kla-ra 01.12.04, 10:18 Uwzielas sie na mnie?Widze,ze jestes zapracowana. Dobrze rozumie,ze te dwie "super wiadomosci" ,to od Ciebie? Jesli masz taka potrzebe,to masz moje przyzwolenie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:24 Klaruś, nie bardzo rozumiem, co napisałaś. Jestem może trochę przymulona, bo okropny katar, oskrzela płoną i kolejna groźba zalania mieszkania. Na co mi dajesz przyzwolenie i jakie 2 super wiadomości.? Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:44 W takim razie wyslij jeszcze raz wiadomosc,bo nie otrzymalam poczty od Ciebie. Ktos wysyla mi reklamowki nt.zakupu poradnikow o prowadzeniu biznesu i kredytow. Bido!!Tylko nie zalanie!!!Katar przezyjesz,ale kolejne zalanie? Wstawaj z loza i rob wszystko,aby do tego nie doszlo,nawet gdyby hydraulik mial spac w Twoim lozku!!!!!! Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:49 Ty brzydulo!! Posądzasz mnie o takie niecne rzeczy, jak wysyłanie reklam??!!!! Nawet za cene kolejnego zalania z hydraulikiem do loża nie wlezę... mogłabym go zarazić ))))) Już dawno poleciałam do administracji i teraz oczekujemy JP. Nara, jak mawia młodzież. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:53 Nie badz taka na NIE!!! Masz na mysli zarazic katarem -oczywiscie. Dlaczego,wysylanie reklam,to tez praca,a w dzisiejszych czasach zadna nie hanbi. Bylas u lekarza? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.12.04, 10:57 Coś Ty, organicznie nie cierpię reklam, bo są głupie, naciągają porządnych ludzi i w ogóle.Czasem mi się któraś podoba, ale tylko jako małe "dzieło sztuki" U lekarza byłam po L4, a leczę się sama. Gienia ze mnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 01.12.04, 11:00 Wysle Ci wiadomosc testowa,zobaczymy czy poczta dziala.OK? Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 01.12.04, 11:09 To znaczy,ze otrzymalas? Wychodze z psiakiem na spacer. Odpowiedz Link
ona44 Do kla-ra 01.12.04, 12:36 Takie reklamówki ja też dostałam na adres gazety nie przejmuj się, są za zgodą Agory Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do kla-ra 01.12.04, 12:43 Ona, dzieki za wyjasnienie. A juz myslalam,ze natla dorabia. Odpowiedz Link
chudababa Re: Do kla-ra 01.12.04, 14:41 kl-ara jezeli sa to reklamowki wysylane z konta natli to nie jest w porzadku. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do natli 05.12.04, 20:48 a dobrodziejka tak do poczty czasem zaglada???????? Odpowiedz Link
tesunia Re: Do natli 05.12.04, 21:25 zajzyj skarbie do poczty, choc dzis niedziela, listowy byl)))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Do natli 05.12.04, 22:34 Zaglądałam kilkakrotnie, moze ostatni z 1 h temu. Nic ciekawego. Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 08.12.04, 15:56 Dziękuję natluniu za te promyczki dzisiaj miałam ciężki dzień teraz biegnę na swoje zajęcia/basen/ będę póżnym wieczorkiem i zajrzę do naszej chatki do miłego Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 09.12.04, 23:40 Natla spisz,czy siedzisz na czacie,ide na nocny spacerek z pieskiem i do wyrka. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 10.12.04, 11:06 Coś Ty, o tej porze leżałam sobie w łużku i z przyjemnością czytałam. Muszę się powoli przestawiać na wcześniejsze chodzenie lulu, bo od wtorku do roboty idę i trza będzie o 4,30 lub o 6,00 wstawać. (((( Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 12.12.04, 15:23 Chyba rozumiemy sie bez slow, ja dwa nawiaski, Ty jeden nawiasek super,tak mozemy gadac. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 29.12.04, 09:16 Pisze i slysze dzieciola.Czy to Ty piszesz razem ze mna????? Ten wpis 12-ty Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 29.12.04, 10:06 Nie dzięcioliłam , bo jeździłam. Albo nie rozumiem. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 29.12.04, 10:14 Już rozumiem.) Jeszcze 4. Ale pracóś z Ciebie. ))) A taki bieg, to emosje. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 29.12.04, 10:29 Tak,tak popracowalam,a teraz uciekam,popracowac inaczej. Do milego wieczorkiem. Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:00 Natla jak będziemy siedzieć w pokoiku to kto będzie pisał na forum??? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:02 Leontynko, przeciez siedzimy bardzo rzadko... marsz do pokoiku. Jesteśmy z Mirą. Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:35 Przykro mi bardzo ale nie mogę wejść mój program wyrzuca mnie z netu mam tak od kiedy zmieniłam oprogramowanie muszę sprowadzić fachowca,miłego popołudnia)) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:39 Szkoda. ( Sprowadzaj lwico tego fachowca, a dobrego! )) Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 01.01.05, 17:47 Jutro niedziela mam nadzieję, że do poniedziałku wytrzeżwieją)) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 03.01.05, 21:22 przesliczne dzieki.. wiesz za co) usch....jestem niepoprawna..przepraszam za klopot. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 17.01.05, 23:18 Zycze Ci milego spanka. Lece do lozeczka.Pa,pa Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 17.01.05, 23:22 Ja bym już dawno spała, gdyby nie Ty. Pa, pa. A uśmiechnij się, przez sen i w ogóle. ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 18.01.05, 15:04 natlus zacze przesylac,jak "posprzatam moje podworeczko" po zmianie kompa na nowy(chwale sie) nie umie sie pozbierac, bo dziecie mi troche zrobilo porzadkow) ~~milego dnia. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 22.01.05, 17:25 natlus, poniewaz jestes adminka, wiec masz wszystko wyswietlone, nawet to co skasowalas,u Ciebie widnieje przekreslone, ale my wydzimy tylko same linki, czyli pozadeczek))))))))))))) wszystko jest w porzadku,tak ma byc) ~~milej soboty. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 22.01.05, 17:56 Wiem Tesuniu, bo jak włażę bez logowania, to mam to samo, co Wy. Nie o to mi chodziło, ale nie ważne. ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 29.01.05, 12:27 a co Ty wyrabiasz z licznikiem????????? zaczelam dzis sie wpisywac brakowalo 10 wpisow do "okraglaczka" a teraz az 70 wpisow brak( Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni !!! 29.01.05, 13:17 Wszystko mogę zmienić, ale poczytaj 4 mój liścik na nowym wątku. Sama nie wiem, czy dobrze zrobiłam.) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do natli 29.01.05, 13:23 natla napisała: > Wszystko mogę zmienić, ale poczytaj 4 mój liścik na nowym wątku. Sama nie wiem, > > czy dobrze zrobiłam.) > > moze masz i racje... nadrobimy,ciekawe co powie reszta? czy wogole zauwazy zmiane?? wiesz ja bym zrobila to tak: te wszystkie wpisy przeniosla do nowo zalozonego obecnego watku i licznik by sie nie zmienil, i wtedy bym usunela caly ten link co zapodalas w nowym temacie, tak sobie tylko mysle glosno))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Tesuni !!! 29.01.05, 14:48 Zrobiłam tak ale wyszło nieaktywne i skasowałam. Jak będziesz na forum to Ci to pokażę Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do Natli !!! 29.01.05, 17:27 Miła i o wielkim SERCU Adminko prosze o usprawiedliwienie mojej nieobecno?ci na forum .Powód banalny wychodzimy na tańce, wszak ostatnia sobota karnawału. Podziękowanie za wyrozumiało?ć. Odgiglany w garniturek Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 29.01.05, 17:31 Biedny zakajdankowany Wojtusiu! Może jak się zabawa rozpali, to pozwolą Ci coś z siebie zdjąć? Tylko bez przesady.)) Bawcie się wspaniale i jutro koło południa poproszę o sprawozdanie. ) Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 29.01.05, 23:37 Rzuc bajeczny temaci na dobranoc,co by sie dobrze spalo. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 30.01.05, 00:06 Ja mam rzucać, a Ty sobie spac poszłaś? A tyle...))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:03 Droga Adminko ....w co tu jest grane..siedzę i siedzę ...pije 10 kawę z ust papierosa nie wyciągam.....a licznik sie nie rusza,ciągle ta sama ilość liscikow. Znowu miedzy soba ...podzielicie sie mendalami. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:15 No wiesz, to juz potwarz! MY tu z Axsą harujemy na "kawie", aby Wam spotkanko przy zastawionym stole zoraganizować na walentynki, a Ty siedzisz, kurzysz obmierźle i lenisz się? Nawet nie nabijasz licznika? O zgrozo!! ))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:22 To Malwinie sie dzisiaj nalezy pochwała. Jakos mało Ciebie dzisiaj ..i nie zarzucaj mi lenistwa.Zobaczymy jaki bedziesz pracus jak przejdziesz na emeryturke. Na nic nie ma czasu ! A zaproszenie na "kawowe " party przyjmuje ...moge zrobić kanapki z łososiem,kurczakiem pieczonym i sledzikami...tylko sie pośpiesz ,bo moze zabraknąć!!!! Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:47 A mi się udało!!! To wychodzę z tej kolejki w sklepie spozywczym. Rób chociazby kanapki. Ale żebyś zdążyła do godz. 18 - tej. Potem urzadzamy przyjecie przy świecach w pokoiku. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 14.02.05, 16:52 Ale ja nie mam tam wejścia !!! Moze to i dobrze bo ogien swiec działa zle na moje oczy. Co innego..gdyby to był ogień z kominka opalanego drewnem brzozowym !! Tego bym nie przezyła. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 14.02.05, 17:37 No przeciez miałaś sobie kupić kucz! I co? Sklerozo? Za karę bedziesz bodyguard na forum! Ae nie martw sie, my też bedziemy Ci pomagać.) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 18.02.05, 20:59 Zostawilas nas zapłakana....my wzruszone trwamy w oczekiwaniu.... Pijesz porto przy kominku .....tylko kim jest ten chłopak z gitarą ? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 18.02.05, 21:15 Daj mi się chociaż "wysmarkać". ))) Ze skompletowaniem całości jutro nie będzie problemu. Jedynie kominek pod znakiem zapytania. Tylko czy ja jutro bede miała ochotę?? ) Ale porto właśnie stoi w bordowym kryształowym kieliszku i .....Wasze zdrowie! Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 23.02.05, 18:32 Czy ja tu kurcze od godziny do dodziny pracuje???? Za clowna robię, czy cóś???? A wypuściłam się, a co! Będę miała za to sliczne okularki na pół dzielone, bo juz mam dość niepoznaweania ludzi na ulicy, ciągłego szukania okularów, a poza tym jak długo można używać okularów za 5 zł, pi razy oko dopasowanych? Ty będziesz miała nową garsonkę, ja okulary )))))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 23.02.05, 18:39 ..te na pół dzielone /czyli do czytania i kompa / nowiutkie nosiłam przez dwa lata w torebce,bo nie mogłam sie przyzwyczaic. Tobie zyczę ...abys nie spadła ze schodów. Teraz mam dwie pary. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 23.02.05, 18:57 Aleś kubeł zimnej wody na mnie wylała.( Uprzedzono mnie, powinnam je mieć w piatek. Będę cały weekend biegać po korytarzzach i schodach. I nauczę się!!! Najwyzej bede miała wiecej czasu na klikanie (z nogą w gipsie) A tfu, przez lewe ramię, nie na buty jak Malwina. )) Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli !!! 24.02.05, 18:30 Droga Adminko...dokoncze cos pilnego i wracam... caluski ona44 Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do Natli !!! 24.02.05, 19:20 Witam.Zerknij Adminko toż to konkurecja rośnie,,,,,,,,,,,,,,, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=20499004&s=3 Z miłym pozdrowieniem Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 24.02.05, 20:11 Myślisz, że konkurencja? Hmmmm........... A niech se bawią, na wszelki wypadek podrzuciłam adresik. ) Może jaka wspólpraca wyjdzie. )))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Do Natli !!! 25.02.05, 19:35 Natlo, podziwiam Twoja prace na tym forum. Jestes wszedzie, na kazdym watku. Jak Ty to robisz? Ja nie nadazam. Pozdrawiam Cie cieplutko. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 28.02.05, 22:38 juz sie niedzryj,,,jestem.... qurcze,zapomnialam o tym pierdunskim rozowym papirze) ale wiesz odwyklam juz od tego) czasami tak bywa,ze czasu jakos ucieknie a sily na wiecej nie starczy..ale juz jestem.... pozdrawiam cieplutko..usciski. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 03.03.05, 23:01 Ide na papieroska. Wracam za 5 min. i wylaczam koputerek. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 08.03.05, 10:28 Tak, Natluniu Czas mija. Milego dzionka. U mnie pada sniegiem,wieje i cholernie ziiiimnooo! Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Natli !!! 08.03.05, 21:16 Natluniu,czegoś nie załapałam,co z Hańczą szampanem i jaccuzzi? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 08.03.05, 21:28 Czy chodzi Ci o Hańczę, czy o jaccuzzi, czy o szampana, czy o całą trójke???? )) Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Natli !!! 08.03.05, 21:37 głównie o Hańczę,bo nie wiem o kogo chodzi(ale cichutko,to tak między nami), a napisałaś o urodzinach,też bym się napiła i życzyła. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 08.03.05, 21:55 Rany, Hańcza od Egiptu. Czytaj więcej! ) Miała urodziny w sobotę, ale nie zdążyła nas poinformować, a obchodziła je w jaccuzzi, popijając szampanem. To tego na plaży! I nie pchaj sie na przyjecie, bo nie wypada. ))) Ponieważ Chminka zrobiła ze mnie kompletną abstynentkę na 2 tyg., to mnie to nie wzrusza. Nawet przed chwila jeszcze całe towarzycho 8-marcowe chlało, a ja popijałam herbatke, której też mi nie wolno. ( I wcale mi nie było żal. Ale jak w niedzielę bede bełkotac na forum, to już będzie wiadomo, że po diecie. ))))))) Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Natli !!! 08.03.05, 22:02 no to zdrowie Hańczy,tej to dobrze. znowu się wyniosłyście na tajne forum? rzeczywiście czytam wybiórczo (mea culpa). Odpowiedz Link
yoanna Re: Do Natli !!! 09.03.05, 18:22 natla napisała: > Ponieważ Chminka zrobiła ze mnie kompletną abstynentkę na 2 tyg., to mnie to > nie wzrusza. Nawet przed chwila jeszcze całe towarzycho 8-marcowe chlało, a ja > popijałam herbatke, której też mi nie wolno. ( I wcale mi nie było żal. Ale > jak w niedzielę bede bełkotac na forum, to już będzie wiadomo, że po > diecie. ))))))) Trzymaj sie Natla ani waż grzeszyć... Pierścionek zdejmuj... On Cię pocieszy... W ciekawych miejscach luzy wychodzą... używki niech Ci w drogę nie wchodzą))) Wiesz o czym mówię... nie daj się skusić Furę kalorii czas z siebie zrzucić..)))) Odpowiedz Link
fanka8 Re: Do Natli !!! 09.03.05, 19:48 Natlo, a jak Twoja chrypka?? Na forum całkiem dziarsko pokrzykujesz , ale jak z Twoją krtanią? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 09.03.05, 19:52 zgrzypię jeszcze okrutnie, w domu cisza, bo jak się tylko wydrę, to stję się niema. ))) Tak tak ogólnie , to doooooobrze mi jest. ) Odpowiedz Link
fanka8 Re: Do Natli !!! 09.03.05, 20:17 No to wypiję za Twoje zdrówko! Ja właśnie niedawnio wyszłam z takiej "niemoty". Trzymało mnie długo. Odpowiedz Link
mada50 Re: Do Natli !!! 09.03.05, 20:53 "Szanowni Forumowicze Donoszę urzejmie, że dziś obchodzimy 5 miesiąc istnienia forum. Gratulacje dla Wszystkich za wkład przyjemnej pracy i zdobycie gwiazdki. Specjalne podziękowania dla naszej twórczyni PODUSZECZKI.)" i dla Ciebie Natluniu,że nas prowadzisz,porządkujesz nasze wypocinki,gdzie trzeba zganisz,gdzie trzeba pochwalisz!)) Odpowiedz Link
axsa Do Natli !!! 12.03.05, 15:28 Jesteś tu gdzieś, czy poszłaś sie szlajać? Jak jesteś to wytniesz wątek hipek, zaraz potem jak przeniosę posty do Koncertu życzeń. Ok? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 12.03.05, 16:09 Zaraz, bo ide się szlajac, ale może zdążę, a jak nie to za godzinkę Odpowiedz Link
axsa Do Natli !!! 12.03.05, 16:33 Łomatkotymojajedynanajukochansza - to Ty się na godzinki szlajasz? )))))))))))))) DziEki za twórczość ludową czyli wycinanki )))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 12.03.05, 19:02 Jasne, czas to pieniądz. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
axsa Re: Do Natli !!! 13.03.05, 07:41 No i znowu August bedzie mógł uzyć swojego ulubionego słowa - "Materialistka". )) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 16.03.05, 21:06 Pooglądałam te cuda. Zrobiłaś mi bardzo wielką przyjemność. )))))) Chciałam Ci wysłać list, ale pia mi chyba zaczarowała ))) pocztę. Nie mam w niej nic, po rostu znikła. Dziękuję Ci bardzo, bardzo. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 18.03.05, 18:52 Droga Adminko,musimy pogadac i to pilnie!!! Pracujesz czy chorujesz ? Może jestes na basenie ? HALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLO !!!!!! Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Natli !!! 04.04.05, 15:40 Natalko - tez prośba o połaczenie wątków o Papieżu, a do Koleżanek prośba,żeby nie tworzyć wątków,które w sumie maja podobny temat Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 04.04.05, 16:39 maladanka napisała: > Natalko - tez prośba o połaczenie wątków o Papieżu, a do Koleżanek prośba,żeby > nie tworzyć wątków,które w sumie maja podobny temat popieram w calej rozciaglosci. Odpowiedz Link
gabrysca Re: Do Natli !!! 04.04.05, 17:55 dlaczego mamy Papieza zamknac w jednym watku, jezeli miry kawaly sa w 3 watkach. Jestem za tym by wpisywac wiecej watkow o Papiezu, bo za miesiac podejrzewam,ze wogole znikna z tego forum. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Natli !!! 04.04.05, 18:12 dziewczyny kto teraz ma glowe do porzadkow, niech to bedzie spontaniczne, moze ktos akurat tak to czul Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 05.04.05, 09:44 malwina52 napisała: > dziewczyny kto teraz ma glowe > do porzadkow, > niech to bedzie spontaniczne, > moze ktos akurat tak to czul OK malwinko i gabrysiu, spontanicznosc sie ceni w tym wypadku, jestesmy "sparalizowani myslowo" ta smutna wiescia, ale popatrzcie sami na forum, jest wiele innych watkow o podobnej tresci, ktore z powodzenim by mogly stanowic jeden wspolny watek, przez dobra reorganizacje/tworzenie watkow forum bedzie kompak i nie bedziemy musieli szukac nic w gaszczu podobnych watkow,,,,,, tak mysle ja. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Natli !!! 05.04.05, 10:07 ok,niech natla robi porzadki, naleze do osob wygadnych i leniwych i szukania w gaszczu mnie skutecznie zniecheca Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 05.10.05, 10:35 osobiscie uwazam,ze mase watkow o podobnym temacie jest zbyteczne, najlepiej miec "ogolny watek tematyczny" i kto ma ochote to sie wypowie/wpisze, inaczej bedzie balagan watkowy i wiele innych watkow spanie w zapomnienie,bo niezawsze mamy czas i ochote na szukanie.... to jest moje zdanie. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 05.10.05, 12:08 Tesuniu...m.in. założyłam dlatego wątek plotkarski, choć myślę, że i tak to nie pomoże, bo nowi forumowicze przed założeniem wątku nie sprawdzają, czy taki lub podobny tematycznie już jest. Zresztą szukanie nawet dla nas wątków starych jest trudne, a co dopiero dla nowych osób. Jedno co mogę zrobić, to wyrzucić na góre wątek plotkarski, tak aby dostęp do niego był ułatwiony. Zobaczymy, jak to nie zda egzaminu, to zawsze mozna założyć "Ogólny wątek tematyczny".....i jak myślisz? Myślicie? Odpowiedz Link
takanietaka Re: Do Natli !!! 17.06.05, 00:06 A dlaczego nie moga zniknąć?Nie widze w tym nic złego ..chyba nie ma przymusu? <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
natla Re: Dziewczyny... 04.04.05, 19:21 .....spróbuję Was pogodzić. Połączę wątki po pogrzebie, bo myślę, że teraz jest to rzeczywiście spontaniczność, natomiast z czasem te wątki będą umykać. Tak więc stworzenie jednego wątku pozwoli nam na jego utrzymanie, bo łatwiej wpisywać myśli w jednym niż w kilkunastu wątkach. Odpowiedz Link
natla Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 09:51 ............postaram się w wolnej chwili, dziś albo jutro trochę uporządkować wątki. CZY SĄ SPRZECIWY? _____________________________________________________ Wszystkie kobiety są młode, ale niektóre są młodsze forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923 Odpowiedz Link
tesunia Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 09:54 natla napisała: > ............postaram się w wolnej chwili, dziś albo jutro trochę uporządkować > wątki. > CZY SĄ SPRZECIWY? > > > _____________________________________________________ > Wszystkie kobiety są młode, ale niektóre są młodsze > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923 nie.....ja sie niesprzeciwiam bardzo sie ciesze ,ze nareszcie bedzie troszke poukladane) zycze powodzenia. Odpowiedz Link
malwina52 Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 10:06 ktos to musi posprzatac))) troche pracy Cie czeka, usciski))) Odpowiedz Link
krista57 Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 12:23 ...sprzeciwu brak jak narazie. jestem za połączeniem wątków wg uznania adminki ...chociaz niewiele pisałam, uwazam,ze smutek jest sprawą osobistą. Odpowiedz Link
takanietaka Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 12:55 ja też, ZA ,bardzo rozsądne ...mamy szczęscie do adminki! Odpowiedz Link
natla Re: połączę wątki o Papie.................... 09.04.05, 13:10 Jasne, tylko jak długo przy Was pociągnę? )))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
natla Zrobione! 09.04.05, 16:40 Wszystkie "papieskie " wąatki włączyłam do wątku "Ojciec święty". Poproszę sobie przegladnąć, sprawdzić czy czegoś nie pominęłam, albo nie za dużo dałam. Mogę jeszcze poprawić. Wstawię nowy watek na ten temat, aby nikt sie niepotrzebnie nie wkurzał. Odpowiedz Link
natla Re: licznik 09.04.05, 16:47 Niestety na tej akcji straciliśmy ok. 110 liścików. Chyba nas na to stać. Trzeba teraz nadrabiać. ))))) Odpowiedz Link
gabrysca Re: licznik 09.04.05, 17:07 jak ja nienawidze porzadkow!!!!!!!!!!!!wole "artystyczny balagan". Odpowiedz Link
natla Re: licznik 09.04.05, 17:21 Ja ich też nie cierpię, ale tu jestem poniekąd zmuszona. )) Odpowiedz Link
regine Re: Zrobione! 09.04.05, 17:34 >>>> Dzięki za sposób w jaki to zrobiłaś).Ale znowu są tacy ,którzy nie czytają do końca lub nieuważnie.Nic nie poprawiaj . Jeden wątek, a wpisów może przybywać... Bo było trochę bałaganu ,a tak wiadomo o co chodzi.Dzięki ,że posprzątałaś trochę po nas>>>> Odpowiedz Link
filomena1 DO jednego Worka worka bylabym bardziej ostrozn 09.04.05, 19:23 Kazdy sprzata jak moze, porzadki robi rowniez, jak potrafi. Co dla kogos smiec , a dla innego warosciowe Czy interesuje was segragacja smieci ? Kazdy smiec ma inna wartosc. I smieciem nie jest wbrew pozorom. Zatem z tym wrzucaniem do jednego Odpowiedz Link
filomena1 Jeden worek 09.04.05, 19:24 Kazdy sprzata jak moze, porzadki robi rowniez, jak potrafi. Co dla kogos smiec , a dla innego warosciowe Czy interesuje was segragacja smieci ? Kazdy smiec ma inna wartosc. I smieciem nie jest wbrew pozorom. Zatem z tym wrzucaniem do jednego worka bylabym ostrozna. To tyle co moge powiedziec. I zyczyc mniej pochopnosci w osadach. powodzenia Fil. Odpowiedz Link
natla Re: Jeden worek 09.04.05, 20:21 Przykro mi Filomeno, że nic nie zrozumiałaś. Intencje miałam dobre, jednak nie twierdzę, że myśl była błędna. Pokaże czas. Twojego watku nie uważam za śmieć. Nie rozumiem jak mogłaś do takiego wniosku dojść. Odpowiedz Link
maladanka gdzie są?... 11.04.05, 11:12 Natlo, może w naszym forumowym imieniu zawołasz tych co zamilki? Hooop,hoop - odezwijcie się! Odpowiedz Link
vogino55 Re: gdzie są?... 11.04.05, 11:43 Witam. Hooop,hoop - > odezwijcie się! aż sie echoooooooo nieeeeesieeeeeeeeeeee eeeeee ma głos kobitka Pozdrawiam wszystkich Wojciech Odpowiedz Link
maladanka Re: gdzie są?... 11.04.05, 11:47 Wojtku - jak sam nick wskazuje musze byc głosna aby sie nie zgubić! Odpowiedz Link
tesunia Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:16 Natluniu, moze pamietasz ktora babeczka mowila ze jest lekazem, niepamietam nicname.... potrzebuje z Nia kontaktu - dziekuje...tesunia. Odpowiedz Link
regine Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:26 tesunia napisała: > Natluniu, > moze pamietasz ktora babeczka mowila ze jest lekazem, > niepamietam nicname.... > potrzebuje z Nia kontaktu - dziekuje...tesunia. Tesuniu--nick tej pani doktor to -felinecaline.Nie widać jej coś u nas ,przybyła z 40+ ,może tam jest...Szukaj.... Odpowiedz Link
tesunia Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:31 regine napisała: > tesunia napisała: > > > Natluniu, > > moze pamietasz ktora babeczka mowila ze jest lekazem, > > niepamietam nicname.... > > potrzebuje z Nia kontaktu - dziekuje...tesunia. > > Tesuniu--nick tej pani doktor to -felinecaline.Nie widać jej coś u > nas ,przybyła z 40+ ,może tam jest...Szukaj.... przesliczne dzieki Ci.... bede szukac, i chyba jakis kajecik zaloze z wpisami kto jest kto)))))))))))buska dziekczyna) Odpowiedz Link
natla Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:38 Tesuniu, czy mam robić jeszcze za biuro informacyjne? ))))) Bardzo proszę. Ale nie mogłam zrobić otwarcia, bo mnię uprzedzono.)))) Poproś Calineczkę, tj. p. dr, żeby była uprzejma nas dalej "leczyć". Nie głupia to lekarka. Coś o tym wiem. )))))) Odpowiedz Link
tesunia Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 17:52 natla napisała: > Tesuniu, czy mam robić jeszcze za biuro informacyjne? ))))) Bardzo proszę. > Ale nie mogłam zrobić otwarcia, bo mnię uprzedzono.)))) > Poproś Calineczkę, tj. p. dr, żeby była uprzejma nas dalej "leczyć". Nie głupia > > to lekarka. Coś o tym wiem. )))))) oj natluniu!!, wiesz tak mie sie spieszy, bo to chodzi o kogos w kraju i chcialam moze pomoc w ten sposob w nawiazaniu kontaktu) ale dzieki Ci ze jestes, nieomieszkam przeslac pozdrowienia od nas z wyrazami tesknoty Odpowiedz Link
natla Re: gdzie jest lekarz ?????... 12.04.05, 18:08 A może opiszesz też tu problem zdrowotny. Zrobimy konsylium. ))) Odpowiedz Link
krista57 Re:rekord 14.04.05, 23:08 Natlo ! jak juz wypoczniesz,wyspisz sie i otrzezwiejesz moze zdołasz sprawdzic kto tym razem został rekordzistką czy moze znowy,jak zwykle Tesunia !!! A moze nie mozna tego zrobić? Odpowiedz Link
tesunia Re:rekord 15.04.05, 16:09 dziekuje przecudownie natlus) i zobacz tu...to tez) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=20341632&a=21996547 dziekuje i za to ..usciski z wielkim buziakiem.... no co ?? jestem czasem rostrzepana) Odpowiedz Link
natla Re:rekord 15.04.05, 16:41 Chyba nie da się. Można tylko stwierdzić w czasie wyścigu i to bardzo uważając. A niech będzie ,że Tesunia, niech ma, w końcu pracowała wczoraj na to porządnie. )))) Przy następnym rekordzie weź się do roboty.) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do Natli !!! 05.05.05, 11:22 natla napisała: > Podrzucam "kancelarię" do góry. )))) okienko 'podawcze " z napisem # NATLA przyjmuje # Otwarte Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
pia.ed Re: Do Natli !!! 05.05.05, 11:45 Jestem slaba w tych rzeczach, ale czasem widze ze w topikach sa na niebiesko napisane wyrazy TUTAJ. Kiedy sie kliknie to wskakuje sie od razu na otwarty artykul, link do jakiejs stronki itd. Chodzi mi o to, czy przy nicku natli, na gorze stronki, nie mozna umiescic czegos takiego aby szybko wejsc ja jej watek? Tak jak naciskajac na NATLA wchodze od razu na list do niej z napisanym jej adresem. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 05.05.05, 12:39 super teraz.... bo wiesz,nieraz znikniesz gdzies za horyzontem i czlek niema cierpliwosci szukac) dzieki) Odpowiedz Link
pia.ed Propozycja unikniecia tasiemca...NATLA 05.05.05, 12:46 Bardzo zadowolona... ale... Mam nastepna propozycje. Otwierasz NOWY watek "Do Natli", a ten stary "tasiemiec" wklejasz jako link w pierwszym Twoim poscie. Gdyby staremu watkowi grozilo archiwizowanie, to mozna go zawsze podbijac pro forma raz na tydzien czy raz na miesiac. Odpowiedz Link
tesunia Re: Propozycja unikniecia tasiemca...NATLA 05.05.05, 12:49 oczywiscie pia,swietny pomysl,tak jakbys czytala moje mysli, bo chcialam to smamo napisac.... Odpowiedz Link
natla Re: Pia .ed i Tesunia ;))))))))))))) 05.05.05, 14:46 Czy Wy już skończycie z tymi wygodami????????????? ))))))))))))))))))))) No dobra, niech Wam będzie, łapię wszystkie propozycje ułatwiające życie. Odpowiedz Link
natla Re:Mój "prywatny" wątek......... 05.05.05, 15:20 .........i proszę tu ani słowa o adminowaniu )))))))))) Tu zbieram komplementy )))))))))))))))))))))))))))))))) Rozpuściliście mnięęęęęęę!!!! Odpowiedz Link
regine Re:Mój "prywatny" wątek......... 05.05.05, 18:11 >A gratulacje przyjmujesz ??? >Po tej ,"burzy w szklance wody".... >Jeśli tak -to moje GRATULACJE!!!! >Łasuch ,jesteś,więc co mi tam)) Odpowiedz Link
natla Re:Mój "prywatny" wątek......... 05.05.05, 18:37 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cheba pęcknęęęę................................................ Odpowiedz Link
yoanna Re:Mój "prywatny" wątek......... 05.05.05, 19:06 Pęcknięta Natla...????? ))) Jaki to przydźwięk? Może puuuuuuufffffffff...piiiii)) Odpowiedz Link
fanka8 Re:Adminko! Pomocy!!! 05.05.05, 20:45 Natluniu kochana, powiedz, jak mam się skontaktować z Maladanusią. Napisała, ze napisała, a nie napisała, tzn. ja nie dostałam od niej zadnej wiadomości o jej przyjeździe do Wrocławia, a to juz jutro. I jak ja sie z nią skontaktuję???!! Ty taka mądra, nasza opiekunko. Pomocy!! Odpowiedz Link
natla Re:Adminko! Pomocy!!! 05.05.05, 21:11 Spoko....napisałam ju ż do Ciebie na GG, więć Ci przyślę też jej nr ))) Odpowiedz Link
natla Re:Adminko! Pomocy!!! 05.05.05, 22:31 Fanka napisała: "Natlo, pokreciłam mój nr ) No, wiesz, w moim wieku ...to mozna takie drobiazgi pomylić (ale się musiał zdziwić mój znajomy, jak sie do niego odezwała piękna nieznajoma ))))" Fanko , nr wyrzuciłam z hukiem. NUMERY GG PROSZĘ PRZESYŁAĆ NA MOJĄ POCZTĘ. Odpowiedz Link
regine Re:Adminko! Przepraszam... 19.05.05, 20:52 >Przepraszam ,że się tu szarogęszę , >Ale coraz nas tu na Forum -mniej . >Wiem ,że jesteś zapracowana , >Więc pozwoliłam sobie ,na zwołanie towarzystwa, >Gdzieś się popodziewali niektórzy, >Już od dłuższego czasu pewnych osób nie widać. >A szkoda ,bo smutno się zrobiło( >Brak ręki szefa i już.... Odpowiedz Link
natla Re:Regina 19.05.05, 22:25 Reginko, będę Ci nawet wdzięczna, jak mię poszrogęsisz))) Bardzo Was przepraszam, ale rzeczywiście zwaliło się na mnie troche za wiele spraw i jedynie codziennie czytam od dechy do dechy. Na pisanie nie mam czasu. Ale już niedługo wezmę się solidnie do pracy. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie, a dezerterów wzywam przy pomocy trąbki. Gdyby tak każdy z nas zrobił choć jeden wpis dziennie, to już byłoby lepiej. Odpowiedz Link
regine Re:Może kołysankę.... 04.06.05, 00:19 Ty śpiochu,wiem ,że pracujesz.... Więc może kołysankę...czy obędzie się bez??? Odpowiedz Link
fanka8 Re:Adminko! Pomocy!!! 05.05.05, 21:42 Natluniu kochana, przeczytaj, żem całkiem głupia!! Odezwij sie do mnie juz na dobry numer! )) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Natli urodzinowo!!! 16.06.05, 23:20 buziaki i usciski z zyczeniami zaspokojenia wszystkich zmyslow ))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli urodzinowo!!! 16.06.05, 23:23 Super i nawzajem Malwinko. Aleś sie tego wątku naszukała. ))))))))))))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Natli urodzinowo!!! 16.06.05, 23:29 zwazywszy ze mam mula to tak, ale czegoz sie nie robi dla Natli Odpowiedz Link
danurn Re: Do Natli urodzinowo!!! 17.06.05, 00:01 To i tu się wpiszę bo nie wiem czy czytasz wszystko, Nasza adminko wszystkiego najlepszego w dniu twoich urodzin, na progu emerytury radości z wyciszenia emocji i samych miłych chwil, Dan Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli urodzinowo!!! 17.06.05, 00:04 Danuśka, ja czytam z załozenia wszystko ))) Dziękuje Co baaaaaaardzo serdecznie. Odpowiedz Link
takanietaka Re: Do Natli urodzinowo!!! 17.06.05, 00:40 Gdzies sie wcięłąm z głupia frant.i trafiłam na urodzinki!Urodzinki adminki?A dlaczego wszyscy o tym wiedza tylko ja nie wiem????No to zyczenia po północne - róznych rzeczy -juz tam Ona wie jakich .Ciumam w policzek! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
zlapalamoddech Do Natli urodzinowo!!! 17.06.05, 18:26 Natlu! Spóżnione ale bardzo serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego. Zdrowia, szczęścia, radości i spełnienia marzeń. Ogromnej aktywności forumowiczów na piędziesięciolatkach. Całusy z dubeltówki! Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli urodzinowo!!! 17.06.05, 19:28 Baaardzo dziekuję Alutko i jeszcze razm Wszystkim (cmok, cmok) Oby się choć w części Wasze życzenia spełniły.......... Odpowiedz Link
takanietaka Re: Do Natli urodzinowo!!! 17.06.05, 21:03 TO JA TEZ URODZINOWO!CIUMAM Z CAŁEGO SERCA! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli urodzinowo!!! 17.06.05, 21:07 Wyszło, ze po północy przez sen do mnie gaworzyłaś))))))))))))))))) Dobrych życzeń nigdy nie za wiele. DZIĘKUJĘ!!!!!!!!! Odpowiedz Link
fanka8 Re: Do Natli urodzinowo!!! 17.06.05, 21:06 Natluniu kochana! Wybaczysz mi spóźnienie? Wpadłam do Gawiarenki ...no i się wydało! Jakie to harce, hulanki, swawole) I to dlaczego? Bo naszej Admince przeskoczyła malutka cyferka na liczniku! Wszystkiego najlepszego!! Żeby Ci zdrowie, siły i humor dopisywały zawsze i wszędzie, i do konca życia (a moze i dłużej) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli urodzinowo!!! 17.06.05, 21:27 Dzieki, dzięki, dzięki Myśle, ze z humorem nie będzie problemu, byleby siła nyła i zdrówko. ))) A poczestowałaś sie tymi pysznościami ,któreśmy z Malwinką wymyśliły??? I napij sie karaniaka!!!! To rozkaz. )))))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do Natli !!! 30.06.05, 23:45 Witam. Proszę sznureczek do stronki znajomka z "50" na Wirtualnej www.emjurek.friko.pl/ Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do Natli !!! 01.07.05, 00:18 no dobrze masz odpuszczone )))) a trzy razy puk,puk,puk co by całe forum słyszało że dostałem 'odgrzeszenie'()) Pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.07.05, 00:42 nie słyszałeś?????????? sama się tym klupaniem obudziłam!....rany, czy ja trafię z powrotem??? Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 01.07.05, 01:06 Śpij spokojnie,dostałaś swoje))A tak się wczoraj dobijałaś)) Więc mamy po równo....Czekam na przeprosiny..Mogą być jutro rano)) Ty...Ty...Zazdrośnico jedna...))) Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 01.07.05, 08:12 Dlaczego nie dostałam zdęć Maleństwa i Owakiej??? Czy tylko Ty dostałaś, czy może nie musiałam????? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.07.05, 08:33 Nie wykłócaj sie od rana ze mna ))))))))))))) Nadawaj Danuśce, przecież nie mogą cudzych zdjęć rozwlekać po poczcie.......... Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 01.07.05, 14:10 No i się doczekałam....Bez kłótni z Tobą ,dnia człowiek nie może przeżyć spokojnie )))Trzeba być lwicą, aby dać Ci radę))) Ale swego dopięłam)))Ha,ha,ha i jak Ci teraz...))) Odpowiedz Link
yoanna Re: Do Natli !!! 01.07.05, 14:35 Taaa....ładnie,ładnie Nagram Was i zrobię zdjęcie do galerii forumowej... Ależ się przekrzykujecie )))) Odpowiedz Link
natla Re: Regina! Na dywanik ;)))) 01.07.05, 16:03 Czego dopiełaś?????? Zwidy masz? Albo po km w wodzie nie kontaktuję.))) Odpowiedz Link
tofika Re: Regina! Na dywanik ;))))i tofika:))))) 01.07.05, 17:34 Natla ... bedzie nam razem z Regina razniej ))) Odpowiedz Link
natla Re: Regina! Na dywanik ;))))i tofika:))))) 01.07.05, 18:00 Już Wam darowałam ))..............ale żeby mi to było po raz ......przedostatni!!! Jasne?! Odpowiedz Link
tofika Re: Do Natli !!! 01.07.05, 19:51 tylko na mini sekundke... Natla przeczytaj w "co wy na to ..do konca bo mi nizej troszke napisalo cos bbb waznego.. Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 01.07.05, 23:32 Jak ja stara, dałam Ci się tu tak skołować ... Nie mogę pojąć ???? TY, TY...cfanirzysko jesteś, że tak powiem)) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 01.07.05, 23:36 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 02.07.05, 13:57 Ja ze skargą...Niektórzy na literę "W",nie meldowali ,że są nad morzem w Dźwirzynie ,jedzą paski wędzonego łososia ,popijają %,się opalają.... A o różowym druczku to się zapomnieli... Tylko kuszą tu..)))Tak nie można((( Też bym chciała ))) Jak Ty Adminko tu porządku pilnujesz, się pytam ???? Towarzystwo się porozjeżdżało ,nie meldując ogółowi.... Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 02.07.05, 14:54 Nojasne, tera na mnię!!! Za kare załatwię, że od jutra w Dźwirzynie będzie lać, a może jakąś pracę fiz. np. sprzątanie plaży, abo cóś????? Kupię dla nich specjalny dywanik....z kolcami. Kurcze, co to się porobiło......ci dzisiejsi 50-latkowie...............za moich czasów było inaczej........... Odpowiedz Link
kla-ra Re: Do Natli !!! 09.07.05, 16:33 Natla, Bardzo chetnie wypije z Toba kawke i nie tylko w Krakowie. Czwartek mam troche zajety,ale nie powinno to stanowic problemu jesli umowimy sie na godzine. Czy piszac o 2 podworku mialas na mysli forum krakowskich przyjaciol. Oj dawno tam nie zagladalam. Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 10.07.05, 00:06 Druczek pobrałam,ten zielony,kolory odróżniam ,na półkę trafiłam) Sprawozdania dziś nie będzie za dużo wrażeń jak na dziś,jutro też dzień, zajęty...Drzwi się nie zamykają ,odwiwdziny za odwiedzinami.. Czuję się jak na targu otwieram i zamykam drzwi ,wnusia absorbująca bardzo i nie mogę się z lekka połapać w sytuacji...Ale spacerki z pieskiem ,dobrze mi robią))Chwila oddechu!!!Po niedzieli z lekka się unormuje ,(mam nadzieję),To będzie więccek czasu ,postaram się nadrobić zaległości .Przepraszam ,że nie mogłam Ci odpisać,ale naprawdę sajgon,nie miałam czasu porozmawiać spokojnie z córką.Pozdrawiam serdecznie .Renia. Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 12.07.05, 23:31 Jutro nie wiem ,czy będę ,mam coś poplątane w komputerze ,a trafia mi się gratisowy informatyk...Więc nie krzycz,bo drzesz się na całe forum...Piszę w "plotkarskim "..źle,w "Gawiarence"...źle no to gdzie mam pisać???? Kurczę same nakazy i zakazy....Ciężko mi się połapać ,jak siedzi mi na głowie i za plecami pies z kotem i pół Polski rodzinki..Wybacz więc ,za pomyłki.. Pozdrawiam,nie wiem też co jest z GG ,czeka mi znowu nowa instalacja... Ja naprawdę nie mogę się połapać po półrocznej całkowitej izolacji od świata... Odpowiedz Link
natla Re: Regina !!! 12.07.05, 23:36 Następna mnie wywrzeszczała, tym razem z łóżka ) Naprawdę Ci współczuje, a najbardziej tej rodzinki do niedzieli.....swoją drogą, żebyś Ty nie miała kiedy po pół roku z dzieckiem swoim porozmawiać spokojnie........grunt to rodzinka.... Odpowiedz Link
wiktoria53 Natlo 14.07.05, 07:48 Droga Natlo, myślę że zajmiesz się poniższym problemem.W katalogu forum prywatnych zauważyłam od wczoraj brak naszego. Ci, którzy nie wpisali w ulubione na pewno nie wejdą, nie mówiąc o innych osobach tzw. nowych. Odpowiedz Link
natla Re: Wiktorio 14.07.05, 09:21 .....odpowiedziałam na nowym wątku Axsy......jak odpowiedziałam, tak odpowiedziała, ale odpowiedzałm ))) A swoją drogą, kiedy Ty sypisz? )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Natlo 14.07.05, 09:50 Ta noc była wyjątkiem. Poszłam poźno już nie wiem która była godzinka. Ale że rano nie moge spać ani leżeć więc łażę od świtu.Dziś sobie odbije i legnę przykładowo.))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Natlo 14.07.05, 10:20 No! ....bo potem odbije się to na Twojej wydolności w liścikach...)) Odpowiedz Link
leontynia Re: Natlo 14.07.05, 12:16 przerzuc moj post z nie ma rowiesnikow do gawiarenki Odpowiedz Link
regine Re: Natlo 15.07.05, 10:13 A nie wiesz co z Augustem ?????? Wojtka wszyscy poszukują ,a August też już dawno się nie odzywał... A może tylko przegapiłam...????? Odpowiedz Link
natla Re: Natlo 15.07.05, 12:57 Przegapiłaś......A. uciekł przed upałami nad ocean.....grzecznie pobrał druczek))))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Natlo czuję się zaszczycona :-)) 17.07.05, 16:41 Natlo. Tak cichutko siedziałam, tylko w dzieńdoberkach napisałam cosik, a Ty zauważyłaś, mimo, że już dziś witałaś się przede mną, widać wszystko dokładnie czytasz , dzięki Ci za to.Chyba zacznę obchodzić urodziny ,a nie imieniny.To takia ważna data. Odpowiedz Link
natla Re: Solenizantko....... 17.07.05, 16:46 Z tym zaszczytem nie przesadzaj, korona jest ciągle na miejscu......ale, ale, Ty sie nie migaj........myślisz, że ja tak z tymi życzeniami zupełnie bezinteresownie???? A gdzie przyjecie w Gawiarence.......nawet Kundzia przygotowała już saunę, tę na zapleczu, w której możemy potem odpocząć. ))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Natlo, 15.08.05, 23:08 Ty się droga Adminko szykuj na wielkie świętowanie !Spójrz no tylko na ilość liścików.Za 5 dni jak dobrze pójdzie osiągniemy 30000 liścików! Koniecznie wstaw do gawiarenki dobry trunek. Chyba zasłużymy Ja swoją naleweczkę wiśniową już wstawiłam. Któraś upiecze tort i będzie bal !!! Odpowiedz Link
natla Re: Natlo, 15.08.05, 23:15 Wiktorio, jasne, że w Gawiarence już barek pełny, a dojdzie jeszcze Twoja "św. nalewka" )).......Kundzia już sprząta, pogoda zamówiona , więc brewerie i w środku, i na tarasie, i w ogrodzie, i w basenie się będą odbywały ) Odpowiedz Link
regine Re: Natlo, 17.08.05, 22:02 Nattlo, nie będzie mnie ,jutro wyjeżdzam ....Jakby cio to mam twój nr.telofonu...Chyba mogę skorzystać, jakby co??? Nie wiem kiedy wróce, naprawdę ,ale postaram się odezwać...Do szybkiego popisania...)) Regina. Odpowiedz Link
natla Re: Natlo, 17.08.05, 22:28 Odpoczywaj na łonie rodzinno - naturalnym i wracaj szybko. Odpowiedz Link
natla Re: Natlo,szykuj szampana ! 20.08.05, 19:52 Wiktorio, Gawiarenka już dawno czeka z "wyszynkiem" na REKORDZISTKĘ )))) Odpowiedz Link
hania48 Re: Do Natli !!! 20.08.05, 23:38 Bardzo podoba mi się Twój najnowszy pomysł zebrania opowiadań z naszego forum w jedną całość. Myślałam o tym już od dawna, ale jakoś nie miałam odwagi aby zaproponować.Wiele z nich skopiowałam sobie na komp., obawiając się zarchiwizowania! Zwierzaki, komputer - wiele z tych wątków, to piękne kawałki! Jakoś przegapiłam opowieści wigilijne - a teraz dzięki Tobie.... Odpowiedz Link
natla Re: Do Hani !!! 21.08.05, 08:10 Cieszę sie bardzo i proszę Cię o pomoc. Skoro masz skopiowane opowiadanka, to możesz je wklejać pod roboczymi tytułami rozdziałów. Dobrze z autorem, bo to też bedzie trzeba umieścić w naszej Księdze )). Odpowiedz Link
hania48 Re: Do Natli !!! 21.08.05, 23:12 Natlo, wkleiłam dwa fragmenty, w tym jeden, jak się zorientowałam prawie natychmiast,źle. Opowiadanie Lilimalren podpięłam pod Draba. Czy możesz to zmienić? Jeszcze sprawdzę, ale chyba komputerowe i zwierzęce opowieści, które sobie skopiowałam już przeniosłaś. Skopiowane mam również niektóre krótsze, anegdotki, które mi się podobały - czy te również? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 21.08.05, 23:24 Haniu, takie pomyłki są nieuniknione, będę sie starała je na bieżąco korygowac. No problem ) Anegdotki, nawet krótkie, pewnie, że tak. Myślę że w rozdziale :Śmiechu warte, jako podrozdział (pr) "anegdoty" Na pewno pojawi się jeszcze problem klasyfikacji liścików, ale nie to jest najważniejsze, tylko nasze słowa, no nie? )) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 16.09.05, 16:13 Przypadkowo teraz przeczytalam bo na topik o zwierzakach nie wchodzę. Serdecznie Ci współczuję !Masz kłopot ! Mam nadzieję ,ze wszystko się dobrze skończy a na zlot przyjedziecie razem. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 03.10.05, 11:55 jak mnie pamiec nie myli podalam Ci moja date urodzenia, a o imieninkach nie myslalam, to taka mila teaz niespodzianka, dziekuje natlus) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 03.10.05, 12:24 Ależ nie ma za co .... jak mogłaś "sklerozo" zapomnieć o swoich imieninach??? ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Natli !!! 04.10.05, 22:36 Na zwierzakach byl wpis Gosi...z podanym linkiem o wyprawach kajakowych ...i zniknął !!!!! Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Do Natli !!! 05.10.05, 07:34 Podaję go jeszcze raz (faktycznie, co się z nim stało?) www.kamils.lap.pl/galeria.php?id=80&page=1&rok=2005&sort=0&zdj=1967#zdj Jeśli jest podzielony, trzeba go skleić. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Natli !!! 05.10.05, 09:08 myslę,że Gosia sie zgodzi na przeniesienie fotek na wątek o podróżach,zdjęcia prawdziwe,radość z buź uczestników tryska, długo kontemplowałam fotke z p.Radkiem , a najwiekszą 6 daję za zdjęcie 31 - pan przepływający pod pniem drzewa - wielkie,wielkie brawa!!! Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Do Natli !!! 05.10.05, 09:24 Jak najbardziej; link dałam tylko po to, żeby pokazać Fizię (mniei kajak przy okazji). A może ktoś mnie oświeci, jak umieszczać zdjęcia w postach? Chciałam pokazać zdjęcie mnie i Fizi w innym ujęciu (nie ze strony), ale nie wiem jak to zrobić. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Natli !!!-do Gosi 05.10.05, 09:44 Najpierw sobie zapisz na komputerze zdjęcie to które chcesz zamieścic ,np.swoje z Fizią powiększ i wtedy sobie zapisz. Potem kliknij na www.imageshack.us/ i pokaże sie linijka "przeglądaj" - no to kliknij i wyszukaj sobie to zdjęcie do wstawienia i jak juz je znajdziesz w tabelce,która sie pokaże po nacisnięciu "przeglądaj" dajesz otwórz i host it! i czekasz cierpliwie pokaże się zdjęcie w miniaturce - ja wtedy klikam na miniaturkę, zdjęcie się powiększa i zapisuję sobie je jak stronę do ulubionych. Potem otwieram link do forum - pisze co mi tam w duszy gra i gdy pora na zdjęcie to otwieram sobie w ulubionych fotke, zaznaczam u góry na grantowo ctr C i wstawiam do linku ctr v. Najlepiej jak sie zdjęcie wstawia od nowej linii. A są tam jeszcze inne metody ale ta choc długi opis, ale prosta w wykonaniu .Mam w ulubionych folderek z linkami do zdjęć do wstawiania i w każdej chwili gdzie i kiedy chcę moge "się wstawić" Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!!- 05.10.05, 16:05 dziekuje natlo , wlasnie o to mi chodzilo zaoszczedza sie duzo czasu nie szukajac ...buziaczki) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Natli !!! 07.10.05, 07:14 poprosze o jakis rocznicowy watek))) troche danych, a wrazen i doswiadczen mamy troche, chocby z jaka wielka niesmialoscia kazdy z nas zaczynal, sciski i usciski sle Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 07.10.05, 08:13 Jasne Malwinko, ale daj mi oczy otworzyć ).......wieczorkiem coś spróbuje, bo dzień chyba będzie bogaty ) Odpowiedz Link
axsa Re: Do Natli !!! 17.10.05, 21:14 Natluś - biednaś Ty bez tego paznokietka. Mam nadzieję, że już się zebrał w sobie i postanowił odrastać w ekspresowym tempie. Zyczę jak najszybszego obłaskawienia tej dolegliwości. )) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 17.10.05, 21:19 Biednam, bo "ujajona" )) Właśnie siedzę i "odmakam" przyklejony opatrunek do rany.....zostało mi pół paznokcia, bo na żywo dałam sobie tylko obciąć kawałek, a nie całkiem zdjać. To mi wystarczyło (((( Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Natli !!! 17.10.05, 23:01 Natluś wiem dokładnie o czym mówisz, kiedyś to przeżyłam, a wogóle to chirurg to najczęściej odwiedzany w moim życiu lekarz. (wampiry) ) Odpowiedz Link
kesaira Re: Do Natli !!! 19.10.05, 23:55 Też tak mysle, Dankarol. Chirurdzy to wampiry. Bez ducha, bez czucia, bez uczuc. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Natli !!! 19.10.05, 22:53 Natlus,powiadam CI z reka na sercu, jamci tez o szefusiu nic a nic Malwinki ,, nie wiem,ale Malwinka namysli,i da nam w odpowiednim czasie szersza wiafomosc-- to sa moje tylko insunacyje Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 19.10.05, 22:54 No dobra, ale żeby mi to było ostani raz ! )))) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Natli !!! 31.10.05, 12:05 Natlus,nieobecnosc moja oglaszalam ,przed wyborami, ale bylas zajeta Prorokiem czyli malowaniem, kolejny raz prosze o malutka tylko kare Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 31.10.05, 19:55 Wybaczone, boś mnie rozśmieszyła tym prorokiem z dużej litery......to jest PAPROK (od paprania) ))))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 04.11.05, 21:52 Bardzo Ci dziękuję za przysługę ) Nawet nie wiesz jak mi na tym zależało, jesteś wprost Aniołem ) Stokrotne dzięki za spełnienie prośby. DUŻA RÓŻA @--->-->--- Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 10.11.05, 17:50 Nic nie piszesz, czy otrzymałś coś z mojej szwankującej poczty ??? Czy nic nie dotarło do Ciebie, Wszystkich pytam...A ty milczysz, co jest... Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 10.11.05, 17:56 Nie dostałam nic od Ciebie od 29.10. ( Nie przejmuj sie, kiedyś dojdzie Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 10.11.05, 18:57 O matko, a już 3 listy wysalam...To coś nie tak... A z Banias to dostałaś ??? Ja pod Migdałowym drzewie z Wnusią i inne...Na nowy adres wysyłałam ??? Bo ja coś mam z pocztą nie halo, coś mi takie cuda wyprawia, że zdrowia brak, otrzymuję wiadomości i nie moogę odcztać, lub wysyłam i wybiórczo tylko dostają niektórzy. Wiktoria też nic nie otrzymała, Tofika nie może otworzyć... Już sama nie wiem, a nowy system mam...Niech to... Zaraz jeszcze raz wyślę Odpowiedz Link
tofika Re: Do Natli !!! 10.11.05, 22:58 Natlus, jest ok, w poniedzialek wizyta ,to tyle... pozdrawiam CIE...pa Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 12.11.05, 00:45 Sprawdź pocztę, poszły 2 przesyłki ) Może dotarły....Na nowy adres, ten który mi podałaś. Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 00:21 Kwiatów całe łąki: img391.imageshack.us/my.php?image=godspilledthepaint2oa.jpg I Twoje zdrowie Natluś !!!! img391.imageshack.us/my.php?image=2141409img7de.jpg Dziękuję,że jesteś z nami !!!!! Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 00:26 Natluś. Dwadzieścia pięć minut temu wypiłem pierwszy toast za Twoje zdrówko!! Ostatni wychylę o północy!! Całuski!!)) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 00:45 Imieninowo, Swiatecznie , niedzielnie.. posylam pozdrowienia ..Maria... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 00:47 Natlusiu!!!Najlepsze zyczonka,pieknego w zyciu słonka,smutków małych jak biedronka i szczęscia wielkiego jak SMOK..DZIEKUJEMY,ZE JESTEŚ)))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 00:59 Rany, siedzę jak zamurowana.....DZIĘKUJĘ....nawet Was ucałować nie mogę ( Odpowiedz Link
august2 Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 01:48 Natlo Samych szczęśliwych dni, a czego tylko pragniesz by życie dało ci. A ten dziki kwiatuszek zerwalem dzisiaj na mym spacerze specjalnie dla Ciebie img480.imageshack.us/my.php?image=zoltemalenstwo2js.jpg Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 02:08 Dzięki Auguście, a skąd wiesz, że lubię żółty kolor ) Odpowiedz Link
yoanna Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 03:29 Wszystkiego dobraego Natuś Niech w tym wątku tez zostanie ślad...a co))) Bądź szczęśliwa i bądź z nami img483.imageshack.us/my.php?image=roza3vl.jpg Odpowiedz Link
poduszeczka Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 03:34 NATLO!!!Samych radosnych chwil Ci zycze))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 07:06 Niebo z moich stron ofiaruję Ci! i żebysmy wspólnie powędrowały, a Top biegł przed nami img384.imageshack.us/my.php?image=121105niebo0cq.jpg Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! Imieninowo !!!! 13.11.05, 07:41 Dziękuję baaaaardzo, Danuska, to życzenie kiedyś naprawde może się spełnić. ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Imieninowo !!!! 13.11.05, 09:25 wszystkiego najlepszego w zdrowiu i szczesciu usciski Odpowiedz Link
zlapalamoddech Re: Imieninowo !!!! 13.11.05, 10:21 Natalko! Samych uśmiechów Ci życzę, radości, szczęścia i pogody ducha. Dużo zdrowia i siły na korzystanie ze spełnionych marzeń. I basenu prywatnego Ci życzę żebyś miała gdzie pływać codziennie i domku małego żebyś miała blisko do basenu. @)---->------->----------- @)---->------->----------- @)---->------->----------- @)---->------->----------- @)---->------->----------- @)---->------->----------- @)---->------->----------- Odpowiedz Link
krista57 Re: Imieninowo !!!! 13.11.05, 12:07 Trzymaj się Kochanie w tym szczególnym dniu ! Pamiętaj,że w życiu raz jest gorzej raz lepiej. Samych dobrych dni Ci życzę. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Imieninowo !!!! 13.11.05, 12:51 img387.imageshack.us/img387/3987/manetlilacinavase0ty.jpg Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Imieninowo !!!! 13.11.05, 12:54 Też mam coś dla Ciebie Natla. Może trochę skromnie, ale... Ten kawałek wszechświata od dziś należy wyłącznie do Ciebie: www.fonon.univ.rzeszow.pl/~joanna/img.php?img=1&sec=g Bierz, bierz - bez krępacji!! Mam tego jeszcze duuużo!! Odpowiedz Link
natla Re: Imieninowo !!!! 13.11.05, 13:49 Czuje sie niesamowicie rozpieszczana....pozbieram wszystkie przepiękne prezenty i polecę w humorkowy wszechświat )) Dzięki, dzięki.......... Odpowiedz Link
mira54 Re: Imieninowo !!!! 13.11.05, 16:33 Natlo, zycze Ci samych pogodnych dni i spelnienia najskrytszych marzen. Odpowiedz Link
takanietaka Re: Imieninowo !!!! 13.11.05, 16:45 i przy okazji zyczenia ,aby sie znalazło co zgubiłaś,wyprostowało co skrzywiłaś ,odkreciłao ,co zakręciłaś............-TakaOvaka. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Imieninowo !!!! 13.11.05, 16:57 Dla Ciebie gorace zyczenia,wszystkiego co piękne oraz marzeń spełnienia. Odpowiedz Link
hania48 Re: Do Natli !!! 13.11.05, 22:59 Natlo! Samych ) , ), ) , ) , ) , ), ) , ) i żadnych , !!!!!!!!!!! (szczególnie z nami!) A ponadto tradycyjnie: Zdrowia, zdrowia i zdrowia! Satysfakcji z tego co robisz i zadowolenia, że zrezygnowałaś z tego, z czego należało zrezygnować! I w ogóle samych przyjemności, a Figa liże Cię po nosie i nie tylko! hania48 i Figa. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 13.11.05, 23:06 Dziewczyny...dzieki.....już założyłam "album" z życzeniami....dla potomnych..... czy ktoś miał kiedyś tak piękne życzenia i w takiej ilosci.? Miewałam śliczne od dzieci w szkole i kwiatów co niemiara, ale takich jak Wasze.....to chyba jakiś rekord Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Do Natli !!! 13.11.05, 23:53 Natluś. Za chwilę wychylę ostatni dziś toast za Twoje zdrówko!! Następny będzie już po północy północy!! Całuski!!)) Odpowiedz Link
kesaira Re: Do Natli !!! 14.11.05, 00:18 Niech Ci gwiazdka pomyslności nigdy nie zagaśnie! Wznoszę poimieninowy toast! ) Odpowiedz Link
natla Wyszło, że........ 14.11.05, 01:15 .....zacznamy poprawiny )) Wasze zdrowie...cyk Odpowiedz Link
hania48 Re: Do Natli !!! 14.11.05, 01:37 Natla - na Forum Kuchnia, znalazłam coś takiego: kasitza 13.11.05, 20:18 + odpowiedz ja nie znam twojej fotki ale siedze w miescie partnerskim gdyni po niemieckiej stronie Odpowiedz Link
august2 Re: Do Natli !!! 14.11.05, 05:45 ..jakas cisza nastala. Czyzby towarzystwo sie rozeszlo (albo zwalilo z nog)? Widze ze i mnie zaszczyt spotkal -znalazlem sie na tytulowej stronie.. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Natli !!! 14.11.05, 09:24 img384.imageshack.us/img384/2613/picesloneczko2ob.gif coś opornie słoneczko dzis wstaje czyżby balowało wczoraj za długo? Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 14.11.05, 11:02 Wstało, wstało, tylko od 7 kursgalopkiem lata...) Odpowiedz Link
leontynia Re: Do Natli...imieninowo !!! 14.11.05, 17:34 Natluś, zdrowia radości miłości spełnienia marzeń dzięki,że jesteś z Nami Odpowiedz Link
sarna52 Re: Do Natli...imieninowo !!! 14.11.05, 22:16 Natluniu to ja płocha sarna .....ale chyba i tak mam szczęście .... trafiłam przecież na poprawiny.Natluniu miłosniczko zwierząt wszelakich przyjmij te spóżnione,zyczenia imieninowe.Przyniosłam ci zapach lasu,szum strumyka, piękne wrzosy .....i czmych zniknęłam w szuwarach. Zdrowia ,zdrowia,zdrowia szelesciły liscie. Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli...imieninowo !!! 19.11.05, 14:29 Natlo, mam prośbę, kedyś podawałam wam link do radia Classic, czy nasz w ulubionych i możesz mi podesłać, nic mi tu teraz tz. od wczoraj nie działa, bo sobie przeprowadzałam"modernizację" no i mam ,żadnego radia, kurczę, stąd chyba ta wczorajsza migrena...Zwariować można z tymi instalacjami, nigdzie niczego nie mogę odnaleźć, dzięki,że na forum włażę. Poszukaj i podeślij. Odpowiedz Link
czarny.humor Masz miejsce w skrzynce pocztowej? 22.11.05, 23:22 Jak nie masz - to rób, bo dość duża przesyłka się szykuje. Mam nadzieję, że dojdzie, bo już parę niewytłumaczalnych niespodzianek z tą pocztą przeżyłem. )) Odpowiedz Link
tofika Re: oficjalnie zawiadamiam,ze 23.11.05, 19:09 Natlus dzis Twoje Imieniny do mnie sie otworzyly))))))))) o tak sie ciesze ,nieszkodzi ,ze poczekalam,ale sama zrobilam i Mam Dla Ciebie zyczonka nareszcieooooooooooooooooottwwwwwaaaaaarrrrrrtttttteeee Odpowiedz Link
natla Re: oficjalnie zawiadamiam,ze 23.11.05, 21:41 No nie wspaniałe, Tofiko? Humorku , mam miejsce zwłaszcza na natli Odpowiedz Link
maladanka Re:Top ocenzurowany :) 29.11.05, 01:44 he he - Top w poz.2 ukazał sie jako biała plama - /chyba wersja paprok/ Co on Natlus robił,ze go wycięło? Odciski łap ma jak gwiazda filmowa! A swoja droga to dziwne,że wszędzie snieg, a u mnie nie ma nawet na górkach! Dziękuję i jak mi sie uda Topa zobaczyc ze sniegiem na zywo to obydwoje orła zrobimy Odpowiedz Link
natla Re:Top ocenzurowany :) 29.11.05, 08:53 Uda sie, uda Nie rozumiem tej białej plamy...paprok jest przecież, fakt, że nie na środku, ale jest... Odpowiedz Link
tesunia Re:Top ocenzurowany :) 29.11.05, 11:58 zajzalam do skrzyneczki malej danusik, bo zostawilam tam liscik i od razu zobaczylam Topa, wiec teraz Ci napisze,ze wyglada na to w 100%,ze to mieszanka dobermana i wilczora,tak wygladala mata naszedo pierwszego dobermana,gdzie tatus byl dobermanem a mamusia w 50% mieszanka:doberman-wilczur- bedziesz miec wspanialego przyjaciela,bo nasz pierwszy doberman z tej mieszanki byl super,po prostu aniol i bardzo,bardzo opiekunczy sam z sibie, lubial nawet nosci sam o to proszac poczte/gazete ze skrzynki pocztowej i dziecieciu tornister ze szkoly ,jak wychodzilismy razem po niego. zycze cieplego dnia i powodzenia z Topem. extra glaski za uszkiem dla niego) Odpowiedz Link
maladanka Re:Top ocenzurowany :)-już nie 29.11.05, 12:57 No i zawsze mówie,że komputery mają swoje ukryte zycie.Wczoraj pokazywała sie biała plama z czerwonym krzyzykiem w lewym górnym rogu a dzis - TOP w całej męskiej krasie i urodzie. To samo jest czasem z załacznikami - cos tam mamrze komputer,że nie może itp..a potem może - jednak nie na darmo komputer jest rodzaju męskiego. Odpowiedz Link
regine Re:Top ocenzurowany :)-już nie 04.12.05, 22:29 A o co Ci chodzi...bo nic nie czaję z tym linkiem...??? A sygnaturka z życia wzięta, powiedzenie mojej babci. Długo zastanawiałam się czy ją umieścić, ale wczoraj robiłam w swoich szpargałach porządki i trafiłam na notesik z zaspiskami różnymi i postanowiłam coś zmienić... Odpowiedz Link
tesunia Re:Top ocenzurowany :)-już nie 12.12.05, 17:11 czy mozesz byc tak grzeczna i usunac wpis w skrzynce prywatej u mira dwadziescia jeden,umiescilam wpis,ktory powinnam wpisac mirze 54,- juz go tam przenioslam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=25935503&a=33357046 dzieki za grzecznosc i przepraszam za balagan. zycze milego popoludnia. Odpowiedz Link
natla Re:Top ocenzurowany :)-już nie 12.12.05, 23:19 Sie robi Tesuniu, dopiero otworzyłam kompa.. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Do Natli !!! 13.12.05, 17:23 Witaj Natluś!! Pierwszy raz jestem u Ciebie na dywaniku i wiesz co?? - mogłabyś sobie sprawić nowy!! Spłowiały jakiś taki i wyleniały całkiem. Tu akurat, gdzie sam chciałem uklęknąć, to widocznie każdy klęka, bo całkiem już wytarty jest - dziury na wylot się już robią! W dodatku przed tym miejscem mokry jest cały, że wykręcać by można!! Aaaa!! Już wiem - to mój poprzednik, lub poprzedniczka szlochała tu żałośnie rzewnymi łzami nie??!! Tam po lewej - widzisz?? - ktoś upuścił zapalonego peta i się dziura wypala. Nie czujesz tego swędu??!! Naprawdę - koniecznie spraw sobie nowy dywanik, bo odstraszasz klientelę. Podpowiem Ci, że ponoć w Toruniu, w Wyższej Szkole Czegoś Tam, jego Magnficencja Rektor Smaczny Grzybyk, będzie wymieniał dywany w swojej siedzibie, bo już prawie dwa miesiące ma te same i mu się strasznie znudziły. Możesz tam tanio się załapać, tylko musisz znaleźć gościa, który prowadzi społeczną listę kolejkową, żeby się zapisać. Poznasz go po różowym moherowym berecie. I jakiś tani, mało używany klęcznik może uda Ci się tam dostać, żeby nam - Twoim petentom przyjemniej było się kajać i zanosić błagania?! I urnę na łapów... - tfuj! - na dary dziękczynne w intencji rozwoju forum pięćdziesiątkóch. Tam (w Toruniu) podobno wymieniają na większe. No, ale do rzeczy. Nie pisałem w ostatnich paru dniach, bo mam parę bardzo pilnych i niezwykle absorbujących spraw do załatwienia. Choć dostęp do netu mam przez cały czas i od czasu do czasu na krótko wpadam, żeby poczytać, to naprawdę bronię się wszystkimi rencami, girami i czym ino mogiem, żeby się nie skusić na pisanie, bo potem trudno się zatrzymać. Tak będzie jeszcze może tylko jutro, a może parę dni - nie wiem. Brakuje mi Was i tej pisaniny, i mam parę spraw do dokończenia (np. w wątku o eutanazji), ale na razie muszę się jakoś przemęczyć. Szkoooda mi też Was trochę, że jesteście przez ten czas pozbawione mojego niezaprzeczalnego uroku i dowcipu, ale cóż - siła wyższa!! Dziękuję za pamięć i troskę, ale w mojej wannie nie grozi mi utopienie się, bo żeby się nie przelawało, to mogę do niej jednorazowo zmieścić siebie i nie więcej niż 2,65 l wody. Jak przez nieuwagę wpadnie mi do wody mydło, to sąsiedzi z dołu alarmują, że im się leje na głowę. Uprzejmie uprasza się o zrozumienie. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Do Natli !!! 13.12.05, 22:34 To jest Twoim zdaniem NOWY dywanik??!! To Ty go chyba kupiłaś na pchlim targu od wyjątkowo złośliwego ruskiego handlarza. Nie nazywał się on czasem Putin?? Wiesz co?! - odwróć go chociaż na lewą stronę!! I naprawdę pomyśl o tym klęczniku. )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Natli !!! 18.12.05, 16:38 Droga Natlo, widzisz druczka nie wypełnilam ,bo kochanie , tak mnie zaćmiło, zamroczyło, że myślałam,że to jakisik wylew ! Pierwszy raz w życiu byłam pijana nie pijąc alkoholu ! Ale już myślę, że jest po kryzysie ! Tak że nie obawiaj się, przepisik na torcik orzechowy poszukam jak zajdzie taka potrzeba Natlo, jestem do Twojej dyspozycji. Pozdrawiam miło i zdrowia życzę. Kurcze ono jest najważniejsze !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 18.12.05, 19:32 eee tam zaraz zdradzam)))))))))))) rano slubne "rozwali" kompa i czekalismy az dziecie nadjedzie i poustawia.... a czas przedswiateczny tez wiec i czasu jakos brakuje,poczytac wszystko, strasznie szybko sie tu kreci))))))))))) milego wieczorku zycze. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 18.12.05, 19:35 Fakt, Tesuniu.....jeden dzień przerwy, a potem dojsć do ładu i nadganiać czytanie, to trudna sprawa, wiec nie należy nas opuszczaść )) Odpowiedz Link
fleur1 Re: Do Natli !!! 27.12.05, 14:06 Natlusiu, widzę, że nauka nie poszła w las, jesteś grzeczna i pracowita dziewczynka, a w nagrodę pójdziemy któregoś pięknego dnia do "Bagateli" na ciekawą sztuke. Byłaś na "Bez seksu proszę"? Nie pada tam ani jedno słówko na temat seksu, a cała sztuka toczy się wokół tego tematu. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 27.12.05, 14:44 Dzięki Jolu Praca to bardzo drobiazgowa i wkurzająca, bo one wychodzą abo i nie, jak im się chce Aktualnie nie mogę przerobić przedostatniego linku. Nie znam sztuki, ale ładnie do niej zachęcasz, więc chętnie bym poszła. Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 27.12.05, 15:10 No, udało się...ide trochę pożyć w rzeczywistosci )) Odpowiedz Link
fleur1 Re: Do Natli !!! 27.12.05, 15:18 Natlo popraw jeszcze tam, gdzie jest adres do Ciebie, za bardzo tekst wystaje w prawo, będzie ładniej wyglądało. HURRA, gratuluję. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Natli !!! 27.12.05, 22:45 o jak przejrzyscie )) sprytne dziewczynki i pracowite bossowo mam prosbe, szukam tego naszego archiwum i jakos nie moge trafic, moze nie byloby zle gdyby bylo czerwiniaste tez, zalotnie sie usmiecham ))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 27.12.05, 23:27 A na razie jak potrzebujesz wpisz w wyszukiwarkę "nasze archiwum" Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 05.01.06, 19:55 Nie zwalaj wszystkiego na chłopów, nawet typu "net", bo żaden nie zajrzy ze strachu przed Tobą )) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 05.01.06, 20:01 Coś Ty....oni wiedzą , że ich lubię....takich jakimi są )))) Odpowiedz Link
annal74 Re: Do Natli !!! 06.01.06, 17:43 Natlo, kochana ,dziękuję za poprawienie w liście obecności; wolno ale się nauczę poprawnie wpisywać . Cierpliwości , pozdrawiam . Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 06.01.06, 23:16 Aniu, najmniejszy problem....żebym tylko takie miała ) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 08.01.06, 14:49 Taaaaak i nic nie wyrzucę, to warte jest zatrzymania. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Do Natli !!! 08.01.06, 16:50 Łomatko Adminko przeca naszkryflałem,,,, dobra i litościwa, a nie........... Zdecydowanie Tak Wojciech Odpowiedz Link
tofika Re: Do Natli !!! 08.01.06, 19:56 Natlus,ok,wiem,polegaj juz.. teraz prawie jak na Zawiszy... ja zupelnie juz nic a nic) "Miedzy ... nic nie bylo...nawet i kalesonikow)))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 09.01.06, 13:45 No i czego z rana już krzyczysz ??? Zobacz ile ciekawych rzeczy naprodukowałam od rana, w samym wątku podpiętym spinaczem o ciekawych stronach WWW, których nie zliczę, a Ty wątka, który wyciągnęłam z końca się przyczepiłaś( Zniknie zaraz, niech będzie na wierzchu, zawsze się może przydać ) Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 09.01.06, 13:55 Nie wołaj Ani, bo pojechała do mamy, nie wiadomo kiedy wróci.... Pisała, wczoraj raniutko,że wyjeżdża... Odpowiedz Link
regine Re: Do Natli !!! 11.01.06, 22:53 Może założę wątek "gościnny " i o "kichaniu" ??? Co Wy wymyśliłyście z Tym kichaniem, najpierw Axsa, teraz Ty ??? Kichnąć nawet spokojnie nie można, bo wokół słychać "Na zdrowie" !!! I nijak nosa otrzeć nie mogę, tylko rozglądam się dookoła z podziękowaniami ) Odpowiedz Link
natla Re: Do Natli !!! 11.01.06, 23:02 A kichaj sobie, kichaj, na zdrowie! .....czekam ) Odpowiedz Link
fleur1 Skopiowanie zdjecia lub obrazka z prezentacji 16.01.06, 17:06 Natlo można skopiowac, jak chcesz to mi wyślij prezentację i skopiuje, ale może być inna wielkość jak na obrazku w prezentacji. Odpowiedz Link
tofika Re: Skopiowanie zdjecia lub obrazka z prezentacji 16.01.06, 17:45 zZgrzecznosci...zawiadamiam zeby mnie nikt nie poszukiwal,czuje to ze tu kilku osobom bbbbbbb przeszkadzam wiec schodze z tapety i mowie WAM ,,wielkiego powodzenia na dalszej drodze zycia,,, Natlus ty jestes ok,,nie zapomne ,,nie zapomne...............ok pa badfzb\cie szczesliwi po co mam WAM zawadzac...kilka osob mi dalo do zrozumienia ..wiec niech sie teraz ciesza ze dokonalu cudu,,tak niech bedzie jak pare osob chcialo...))))))))))))))))niz dodac nic ujac pa Natlus pa..... Odpowiedz Link
tofika Re:Do ciebie Natlus:))))) 17.01.06, 13:07 TY ponaddto wszystko,ty wiesz jak mnie kliknac... ok ..zwalam wszystko na paskude,,,menopauze) ok ...ok ok... jest dobrze... a jutro tez bedzie kolejny dzien.... i )) do WAS emocje sio..to tylko zabawa... wirtualna.... ok.. Odpowiedz Link
yoanna poetyckie no! :)))) 17.01.06, 13:57 Dokąd nas zaprowadzisz, Panie "Bez bagażu i bólu głowy I gdy nic nam na drodze nie stanie Czy będziemy mogli zacząć na nowo Bo wiesz, u nas nie zawsze jest słońce Choć przed deszczem nas chroni parasol Czasem jednak przemoczy nam serca Inny deszcz, co spływa po twarzy Więc nas zabierz bez tych uśmiechów Co dzień rano zostawianych na lustrze I bez śniadań, w pośpiechu by zdążyć Na kolejny autobus do jutra Bo my tu tak do jutra, do zaraz Do pierwszego i do wakacji Rozliczając geniuszy z geniuszu A zjadaczy chleba z kolacji Więc już jutro zaprowadź nas, Panie Bez bagażu i bólu głowy I gdy nic nam na drodze nie stanie Spróbujemy zacząć na nowo " Odpowiedz Link
regine Re: Pytanie pozostaje :)))) 19.01.06, 11:00 Przepraszam, jeśli czegoś niedoczytałam, ale te 2 wątki "Dobranoc śnijcie cuda..." , to mają być DWA ??? Ale dlaczego i po co ??? Ale mniejsza z tym... Odpowiedz Link
regine Re: Pytanie pozostaje :)))) 19.01.06, 11:06 Czepliwa jestem...Ale jeden stary (3) 806 + 403 i nowy (4) 1181 + 40. Nie da się tego połączyć w całość ??? Ktoś wyciągnął stary i tak wlecze się stary i nowy...Mi tam nie przeszkadza...Ale byłoby czytelniej )) Odpowiedz Link
natla Re: Pytanie pozostaje :)))) 19.01.06, 11:23 Reginko, nic na to nie poradzę, że ktoś wyciąga przez nieuwagę nieaktualne wątki, ale mogę tę cz. 3 na kilka dni usunać, wtedy spadnie na tyle daleko, że juz nie będzie pomyłek. Tylko nie dziwcie sie, że stan licznika spadnie o te 300. Odpowiedz Link
wasia6 Re: Do Natli !!! 28.01.06, 19:29 Jak żyjesz?Mnie czas przecieka przez palce... Całuski Odpowiedz Link
tofika Re: Do Natli !!! 28.01.06, 12:04 Natlus,W wierszach--naplatalam..eh ..mowie... wyslalo mi sie za szybko, i nie wiem,,juz nie wiem nie mam jak naprawic??? moje copy mnie oszukalo)))jesli mozesz ... oczysc te niepotrzebne bis)) ja chyba w zupelnej odizolowanej od zycia wyspie powinnam zyc))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Natli !!! 30.01.06, 10:38 ech...az trzy zarzuty mi dzis postawiono) ale na swa obrone dodam,ze dzis naprawde czas mnie goni, mam przeprowadzke w rodzinie i zaraz znikam z netu, a swoja droga to w pare watkow procz listy obecnosci sie wpisywalam o)))))))) zycze milego i cieplego dnia) Odpowiedz Link