pia.ed 07.05.09, 19:53 lodzcyclechic.blogspot.com/ Najbardziej podoba mi sie ta ruda pani w podkolanowkach ... No i nauka jazdy na poczatku blogu ... A ktoras z Was jezdzi na rowerze - na codzien? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Cyklechic 07.05.09, 20:44 Naturalnie,że jeżdżę .Wyjątek mroźna ,śnieżna zima i miejscowa burza. Na rower / do niedawna trzybiegowy "Romet"/ teraz "Pegasus" pięciobiegowy nigdy nie siadam w kieckach.Ponieważ jestem bardzo leniwy człowiek zakładam obcisłe spodnie;latem typowe kolarzówki z pampersem a na chłodne dni jeszcze na to lieginsy/chyba tak to się pisze/.Góra też bardzo blisko ciała bo inaczej to wiatr się łapie w ciuchy i jest ciężko ,do tego sandały lub adidasy. Do miasta też jeżdżę tak ubrana i nikt mi się dziwnie nie przygląda ponieważ kask wisi mi na ramieniu i wiadomo ,że cyklista a po drugie to moje miasto ma niewiele ponad 7 000 mieszkańców i pewnie mnie znaja .Wszystkie toboły w sakwach.aga Odpowiedz Link
1skowronek Re: Cyklechic 07.05.09, 22:18 Ale Pani na zdjęciu jedzie po ulicy Piotrkowskiej i musi szykownie wyglądać! Odpowiedz Link
pia.ed Re: Cyklechic 08.05.09, 00:14 Jezdze na rowerze od 5-go roku zycia, czego dowodem jest kilka blizn na twarzy ... niemal zawsze w dzinsach, bo te nosze na codzien. Latem w szortach. O pampersach musze pomyslec, bo bo dlugiej jezdzie czasami mam problemy ... szczegolnie jesli mam za wysoko podniesione siodelko w ktoryms z moich rowerow ... Odpowiedz Link
polnaro Re: Cyklechic 08.05.09, 08:41 Ja jeżdżę rekreacyjnie, czasem na zakupy, lubię bardzo i szkoda, że motocykle chyba zwyciężą; a ostatnio coraz więcej kładów /nawet na ścieżce rowerowej spotkałam/, które niszczą trasy spacerowe, ba, nawet szlaki turystyczne. Mam chwilami ochotę kupić jakąś strzelbę..... Odpowiedz Link
kendo Re: Cyklechic 08.05.09, 08:49 jak nie wieje jezdze do pobliskiego sklepu , lub runde zaliczam dla zdrowia. *Pia zobacz w sklepie Netto/Lidl,mieli keidys "futeraly silikonowe"na siodelka,kupilam sobie i fajnie sie sprawdza, spewnoscia tansza rzecz od "spodni z pielucha"-chociaz za tymi musze popatrzec w sklepie sportowym ,jak wygladaja,bom niegdy nie widziala) Odpowiedz Link