very_famous 17.05.04, 22:16 Piwa i wina naraz :///// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Nigdy więcej 17.05.04, 22:32 O widze,ze komus cos zaszkodzilo!!!Do nastepnego razu...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Nigdy więcej 17.05.04, 22:44 Zaszkodziło ://// Niedobrze mi. Alkohol fuj! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Nigdy więcej 17.05.04, 23:44 Alkohol nigdy nie szkodzi! Z reguły winna jest zakąska, albo nadmiar wypalonych w trakcie biesiadowania papierosów, nie zawsze swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Nigdy więcej 18.05.04, 13:39 Papierosów nikt nie palił, a zakąsek było pod dostatkiem :// Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: Nigdy więcej 18.05.04, 16:38 dociek napisał: > Alkohol nigdy nie szkodzi! Z reguły winna jest zakąska, albo nadmiar wypalonych > > w trakcie biesiadowania papierosów, nie zawsze swoich. Zajrzałam tu i znalazłam wątek bardzo bliski memu sercu Very_famous!! W ostatnią sobote mianowicie "zaszkodziły mi" chipsy tortillowe pogryzane przeze mnie nierozsądnie do piwa....popieram Docieka w tej kwestii.. i pozdrawiam Mydłopowidłowców:) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Nigdy więcej :)) 18.05.04, 13:58 Po wieloletnich badaniach naukowych który ze środków na kaca jest lepszy Alcaprim czy Alkazelcer ogłoszono wyniki badań: lepszy jest: Alkazelcer ... bo ciszej się rozpuszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Nigdy więcej :)) 18.05.04, 21:14 Chemia kaca zwalczasz????!!!! Kanciaka wypij to ci bedzie lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Nigdy więcej :)) 29.05.04, 13:57 klin klinem najlepiej zimnym, albo dobrze schłodzonym.. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Nigdy więcej 29.05.04, 17:50 Odpowiem po imprezie... na razie jeszcze się nie zaczęła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Nigdy więcej 29.05.04, 22:21 nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Nigdy więcej 31.05.04, 13:43 bzdziagva napisała: > a tak moze byc > %) > ??? Hmmmmmmmmmmmmm.... wciąż nic nie wiem, co do mnie piszesz ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś