ditula-31 16.10.08, 21:42 Jola :-0www.plotek.pl/plotek/1,78649,5809335,Gwiazdy_poza_kontrola.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: I co wy na to? 16.10.08, 22:05 Wiesz co Edytko ,ja nie mogę patrzeć na nie.To samo dno.Jaki oni dają przykład młodzieży.Małolaty aż piszczą za nimi, to jest chore.Telewizja się zeszmaciła Odpowiedz Link
kumpelka15 Re: I co wy na to? 16.10.08, 22:14 Popieram słowa Jagi w 100%.To jest dno !!!A ta nasza telewizja też nie wie co robić, żeby tylko przyciągnąć widzów.Też się dziwię,kto teraz pracuje w tej telewizji, bo pomysły straszne./// Odpowiedz Link
maria73 Re: I co wy na to? 16.10.08, 23:40 czarno widzę to wszystko. Tak się teraz kształtuje gusty i osobowość młodych ludzi.to straszne. Rutowicz,Doda .... masakra!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link
super222 Re: I co wy na to? 17.10.08, 08:21 Pewnie macie na myśli kanały telewizyjne.Korzystam w takich sytuacjach z pilota. Szukam stacji *o wartościach albo wyłączam. Przy okazji przypomniałam sobie, jak to wylewano *wiadra pomyj* na Kalinę Jędrusik gdy pojawiła się w kultowym programie *Starszych Panów*, z bardzo śmiałym dekoltem i -o zgrozo- z krzyżykiem na piersi. Takie to były czasy. Nie czytam też "plotek" i różnych innch takich opinii. Najlepiej opierać się na własnzch doznaniach i gostach (a o gustach się nie dyskutuje - czyż nie?). Odpowiedz Link
zajbel Re: I co wy na to? 17.10.08, 08:39 I co mi z pilota jak wszędzie to samo. A oburzenie na Dodę i Jolę to nie są wymysły starszych pań tylko naga prawda.Niestety same wiecie kogo teraz dokooptowano do rad nadzorczych w mediach, samych popaprańców, A to oni maja dbać o jakość programu. Odpowiedz Link
graga211 Re: I co wy na to? 17.10.08, 08:50 A ja popieram Super, a nawet śmiem powiedzieć, że poszłam jeszcze dalej - nie szukam za pomocą pilota, bo wiem, że raczej natychmiast wyłączę, tylko zanim chwycę pilota, przeglądam program i zaznaczam, co ewentualnie chcę obejrzeć. Niewiele tego, a bywają dni, że w ogóle nic nie ma wartego oglądania, to prawda. Ale nasi rodzice też narzekali, a dziadkowie - ho, ho! Nawet jest zapis wypowiedzi któregoś z starozytnych filozofów ubolewającego nad młodzieżą mu współczesną i martwiącego się o przyszłość rodzaju ludzkiego. Ewolucja dotyczy wszystkiego, nawet rdzewiejącego żelaza. Trudno, taki jest świat, dlatego zakładajmy różowe okulary i spoglądajmy tylko w tę stronę, która jeśli nawet nie raduje, to przynajmniej koi. Nie wiadomo, czy jutro będzie nam dane jeszcze patrzyć... Odpowiedz Link
super222 Re: I co wy na to? 17.10.08, 08:58 Grago 211 - dzięki Ci W programie, po śniadaniu, zakreślam kółeczkami pozycje, które mnie interesują. Pozostałe olewam. Niestety, od pewnego czasu kółeczek jest mało. Wówczas biorę do ręki książkę albo krzyżówkę. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: I co wy na to? 17.10.08, 10:33 Super222..nie bądż taka super,telewizja jest dla ludzi. Też nie oglądam tych jolkowych programów,ale jak coś szukam ciekawego,to przelatuję po wszystkich kanałach,to widzę. To co w programie gazetowym,nie zawsze jest aktualne,raczej przeglądam program tel.na W.P W końcu tu nie chodzi o nas,tylko czym karmią nastolatków. Tylko przebojowość się liczy,dzikie pomysły i kasa,reszta nieważna. Odpowiedz Link
super222 Re: I co wy na to? 17.10.08, 12:06 ...do Jagi: napisałaś: <Super nie bądź taka super, telewizja jest dla ludzi> Całkowicie zgadzam się z taką oceną, ale nie może mi przesłonić innych środków zagospodarowania wolnego czasu.Jestem *super* i podaję program na dzień dzisiejszy: - 12,05 - Brzydula - 12,35 S.Majewski Show (obydwa dla przypomnienia) po obiedzie i do kolacji - zajęcia na UTW (wraz z dojazdem i powrotem) po 20-tej mam do wyboru: - TROJA z Bradem Pittem - tańce na lodzie (ma wrócić Jola, która wchodzi do programu po kontuzji takiego ładnego chłopaka) Powiedz, czy jest to program wyłącznie dla młodych? Młodzi najmłodsi albo wkuwają zadane lekcje, albo idą dzisiaj na dyskotekę. Odpowiedz Link
ba-7 Re: I co wy na to? 17.10.08, 10:32 Super222 trafnie przywołała Kalinę Jędrusik, bo pomijając talent, to intelekt Jędrusik = Rutowicz. Odpowiedz Link
super222 Re: I co wy na to? 17.10.08, 11:40 droga ba- całe szczęście, że przywołałaś uwagę <bo pomijając talent> Odpowiedz Link
dede43 Re: Ba-7 17.10.08, 11:54 ba-7 napisała: > Super222 trafnie przywołała Kalinę Jędrusik, bo pomijając talent, > to intelekt Jędrusik = Rutowicz. Chyba troszke przesadziłaś. Co wiemy o intelekcie Jędrusik? Praktycznie nic. Ona nie wystepowała w mediach w programach typu reality show, czy big-braderach, tańczących i jeżdżacych na lodzie gwiazdach. Jako aktorka, dobra aktorka w telewizji zawsze posługiwała sie cudzym tekstem. Pamietacie w ogóle jej role teatralne? Holly ze Śniadania u Tiffaniego, Dziewczyna z "Pożegnań" (w filmie Maja Wachowicz)? Role filmowe w Ziemi Obiecanej, w Lekarstwie na miłość? No i chyba rola życia w chyba serialu "Bohemia", o Kabarecie starszych Panów nie wspominając. I na koniec - nie podejrzewam, by taki intelektualista ja Dygat związał się na wiele lat z idiotka intelektualną. Odpowiedz Link
ba-7 Re: Ba-7 17.10.08, 12:12 Dede poczytaj coś więcej o niej, nie tylko jej przyjaciół ale osoby z nią pracujące, żyjące. Dygat też facet, nie udawaj ! Odpowiedz Link
ditula-31 Re: I co wy na to? 17.10.08, 12:00 Nie przywołujcie zmarłej Kaliny ten jej dekolt raził oczywiście, a ja pamiętam, Irenę Jarocką występującą w białej bluzce bez stanika z prześwitującymi sutkami i jeszcze jedną znaną solistkę z lat 60-tych na festiwalu w Opolu, jakby z plaży wróciła tylko, że kostium błyszczał i na szczęście nie były to stringi jak u Dody a szorty. Pamiętacie jak tancerz w programie "Taniec z gwiazdami" na końcu tańca wylądował między rozwartymi nogami Małgorzaty Foremniak? Az publiczność jęknęła. I tak to się zaczęło, począwszy od dekoltu kończą na... Odpowiedz Link
graga211 Re: I co wy na to? 17.10.08, 12:43 Moim zdaniem to są prawa gwiazd, obojętne czy przez duże "G" czy przez małe "g". Tak zawsze było, że występujący starali się przyciągnąć uwagę widzów, a sposób i metody zależały od epoki. To, co szokowało 40 lat temu, dzisiaj nie robi najmniejszego wrażenia, nawet nie śmieszy. Niestety nie wiem, jak wygląda Doda, tylko o niej słyszę, ale nie wydaje mi się, żeby dzisiaj lepiej wyglądała w normalnych niewymownych niż w stringach. Chyba lepiej w stringach! Takie są czasy. A jeśli kogoś to tak bardzo denerwuje, to po co i dlaczego ogląda? Przecież w ręce trzymamy wybór (pilota): pyk! - i już kanał zmieniony. No i właśnie dlatego, żeby mi w oczy nie wlazła jakaś tam Doda, nie szukam dla mnie ciekawego programu za pomocą pilota, tylko penetruję program wydrukowany, najlepiej z krótką, zwięzłą zajawką. Odpowiedz Link
wiga2008 Re: I co wy na to? 17.10.08, 13:16 graga211 napisała: > No i właśnie dlatego, żeby mi w oczy nie wlazła jakaś tam Doda, nie > szukam dla mnie ciekawego programu za pomocą pilota, tylko penetruję > program wydrukowany, najlepiej z krótką, zwięzłą zajawką. No i o to chodzi. Mamy wolną wolę i pilota. Wybór należy do nas. Odpowiedz Link
ditula-31 Re: I co wy na to? 17.10.08, 15:42 Nie o to chodzi, oczywiście ja też mam pilota i czasem kliknę na kanał po chwili przełączam i trafiam na podobny program lub film ociekający krwią czy seksem, wiesz wiga co robię wtedy? Wchodzę na "+/- 60" na pogaduchy i zaraz mi przechodzi złość na całą TV. Szkoda mi tylko tych młodych dziewcząt, które jak to ktoś określił "pustostany" naśladują. Odpowiedz Link
wiga2008 Re: I co wy na to? 17.10.08, 19:30 ditula-31 napisała: > Szkoda mi tylko tych dziewcząt, które jak > to ktoś określił "pustostany" naśladują. To prawda, telewizja to potężna siła oddziaływania. Ale na szczęście nie wszyscy młodzi czerpią z niej idiotyczne wzorce. Przecież mamy takich wokół nas. Odpowiedz Link
anka125 Re: I co wy na to? 18.10.08, 23:32 Dla mnie to są GWIZDY! A nie gwiazdy.Pisalam już na ten temat. Odpowiedz Link