cortyzol 19.03.09, 10:58 Przepraszam Panie ,muszę się wyluzować ze dwa tygodnie.Po tym zabiegu cały czas widzę w jednym oku biust lekarki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditai-lutek Re: Biust 19.03.09, 11:41 Szczęściarz, nie jeden by sobie zrobił taki zabieg. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Biust 19.03.09, 12:01 Ale Cortyzol widzi tylko jeden cycek,a co będzie jak już mu to zostanie. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Biust 19.03.09, 20:36 On widzi jednym okiem biust a nie jeden cycek, ciekawe co on widzi tym drugim, ale tego nam chyba nie powie. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Biust 19.03.09, 21:33 nie wiem jaki zabieg robiles, ale ja bym zareklamowala: dlaczego pokazywala Ci tylko jeden? Przeciez dostaniesz jeszcze z tego nerwicy! Odpowiedz Link
marguyu Re: Biust 20.03.09, 01:16 Pokazywala dwa ale jemu pracuje tylko jedna polkula wiec widzi jeden. Odpowiedz Link
super222 Re: Biust 20.03.09, 07:23 Witam wiosennie. Półkule - po jednej - to macie wy panie. Cortyzol miał zabieg okulistyczny. Podczas takiego zabiegu, operowane oko jest unieruchomione i dlatego można spoglądać na biust lekarki tylko jednym okiem. Cortyzol jest teraz rekonwalescentem i jako takiemu należą się wyrazy wsparcia, a nie drwiny. Jestem zniesmaczona. (( (( Ależ wy jesteście...blondynki ... Wystarczyło przeczytać kilka innych postów na dwóch wątkach. )) Odpowiedz Link
ewa553 Re: Biust 20.03.09, 07:53 ojej,ojej, jaka Ty jestes mundra! Nie mam czasu na czytanie wszystkich watkow, niestety. A cortizol robi na mnie wrazenie czlowieka z poczuciem humoru, wiec chyba mojego zartu nie odebral jako drwine. A swoja droga ciekawa ta operacja. Ja tez mialam na jednym oku, ale oba mi unieruchomili i lezalam pod "przykrywka". Ale nie zaluje, bo operowal mnie facet, wiec nie bylo na czym oka zawiesic)) Odpowiedz Link
super222 Re: Biust i ... 20.03.09, 08:33 Ach, ach, Mon Dieu... Ja bym szukała czegoś do pomacania - gdyby operował mnie facet. Pozdrawiam i nie życzę żadnych operatorów - ani rm. ani rż. -------- mówisz, że jestem mundra? Mam też serduszko...ach Mon Dieu Odpowiedz Link
ewa553 Re: Biust i ... 20.03.09, 09:01 daj spokoj, nie macanie mi bylo w glowie! Lezalam jak skamieniala ze strachu i na koncu pan operator powiedzial ze nie mial jeszcze tak spokojnej pacjentki))) a ja umieralam ze strachu.... Odpowiedz Link
marguyu Re: Biust i ... 20.03.09, 10:22 super, ty zawsze tak glupiejesz na widok jakichkolwiek portek? ps. Chyba sie powtorze, ale zmien nick, bo ten, nie dosc, ze jest mocno pretensjonalny, to na dodatek w zaden sposob nie odpowiada rzeczywistosci. Ty nie jestes super, jestes zwykla kobieta cierpiaca na nieuzasadniona manie wyzszosci. Badz takze tak laskawa i przestan w co drugiej wypowiedzi innychze idiotami.Takie postepowanie to juz zwykle prostactwo ujawniajace ubogie slownictwo i brak argumentow. Zalosne. Odpowiedz Link
marguyu erratum 20.03.09, 10:23 Jest: Badz takze tak laskawa i przestan w co drugiej wypowiedzi innychze idiotami. Ma byc: Badz takze tak laskawa i przestan w co drugiej wypowiedzi nazywac innych idiotami. Odpowiedz Link
aga-kosa a mnie się przypomniało 20.03.09, 17:51 jak sobie państwo opowiadają co było widać podczas zabiegu to ;do dentycty przyszła pacjentka ,usiadła na fotelu ,otworzyła buzię i ręką chwyciła pana doktora za przyrodzenie. Czy pani wie za co mnie pani trzyma -tak... -alejak panią podczas zabiegu zaboli to i chwyt może mnie zaboleć... -więc i w pana interesie jest to ,żeby mnie nie bolało.aga Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Biust 20.03.09, 21:40 Super, czy Ty nie możesz żyć bez ironizowania? Obrażać nazywając blondynką o jednej półkuli? Kim Ty jesteś siwą, zgorzkniałą staruchą? Bardzo Cię proszę przestań być zgryźliwą, to naprawdę nie przystoi starszej osobie i już nikogo nie bawi na tym forum. Odpowiedz Link
super222 Re: Biust 21.03.09, 11:52 You Tube - Maleńczuk und Walgewski. Utwór BIUST. Wejdź i posłuchaj. ------------------------------ Spocony samiec to nie jest sposób na kobietę - Waglewski - właśnie, ale w wywiadzie. (( Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Biust 21.03.09, 21:33 Ty faktycznie masz jakąs fobię...I co ma piernik do wiatraka? Spocony samiec ci sie roi? Odpowiedz Link
super222 Re: Biust 21.03.09, 21:56 To nie było do ciebie. Irysko? Ty przecież nie jesteś facetem. Wcinasz się w posty bez żadnego przygotowania. Jesteś do tego obrzydliwa. *Spocony facet* to nie jest moje określenie. Podałam nazwisko autora. Adresat będzie wiedział, a ty nie musisz, co mam na myśli. Odpowiedz Link
1skowronek Re: Biust 21.03.09, 22:33 super22222 - idź już spać, zanim znów coś mądrego wymyślisz. Kolorowych snów o Twoich marzeniach (fobiach?). Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Biust 21.03.09, 22:48 A co- oczekiwałas reakcji od faceta?Przepraszam przeciez ty zawsze uwazasz ze forum jest dla wszystkich i często sie wcinasz w post w dodatku zmieniajac temat a mnie tego prawa odmawiasz?Co to zresztą za język w ustach takiej intelektualistki? Co do przygotowania-Waglewskiego słucham i lubię ,mam sporo płyt VOO VOO a ty przeczytałas jeden wywiad z człowiekiem i cytujesz wyrwane z kontekstu zdanie ni przypiął ni przyłatał.Nie dziw sie potem reakcji.Czasem zamiast starać sie zaimponowac reszcie swoja erudycją -najpierw pomysl. Odpowiedz Link
super222 Re: Biust 22.03.09, 08:04 Wczoraj taka była *posucha* na 60-tkach, że napisałam ni z gruszki, ni z pietruszki. Żebyście się trochę ożywiły - co mi się zresztą udało, bo i skowronek pierwszy się odezwał. A cały dzień milczał -szarawy taki. Cieszę się, że jesteś słuchaczką poezji śpiewanej Waglewskiego, co daje nadzię, że i międy nami nastąpi jakiś spokój. Miłego dnia życzę. )) Odpowiedz Link
lakrima1 Re: Ptaszyna 22.03.09, 10:36 Zgoda a wszystko to sprawił głos ptaszyny skowroneczka.Skowroneczku leć do nieba ,dostaniesz w nagrodę okruszynki chleba.Co za sierota.O tej porze skowronek już powinien mieć partnerkę. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Biust 22.03.09, 10:56 Będzie spokojnie, dopóki nie sprowokujesz i to Ci się najlepiej udaje jak dotychczas. Odpowiedz Link
super222 Re: Biust 22.03.09, 11:49 ditai-lutek kto jest bardziej oburzony? ditai czy lutek? Jesteś optymistką. Tytuł i autor wątku mnie podniecają. A ciebie nie??? Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Biust 22.03.09, 12:13 a Cortyzol chciał się tylko pochwalić jaka Go przyjemność spotkała.... I co ,Cortyzolu po operacji lepiej, czy to była zaćma,jak się czujesz kiedy biust pani lekarki odpływa w niepamięć.aga Odpowiedz Link
cortyzol Re: Biusty zobaczę! 22.03.09, 13:33 Już lepiej.Ale takie małe zamglenie pozostało. Super 222 Ty się nie szczyp. Wszystko jest ok. Jesteś równa babka. Kiedy wizytówka ze zdjęciem .Nie jestem szatynem tylko blondynem. A blondyn,jak to blondyn, ma coś trochę z dowcipu o szatynkach, no i co? Odpowiedz Link
cortyzol Re:Aga-kosa 22.03.09, 13:36 Aguś czy Ty te rower co opisujesz w wizytówce to masz z ramą ? Odpowiedz Link
aga-kosa Re:Aga-kosa 22.03.09, 14:58 naturalnie,że z ramą Cortyzolu.Jak inaczej połączyć dwa koła. A żart o jadącym facecie na "damce" przez pustynię znam.aga Odpowiedz Link