SPRZECIWY? > > > _____________________________________________________ > Wszystkie kobiety są młode, ale niektóre są młodsze > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923 nie.....ja sie niesprzeciwiam bardzo sie ciesze ,ze nareszcie bedzie troszke poukladane) zycze powodzenia. Odpowiedz Link
malwina52 Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 10:06 ktos to musi posprzatac))) troche pracy Cie czeka, usciski))) Odpowiedz Link
krista57 Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 12:23 ...sprzeciwu brak jak narazie. jestem za połączeniem wątków wg uznania adminki ...chociaz niewiele pisałam, uwazam,ze smutek jest sprawą osobistą. Odpowiedz Link
takanietaka Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 12:55 ja też, ZA ,bardzo rozsądne ...mamy szczęscie do adminki! Odpowiedz Link
natla Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 13:10 Jasne, tylko jak długo przy Was pociągnę? )))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
natla Zrobione! 09.04.05, 16:40 Wszystkie "papieskie " wąatki włączyłam do wątku "Ojciec święty". Poproszę sobie przegladnąć, sprawdzić czy czegoś nie pominęłam, albo nie za dużo dałam. Mogę jeszcze poprawić. Wstawię nowy watek na ten temat, aby nikt sie niepotrzebnie nie wkurzał. Odpowiedz Link
natla Re: licznik 09.04.05, 16:47 Niestety na tej akcji straciliśmy ok. 110 liścików. Chyba nas na to stać. Trzeba teraz nadrabiać. ))))) Odpowiedz Link
gabrysca Re: licznik 09.04.05, 17:07 jak ja nienawidze porzadkow!!!!!!!!!!!!wole "artystyczny balagan". Odpowiedz Link
natla Re: licznik 09.04.05, 17:21 Ja ich też nie cierpię, ale tu jestem poniekąd zmuszona. )) Odpowiedz Link
regine Re: Zrobione! 09.04.05, 17:34 >>>> Dzięki za sposób w jaki to zrobiłaś).Ale znowu są tacy ,którzy nie czytają do końca lub nieuważnie.Nic nie poprawiaj . Jeden wątek, a wpisów może przybywać... Bo było trochę bałaganu ,a tak wiadomo o co chodzi.Dzięki ,że posprzątałaś trochę po nas>>>> Odpowiedz Link
filomena1 DO jednego Worka worka bylabym bardziej ostrozn 09.04.05, 19:23 Kazdy sprzata jak moze, porzadki robi rowniez, jak potrafi. Co dla kogos smiec , a dla innego warosciowe Czy interesuje was segragacja smieci ? Kazdy smiec ma inna wartosc. I smieciem nie jest wbrew pozorom. Zatem z tym wrzucaniem do jednego Odpowiedz Link
filomena1 Jeden worek 09.04.05, 19:24 Kazdy sprzata jak moze, porzadki robi rowniez, jak potrafi. Co dla kogos smiec , a dla innego warosciowe Czy interesuje was segragacja smieci ? Kazdy smiec ma inna wartosc. I smieciem nie jest wbrew pozorom. Zatem z tym wrzucaniem do jednego worka bylabym ostrozna. To tyle co moge powiedziec. I zyczyc mniej pochopnosci w osadach. powodzenia Fil. Odpowiedz Link
natla Re: Jeden worek 09.04.05, 20:21 Przykro mi Filomeno, że nic nie zrozumiałaś. Intencje miałam dobre, jednak nie twierdzę, że myśl była błędna. Pokaże czas. Twojego watku nie uważam za śmieć. Nie rozumiem jak mogłaś do takiego wniosku dojść. Odpowiedz Link
maladanka gdzie są?... 11.04.05, 11:12 Natlo, może w naszym forumowym imieniu zawołasz tych co zamilki? Hooop,hoop - odezwijcie się! Odpowiedz Link
vogino55 Re: gdzie są?... 11.04.05, 11:43 Witam. Hooop,hoop - > odezwijcie się! aż sie echoooooooo nieeeeesieeeeeeeeeeee eeeeee ma głos kobitka Pozdrawiam wszystkich Wojciech Odpowiedz Link
maladanka Re: gdzie są?... 11.04.05, 11:47 Wojtku - jak sam nick wskazuje musze byc głosna aby sie nie zgubić! Odpowiedz Link
tesunia Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:16 Natluniu, moze pamietasz ktora babeczka mowila ze jest lekazem, niepamietam nicname.... potrzebuje z Nia kontaktu - dziekuje...tesunia. Odpowiedz Link
regine Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:26 tesunia napisała: > Natluniu, > moze pamietasz ktora babeczka mowila ze jest lekazem, > niepamietam nicname.... > potrzebuje z Nia kontaktu - dziekuje...tesunia. Tesuniu--nick tej pani doktor to -felinecaline.Nie widać jej coś u nas ,przybyła z 40+ ,może tam jest...Szukaj.... Odpowiedz Link
tesunia Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:31 regine napisała: > tesunia napisała: > > > Natluniu, > > moze pamietasz ktora babeczka mowila ze jest lekazem, > > niepamietam nicname.... > > potrzebuje z Nia kontaktu - dziekuje...tesunia. > > Tesuniu--nick tej pani doktor to -felinecaline.Nie widać jej coś u > nas ,przybyła z 40+ ,może tam jest...Szukaj.... przesliczne dzieki Ci.... bede szukac, i chyba jakis kajecik zaloze z wpisami kto jest kto)))))))))))buska dziekczyna) Odpowiedz Link
natla Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:38 Tesuniu, czy mam robić jeszcze za biuro informacyjne? ))))) Bardzo proszę. Ale nie mogłam zrobić otwarcia, bo mnię uprzedzono.)))) Poproś Calineczkę, tj. p. dr, żeby była uprzejma nas dalej "leczyć". Nie głupia to lekarka. Coś o tym wiem. )))))) Odpowiedz Link
tesunia Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:52 natla napisała: > Tesuniu, czy mam robić jeszcze za biuro informacyjne? ))))) Bardzo proszę. > Ale nie mogłam zrobić otwarcia, bo mnię uprzedzono.)))) > Poproś Calineczkę, tj. p. dr, żeby była uprzejma nas dalej "leczyć". Nie głupia > > to lekarka. Coś o tym wiem. )))))) oj natluniu!!, wiesz tak mie sie spieszy, bo to chodzi o kogos w kraju i chcialam moze pomoc w ten sposob w nawiazaniu kontaktu) ale dzieki Ci ze jestes, nieomieszkam przeslac pozdrowienia od nas z wyrazami tesknoty Odpowiedz Link
natla Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 18:08 A może opiszesz też tu problem zdrowotny. Zrobimy konsylium. ))) Odpowiedz Link
krista57 Re:rekord 14.04.05, 23:08 Natlo ! jak juz wypoczniesz,wyspisz sie i otrzezwiejesz moze zdołasz sprawdzic kto tym razem został rekordzistką czy moze znowy,jak zwykle Tesunia !!! A moze nie mozna tego zrobić? Odpowiedz Link
tesunia Re:rekord 15.04.05, 16:09 dziekuje przecudownie natlus) i zobacz tu...to tez) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=20341632&a=21996547 dziekuje i za to ..usciski z wielkim buziakiem.... no co ?? jestem czasem rostrzepana) Odpowiedz Link
natla Re:rekord 15.04.05, 16:41 Chyba nie da się. Można tylko stwierdzić w czasie wyścigu i to bardzo uważając. A niech będzie ,że Tesunia, niech ma, w końcu pracowała wczoraj na to porządnie. )))) Przy następnym rekordzie weź się do roboty.) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do Natli !!! 05.05.05, 11:22 natla napisała: > Podrzucam "kancelarię" do góry. )))) okienko 'podawcze " z napisem # NATLA przyjmuje # Otwarte Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Natli !!! 05.05.05, 11:45 Jestem slaba w tych rzeczach, ale czasem widze ze w topikach sa na niebiesko napisane wyrazy TUTAJ. Kiedy sie kliknie to wskakuje sie od razu na otwarty artykul, link do jakiejs stronki itd. Chodzi mi o to, czy przy nicku natli, na gorze stronki, nie mozna umiescic czegos takiego aby szybko wejsc ja jej watek? Tak jak naciskajac na NATLA wchodze od razu na list do niej z napisanym jej adresem. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 05.05.05, 12:39 super teraz.... bo wiesz,nieraz znikniesz gdzies za horyzontem i czlek niema cierpliwosci szukac) dzieki) Odpowiedz Link
pia.ed Propozycja unikniecia tasiemca...NATLA 05.05.05, 12:46 Bardzo zadowolona... ale... Mam nastepna propozycje. Otwierasz NOWY watek "Do Natli", a ten stary "tasiemiec" wklejasz jako link w pierwszym Twoim poscie. Gdyby staremu watkowi grozilo archiwizowanie, to mozna go zawsze podbijac pro forma raz na tydzien czy raz na miesiac. Odpowiedz Link
tesunia Re: Propozycja unikniecia tasiemca...NATLA 05.05.05, 12:49 oczywiscie pia,swietny pomysl,tak jakbys czytala moje mysli, bo chcialam to smamo napisac.... Odpowiedz Link
natla Re: Pia .ed i Tesunia ;))))))))))))) 05.05.05, 14:46 Czy Wy już skończycie z tymi wygodami????????????? ))))))))))))))))))))) No dobra, niech Wam będzie, łapię wszystkie propozycje ułatwiające życie. Odpowiedz Link
natla Re:Mój "prywatny" wątek......... 05.05.05, 15:20 .........i proszę tu ani słowa o adminowaniu )))))))))) Tu zbieram komplementy )))))))))))))))))))))))))))))))) Rozpuściliście mnięęęęęęę!!!! Odpowiedz Link
regine Re:Mój "prywatny" wątek......... 05.05.05, 18:11 >A gratulacje przyjmujesz ??? >Po tej ,"burzy w szklance wody".... >Jeśli tak -to moje GRATULACJE!!!! >Łasuch ,jesteś,więc co mi tam)) Odpowiedz Link
natla Re:Mój "prywatny" wątek......... 05.05.05, 18:37 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cheba pęcknęęęę................................................ Odpowiedz Link
yoanna Re:Mój "prywatny" wątek......... 05.05.05, 19:06 Pęcknięta Natla...????? ))) Jaki to przydźwięk? Może puuuuuuufffffffff...piiiii)) Odpowiedz Link
fanka8 Re:Adminko! Pomocy!!! 05.05.05, 20:45 Natluniu kochana, powiedz, jak mam się skontaktować z Maladanusią. Napisała, ze napisała, a nie napisała, tzn. ja nie dostałam od niej zadnej wiadomości o jej przyjeździe do Wrocławia, a to juz jutro. I jak ja sie z nią skontaktuję???!! Ty taka mądra, nasza opiekunko. Pomocy!! Odpowiedz Link
natla Re:Adminko! Pomocy!!! 05.05.05, 21:11 Spoko....napisałam ju ż do Ciebie na GG, więć Ci przyślę też jej nr ))) Odpowiedz Link
natla Re:Adminko! Pomocy!!! 05.05.05, 22:31 Fanka napisała: "Natlo, pokreciłam mój nr ) No, wiesz, w moim wieku ...to mozna takie drobiazgi pomylić (ale się musiał zdziwić mój znajomy, jak sie do niego odezwała piękna nieznajoma ))))" Fanko , nr wyrzuciłam z hukiem. NUMERY GG PROSZĘ PRZESYŁAĆ NA MOJĄ POCZTĘ. Odpowiedz Link
regine Re:Adminko! Przepraszam... 19.05.05, 20:52 >Przepraszam ,że się tu szarogęszę , >Ale coraz nas tu na Forum -mniej . >Wiem ,że jesteś zapracowana , >Więc pozwoliłam sobie ,na zwołanie towarzystwa, >Gdzieś się popodziewali niektórzy, >Już od dłuższego czasu pewnych osób nie widać. >A szkoda ,bo smutno się zrobiło( >Brak ręki szefa i już.... Odpowiedz Link
natla Re:Regina 19.05.05, 22:25 Reginko, będę Ci nawet wdzięczna, jak mię poszrogęsisz))) Bardzo Was przepraszam, ale rzeczywiście zwaliło się na mnie troche za wiele spraw i jedynie codziennie czytam od dechy do dechy. Na pisanie nie mam czasu. Ale już niedługo wezmę się solidnie do pracy. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie, a dezerterów wzywam przy pomocy trąbki. Gdyby tak każdy z nas zrobił choć jeden wpis dziennie, to już byłoby lepiej. Odpowiedz Link