aniaheasley 18.09.09, 13:07 Open house weekend jest w ten weekend 19-20 wrzesnia. Czy ktoras z Was byla moze w poprzednich latach i moze co polecic? Myslimy o centralnym Londynie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: Open house weekend 19.09.09, 00:53 ja bylam tylko na imprezach dla dzieci w sumie sa spore kolejki ale np gdyby byla mozliwosc np na wieze BT - to i w dlugiej kolejce bym stala :-) Odpowiedz Link
lucasa Re: Open house weekend 21.09.09, 13:49 izabelski napisała: > ja bylam tylko na imprezach dla dzieci > w sumie sa spore kolejki > > ale np gdyby byla mozliwosc np na wieze BT - to i w dlugiej kolejce bym > stala :-) my bylismy na "ogorku" - kiedy jeszcze bylo mozna. dluuuuga kolejka. to byl moj pierwszy i ostatni taki weekend. trudno, wolimy sobie ten weekend spedzic poza Londynem razem cos robiac niz stojac w kolejkach. ale chetnie uslysze gdzie sie wybieracie w tym roku (i ile stoi sie w kolejce). pozdrawiam,A Odpowiedz Link
lucasa Re: Open house weekend 21.09.09, 13:50 izabelski napisała: > > ale np gdyby byla mozliwosc np na wieze BT - to i w dlugiej kolejce bym > stala :-) jak dlugiej? stalabys 5 godzin? :) A Odpowiedz Link
lucasa Re: Open house weekend 22.09.09, 14:01 izabelski napisała: > wzielabym ksiazke i stalabym :-) :)))) najgorszy jest ten czas pod koniec - gdy jeszcze wejscia nie widac, juz sie ma tak dosyc, ze chcialoby sie zrezygonowac, ale szkoda tego czasu co sie juz przestalo. wiec sie dalej stoi, po czym nadal sie nie wchodzi a czasu szkoda jeszcze bardziej :( ale ciekawa jestem co uda sie Wam zobaczyc w tym roku. A Odpowiedz Link
lucasa Re: Open house weekend 22.09.09, 17:49 izabelski napisała: > ten weekend juz byl > :-) ja mialam dzieci chore, wiec faktycznie jeden weekend mi uciekl... a jak bylo? co widzialas i... ile czekalas :) A Odpowiedz Link