anoagata 18.08.09, 20:23 Jedni maja inni nie jedni chcą i czekają a nie ma a co o tym myslicie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: A jak sie ma ten KATAR 20.08.09, 21:57 anoagatko - nic nie rozumiem. Możesz jaśniej? Odpowiedz Link
muraszka1 Re: A jak sie ma ten KATAR 21.08.09, 11:52 Pewnie chodzi o nasze 'sprzedane' stocznie . Odpowiedz Link
anoagata Re: A jak sie ma ten KATAR 22.08.09, 08:38 No właśnie te stocznie sprzedane a nie sprzedane jedni czekają na *katar* jak na zbawienie inni nie chcą kataru. Odpowiedz Link
super222 Re: A jak sie ma ten KATAR 22.08.09, 10:38 Kilka dni temu dostałam w głowę sporej wielkości kamieniem.Z tego względu przestałam zupełnie kontaktować z rzeczywistością i nie wiedziałam, że ten *katar* to firma, która kupiła stocznie nie płacąc. Natomiast - owszem - odbyła się ta transakcja na zasadzie handlu wymiennego... Wszystkim życzę miłego dnia, spokojnego wypoczynku. Zanosi się na deszcz, co widać po obłokach na niebie niebieskim. Są trochę niżej niż zwykle. Będę spała, spała...po pobycie gości mam taką ochotę na *nicnierobienie*. Odpowiedz Link
anoagata Re: A jak sie ma ten KATAR 22.08.09, 16:56 Jak można coś kupić nie płacąc,to tak jak *kto to może wiedzieć co w nas może siedzieć* na ból brzucha. Odpowiedz Link