jaga_22 08.03.09, 08:06 To już dzisiaj.Lubię oglądać taniec,piękne stroje i czasem popłynie piękna muzyka.Aż mi nogi chodzą. Czy Maserak znów się zakocha? film.onet.pl/0,0,1929873,wiadomosci.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Taniec z gwiazdami 08.03.09, 22:41 Mnie to juz sie trochę opatrzyło.Tytuł widowiska jest troche chyba na wyrost,nie? Bo wielkich gwiazd to tam raczej nie widać? Odpowiedz Link
elea_anna Re: Taniec z gwiazdami 10.03.09, 11:38 No ja jestem bardziej przerażona tym że będzie 10 seria tańca z gwiazdami. Ostatnio czytałam o rezygnacji Książkiewicz z programu, ale zapowiada że w 10 edycji będzie. Więcej można poczytać : www.xoxo.pl/default/article/show/guid/musze-zrezygnowac-z-udzialu-w-programie Odpowiedz Link
anoagata Re: Książkiewicz 10.03.09, 11:47 Okazuje sie że uprawiała sex nie tam gdzie powinna i nie w takich pozycjach no i ma uszkodzony kręgosłup i czeka ją operacja a to ci dopiero. Odpowiedz Link
super222 Re: Taniec z gwiazdami 10.03.09, 11:49 Przczytałam tytuł linka: *Muszę zrezygnować z udziału w programie*, powiedziała zdumionej widowni i telewidzom *gwiazda* pierwszej wielkości. Maserak jest w trudnej sytuacji, bo już się do programu nie załapie i traci ładną kasę oraz możliwość istnienia w mediach. Natomiast bohaterka wyznająca swoje kłopoty zdrowotne zdołała jeszcze uszczknąć ździebko sympatii. Myślę, że zadziałała tutaj jakaś zmowa dwóch pięknych kobiet, skierowana p.ko Maserakowi. Ale ja się na tym nie znam, jak powiada pani Beata Tyszkiewicz. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Taniec z gwiazdami 10.03.09, 12:42 Na razie to mnie nie zachwycił pierwszy odcinek.Nogi mi same nie latały,to nic po mnie.Zobaczymy co i jak będzie za tydzień.Nie widziałam początku i wczoraj z powtórki też przegapiłam. Odpowiedz Link
super222 Re: Taniec z gwiazdami 10.03.09, 13:20 >Nie widziałam początku i wczoraj z powtórki też przegapiłam< - napisała jaga22. A więc przeapiłaś to, co w tym odcinku było najważniejsze. Nie widziałaś początku, zatem również oświadczenia pani Książkiewicz. Najbardziej zdziwiona wydawała się być jurorka pani Pavlowicz (nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko). Maserak miał minę...ech lepiej nie wspominać. Turniej wydaje się być nudny jak flaki... i tylko ten zespół muzyczny i *oceny jurorów* wnosiły odrobinę luzu. Widać, że lansowane są jakieś "znajome" z TVN, a telewidzowie już wiedzą co jest dobre, a co nie liczy się w takich występach. Odkryć raczej nie będzie. Przerzucam się na oglądanie *Rancza*. Tam przynajmniej *coś się dzieje*. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Taniec z gwiazdami 10.03.09, 13:28 Dzięki Super,byłam ciekawa jak Książkiewicz tańczyła,właśnie przegrała z "Ranczem" dawno nie widziałam i oto się dowiedziałam,że mają dziecko, a on taki troskliwy i przejmujacy się dzieckiem.) Odpowiedz Link
dede43 Re: Taniec z gwiazdami 11.03.09, 10:21 U mnie TzG tez przegrywa z Ranczem, włączam dopiero, gdy sie kończą perypetie w Wilkowyjach. O powtórkach w TVN jakos nie pamietam. Odpowiedz Link