nicolas1981 02.09.07, 14:46 Witam Chcialbym wiedziec jakie rubryki, tematy chcielibyscie zeby wystapily na moja strone? Pozdrawiam www.northkorea.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
untochables Re: www.northkorea.pl 02.09.07, 20:12 prawa człowieka w krld wolnośc prasy mediów i wypowiedzi własnośc prywatna swoboda przemieszczania się no to tyle na początek Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: www.northkorea.pl 02.09.07, 22:28 Ciekawie byloby miec maksymalna ilosc statystyk Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 02.09.07, 22:51 Bugus, wlasnie cos na ten temat przygotuje Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 04.09.07, 15:13 Bugus, na www.northkorea.pl masz dwie kategorie na ten temat : ogolne dane o KRL-D a druga to dokunmenty ktora jest w budowie Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 05.09.07, 18:17 Kolejne liczby Bugsior na www.northkorea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: www.northkorea.pl 06.09.07, 09:11 "zrodlo Autora" ? :) super, ze dzial "dokumenty" sie rozrasta, dodalabym tylko, maly spis tresci na gorze oraz dzial z ciekawymi artykulami, filmami, ksiazkami. jak chcesz moge ci w tym pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: www.northkorea.pl 06.09.07, 09:13 ps. nie zaszkodzi zaktualizowac bledna informacje o zdjeciu korei z listy krajow terrorystycznych Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 06.09.07, 11:23 Tak Norma masz racje co do drugiej info dzis aktualizuje. Co do "zrodlo Autora" bylem w Pjongjangu w sierpniu i w hotelu byl taki kurs WON USD stad zrodla autora. Dzieki za komplement, sprobuje sie odroznic od strony Bartka ktora zawiera ciekawe materialy czysto propagandowe ale poza tym to nie wiele niestety. Dzis jutro nastepne dokumenty zrzuce Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 07.09.07, 15:08 norma_dd napisała: > ps. nie zaszkodzi zaktualizowac bledna informacje o zdjeciu korei z listy krajo > w > terrorystycznych norma czy mi sie zdaje czy jestes tym kim mysle,ze jestes???;] Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 07.09.07, 15:09 bo wyrazne zainteresowanie w sprawie northkorea.pl prowadzi mnie do pewnych przypuszczen;p Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: www.northkorea.pl 07.09.07, 16:11 mnie sie zdaje ze ci sie dobrze zdaje :D ta praca licencjacka tez jakos podejrzanie znajoma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 07.09.07, 16:31 ta praca licencjacka to bedzie chyba najwieksza porazka mojego zycia..kazdemu komu przyjdzie do glowy rozstrzasac problemy KRL-D odradzam zanim nie stanie sie wszystkowiedzacym w tym temacie,a ze jest to niemozliwe odradzam ponownie.tematem bedzie chyba: spekulacje, przypuszczenia, tezy i hipotezy;p Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 09.09.07, 11:31 Juz pare zmian na strone wykonalem Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 10.09.07, 20:33 Jak obiecane pierwsze dokumenty sa www.northkorea.pl/38301.html Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: www.northkorea.pl 10.09.07, 23:24 to nie sa te same biuletyny co na krld.pl? skad one sa? ambasada je wypuszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 11.09.07, 07:50 Biuletyny sa napisane po Angielsku i pozniej tlumaczone w Warszawie przez Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: www.northkorea.pl 11.09.07, 23:04 to nazywam konkretną informacją. "sa napisane" - przez kogo? "tlmaczone przez" - kogo? mysle ze takie informacje moglyby sie pojawic na northkorea nadajac stronie bardziej "obiektywny charakter". pozatym z checia poczytalabym na stronie o tym stowarzyszeniu przyjazni polsko - koreanskiej dawno temu bylo o nim na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 00:00 Wiec biuletyn redagowany z Phenianu a tlumacz znajzdiesz w wlasciwosciach dokumentu. Co do reszty wszystko jest w trakcie a uwazasz ze strona bartka nie jest objektywna? Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 12:50 ja uwazam,ze jest srednio obiektywna, raczej propagandowo-neutralna.. i malo tresciwa.ale bez urazy ofc;] Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 14:54 "z phenianu" to tez dla mnie nie jest informacja kto dokladnie za tym stoi, ale to juz szczegol i nie interesuje mnie tak bardzo. co do krld.pl przyznam szczerze ze jak tam weszlam po raz pierwszy to sie przerazilam, ze szczegolnym naciskiem na dzial zyczen, ale teraz juz sie przyzwyczailam i czesto sprawdzam czy nie ma aktualizacji. ps. jaki charakter chcesz nadac northkorea.pl?? - propagandowy? - obiektywny? - naukowy? - anty? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 21:39 Z Phenianu czyli z biura Propagandy. Moja strona bedzie jak Bartek czylo Koles ktory glosuje PO lubi wolnosc i rownolegle ma strone o KRLD mowiac ze oboje strony przesadzaja no i podrozozuje do KRLD dzieki ambasady KRLD www.northkorea.pl zapraszam do sekcji "dokumenty" Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 12.09.07, 21:40 Inacze mowiac wiernymi KRLD, to ambasada (lub KRLD) funduje wyjazd a goscie placa za bilet do Pekinu. Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 00:09 Bartek 2... Nicolas, nie wolisz innych modeli do nasladowania? Ja tam wpatrywac sie wole w Washington'a, Hayek'a, Locke, czy Tocqueville'a... Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 07:38 Bartek ma rzetelne podejscie co do KRL-D i sprobuje miec rowniez takowo. Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 10:03 Tez za Bartkiem bedziesz na PO glosowac? ;) Ale nazwisko swoje zostaw Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 12:23 a to kazdy tak sobie moze za przeproszeniem jechac do krld na koszt ambasady?na jakie podstawie on tam jezdzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 13:08 Kiedy bylem czlonek kolo Dzucze (zalozylem go z kolega) mialem taka mozliwosc a co do teraz najlepiej to zapytac Bartkowi. jest on teraz w Pjongjangu z chlopakami z TPPK, wiem ze mial tylko zaplacic za samolot a reszte za free Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 14:04 a to cwaniak sie ustawil...zara go tu zinwigiluje jak wroci;] Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 14:17 Ale sie ciesze ze KRLD wpuszcza do kraju prawdziwy liberal jak Bartek, milo nam, mi tez wpuscili ale musialem zaplacic :( Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 22:03 A mnie by wpuscili jesli uwazam Wielkie Slonce za jednego z najwiekszych zyjacych rzeznikow tego swiata? Myslisz ze moge do ambasady zadzwonic i sie spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 22:28 hahahhhahahahhaha;];];] z pewnoscia;D Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 14:40 perfuma :) mysle ze to dla nas cien nadzieji.. moze by tak zalozyc krakowski oddzial TPPK? :D Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 14:56 GOSIA!! jedziemy??? kurde no koniecznie cos tzreba podzialac..poczekamy az wroci nasz "przewodnik" i mam nadzieje,ze wszystko nam wyjasni;]i np na wiosne wyruszymy;] Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 15:04 Bartek juz trzeci raz jedzie do KRL-D nie placac za wycieczke, ale placi za bilet czyli transport, buuu ale nie wiem jak on to robi zapytajcie mu. Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 18:53 no jak tylko sie pojawi to natychmiast mu zapytam;D Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 13.09.07, 22:32 toz wszyscy z tego forum byli w KRLD procz nas norma???? no ta..Ty jesczze bylas w poludniowej... ja najdalej w polnocnej to bylam, ale czesci krakowa;D Odpowiedz Link Zgłoś
norma_dd Re: www.northkorea.pl 14.09.07, 09:30 hehe, proponuje zalozyc osobny watek "W oczekiwaniu na Powrot Bartka" gdzie bedziemy przelewac marzenia wyjazdu do kraju kwitnącego kimczi, a na samym koncu kiedy bartek odpisze, okaze sie ze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perfuma Re: www.northkorea.pl 14.09.07, 13:43 okaze sie, ze i tak czy siak tam poejdziemy,bo nasz ukochany pzrewodnik mr. G <nie chce pisac dale> zalatwi nam zajebiste praktyki w ambasadzie;D dzialamyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś