noble5 15.03.04, 21:47 Witam i pytam:czy są kobiety,które wolą mniejsze penisy i nie ma dla nich znaczenia rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
infer Re: pytanie do kobiet 15.03.04, 22:21 dolaczam sie do prozby kolegi.. prosze o szczere odpowiedzi pan Odpowiedz Link Zgłoś
amorican Re: pytanie do kobiet 15.03.04, 23:02 tygodnikforum.onet.pl/1,11,8,2384998,7358321,640353,0,forum.html postudiuj - opinie różne, wzajemne sprzeczne, na przemian A możesz mi stary wytłumaczyć, co ci to pomoże, że ci parę panien powie, że to nie ma znaczenia i parę ci powie, że to ma znaczenie? Czy to wpłynie na twój rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
glajda Re: pytanie do kobiet 16.03.04, 01:37 Wspołzycie z facetem o dużym penisie powodowało u mnie dyskomfort, a nawet ból. Podobnie odczuwają moje koleżanki. U większości kobiet strefy erogenne pochwy są umieszczone w jej przedniej części, dlatego też długość penisa nie ma znaczenia dla odczuwania rozkoszy. Może natomiast sprawić ból uderzając w jajnik. To tak, jakby faceta kopnąć w jądro. Duży penis może, tak to sobie wyobrażam, wpływać na wyobraźnię kobiet - "Wow!!! Jaki wielki!!!". I to wszystko. Reasumując, najlepszy jest penis o przeciętnych rozmiarach. Bardzo mały jest zły z tego wzgledu, ze jego właściciel może mieć z jego powodu kompleksy, co owocuje nieudanym seksem. G. Odpowiedz Link Zgłoś
plec_zenska Re: pytanie do kobiet 16.03.04, 14:18 podpisuje sie pod tym, chociaz z tym duzym penisem to bym az tak nie utyskiwala; na wszystko sa sposoby; Odpowiedz Link Zgłoś