14.05.06, 07:07
bylam w kinie, ogladalam " United 93", smutny, porazajacy film. Gdy sie film
skonczyl , ludzie siedzieli i bylo tak cicho..... Ludzi e wychodizli ,
niektorzy ze lzami w oczach. Warto zobaczyc.
Obserwuj wątek
    • speranzaa Re: movies 14.05.06, 07:09
      Poseidona tez widzialam, dobry film, trzyma w napieciu. cos w stylu Titanka,
      tylko ze tu uderza fala i statek tonie, dobre efekty specjalne..
      • cuski "Posejdon" 15.05.06, 04:28
        Na temat "Posejdona" slyszalem mnostwo pozytywnych opinii.
    • zbuntowany8aniol Speranzoo,a mozesz przyblizyc Nam o czym ten film 14.05.06, 19:55
      byl/jest???
    • bolek2006 Re: movies.."Friends with money". 15.05.06, 01:17
      Zalezy co kto lubi, ale dla mnie to swietny film. Obejrzalem go dwa razy, tak
      sie zlozylo. Obejrze trzeci raz z napisami. English as my second
      language...Czytany, pisany, mowiony, sluchany..kazdy mam na innym etapie... ha
      ha ha..
      Jennifer Aniston i inne aktorki (zwlaszcza kobiety ) pokazane w sposob
      wyjatkowo naturalny, graniczacy z brzydota,,,lacznie z Jennifer Aniston. Jestem
      pelen uznania dla niej, za odwage pokazania sie w tak malo atrakcyjny sposob.
      Smieszne sceny z ...wibratorem. Bezczelny facet wykorzystujacy Jennifer i inne
      ciekawe sceny z zycia USA. Komedia to to nie jest, ale warto obejrzec.
    • cuski Nie slyszalem o tym filmie. 15.05.06, 04:27
      • tadeuszx O, widzisz Bolek? 15.05.06, 19:15
        Nawet admina zaciekawił ten film. Jak myślisz, dlaczego? Heheheheewink
        • m4verick Re: United 93 - opis 15.05.06, 21:07
          no fajny filmek, terrorysty i te sprawy smile
          graja go od 28 czerwca w USA, bo z netu go sciagnolem w dniu premiery smile

"Samolot linii United Airlines, lot 93, latał regularnie na trasie Newark-San
          Francisco. 11 września 2001 roku lecący tą trasą Boeing 757-222 był jednym z
          czterech uprowadzonych samolotów, który nie dotarł do celu wyznaczonego przez
          terrorystów".
          • speranzaa Re: United 93 - opis 16.05.06, 00:43
            cos sie w glowce Tobie pokrecilo, bo graja go od 28 kwietnia a czerwca to
            jeszcze nie bylosmile

Mysza to film o samolocie UA, ktory lecial do Los Angeles i porywacze go
            uprowadzili, chcac uderzyc w Bialy dom. Samolot jednak roztrzaskal sie na polu.
            • speranzaa Re: United 93 - opis 16.05.06, 00:49
              Mission : Impossible III tez widzialam, tez dobry, momentami weird, bo duzo tu
              science fiction, czego ni elubie, ale ten film wyjatkowo mi sie podobal.
              • zbuntowany8aniol A to ten z Tomem Crusem bodajze??? 16.05.06, 10:37
                Tak??Poprawcie mnie jak zle mysle...
                • cuski Mysza 17.05.06, 02:51
                  Ja nie bede Cie poprawial, bo nie widzialem tego filmu smile
            • zbuntowany8aniol Hej Mav i Speranzaa,to ustalcie wspolna wersje 16.05.06, 16:21
              wydarzen,bo jak narazie to za pierona nie wiem,kto z Was ma racjesmileW Sadzie
              byscie mieli problem,hihihihihi

PS.Chyba se zaraz sama sprawdzesmile))
            • m4verick Re: United 93 - opis 17.05.06, 18:00
              ja w innym wymiarze zyje smile
              ale chodzilo mi o kwiecien smile
              • cuski :) 18.05.06, 05:17
                smile
          • zbuntowany8aniol Re: United 93 - opis 16.05.06, 10:36
            O to wiem,o ktorym fimie mowa....lubie te katastroficzne filmy...ale to chyba
            przez ten paniczny lek,przed takimi poteznymi maszynami.
          • himera24 Re: United 93 - opis 16.05.06, 16:13
            m4verick napisał:

> no fajny filmek, terrorysty i te sprawy smile
            > graja go od 28 czerwca w USA, bo z netu go sciagnolem w dniu premiery smile

no jest sie czym chwalic nie ma cosad
            • zbuntowany8aniol Kasia,nie ma czym sie chwalic,ale takie filmy 16.05.06, 16:28
              powinny byc z tego wzgledu,zeby jednak ludzie wiedzieli co sie dzieje w tym
              pomyrdanym swiecie.Jest to tez chyba w pewien sposob uwrazliwienie ludzkosci na
              zlo tego swiata i niemoc w chwili zagrozenia,a zarazem by dac przyklad,ze takie
              rzeczy nie tylko spotyka sie w filmach,ale sa oparte o autentyczne
              wydarzenia.Wiec nie ma czym sie chwalic,tylko jest to kolejny powod do zadumy i
              refleksji nad swoim zyciem,nad calym swiatem....nad tym,ze zycie jest
              ulotne,jest tylko chwila,ktora w prosty sposob mozna zniszczyc i na to juz
              czlowiek nie ma wplywu,a nawet jesli by mial,to trza by bylo wiele pokolen
              ruszyc,a na to nie ma czasu....niestety.
              • himera24 Re: Kasia,nie ma czym sie chwalic,ale takie filmy 16.05.06, 17:32
                aniolku, ale ja napisalam to "nie ma sie czym chwalic" w sensie takim ze on
                sciagnal/ukradl ten film z netu.
                • zbuntowany8aniol Acha 16.05.06, 17:54
                  Ale teraz nie ma chyba nikogo,kto by nie sciagal pikow z neta,wiec coz
                  poradzisz.Teraz wiekszosc rzeczy jest pirackich i temu nic nie poradzimy.

PS.Zle Cie zrozumialam,pardasmile
                  • cuski Mysza 17.05.06, 02:54
                    Co to za historia z tym krakowskim studentem ?
                    • zbuntowany8aniol Tomek 17.05.06, 08:37
                      Poprostu ktos go dzgnal nozem na Juwenaliach...nie znam szczegolow,teraz tu
                      szczegoly nie sa wazne...chlopak walczy o zycie poki co,ale szlag mnie
                      trafia,bo wkoncu jestem jeszcze czescia tej spolecznosci...dobrze,ze
                      zapomnialam,ze byly Juwenalia,bo mialam zamiar isc...wiadomo czy ktos z mojego
                      grona by nie byl na miejscu tego chlopaka...
                      • cuski Straszne !!! 17.05.06, 13:41
                        Straszne !!!

Co w tej Polsce sie dzieje ???

PS. Nawet nie mozna wyjsc spokojnie wypic piwo.
                        • zbuntowany8aniol Dokladnie straszne 17.05.06, 17:35
                          Nawet nie mozna byc bezpiecznym w gronie bliskich osob...wieksza paczka na
                          impreze wyjsc,bo wszedzie znajdzie sie jakis czub,ktoremu cos nie bedzie
                          pasowac...i jak tu korzystac z zycia??Tylko w strachu czlowiek zyje czy czasem
                          wp***** nie dostanie!!!
                • bolek2006 Re: Kasia,nie ma czym sie chwalic,ale takie filmy 17.05.06, 02:38
                  Cytowanie Psalmow nie swiadczy o tym, ze himero jestes chrzescijanka. Psalmy
                  naleza do starego testamentu.
                  Pisze to dla informacji niezorientowanych. Nie mam nic przeciwko
                  starozakonnym, wrecz zawsze podkreslamk, ze trzeba sie od nich uczyc wielu
                  rzeczy.
                  Dla wiekszosci Polakow cytowanie Psalmow jakby automatycznie kojarzy sie z
                  chrzescijanstwem. Dlatego ten moj wpis. Po wpisach himery mozna by sie domyslic
                  kim tak naprawde ona jest. Ale po co sie domyslac? Ja zadaje pytanie: -
                  himero24, czy jestes chrzescijanka czy nie ?
                  • himera24 Re: Kasia,nie ma czym sie chwalic,ale takie filmy 18.05.06, 20:10
                    bolek2006 napisał:

> Cytowanie Psalmow nie swiadczy o tym, ze himero jestes chrzescijanka. Psalmy
                    > naleza do starego testamentu.
                    > Ale po co sie domyslac? Ja zadaje pytanie: -
                    > himero24, czy jestes chrzescijanka czy nie ?

czemu chcesz to wiedziec?
                    • bolek2006 Czemu chcesz to wiedziec? Poniewaz... 19.05.06, 05:51
                      Poniewaz chce sie upewnic. Postrzeganie swiata przez Zydow i chrzescijan jest
                      jednak nieco inne.
                      Wedlug mnie Twoje zachowanie na forum nie pasuje do chrzescijanskiej postawy.
                      To moja opinia.
                      Jeszcze raz zaznaczam cytowanie psalmow przez Ciebie, moze mylic wielu
                      chrzescijan, ktorym do glowy nie przyjdzie, ze mozesz byc Zydowka albo
                      oczytana, cyniczna ateistka.
                      • himera24 Re: Czemu chcesz to wiedziec? Poniewaz... 19.05.06, 15:43
                        bolek2006 napisał:

> Poniewaz chce sie upewnic. Postrzeganie swiata przez Zydow i chrzescijan jest
                        > jednak nieco inne.
                        > Wedlug mnie Twoje zachowanie na forum nie pasuje do chrzescijanskiej postawy.
                        >
                        > To moja opinia.
                        > Jeszcze raz zaznaczam cytowanie psalmow przez Ciebie, moze mylic wielu
                        > chrzescijan, ktorym do glowy nie przyjdzie, ze mozesz byc Zydowka albo
                        > oczytana, cyniczna ateistka.

Posluchaj, moja religia to moja sprawa.
                        Ten Psalm jest niesamowity, dlatego jego fragment umiescilam w sygnaturce.

Pozatym moze mi powiesz jak chrzescijanin powinien sie zachowywac?
                        • m4verick Re: moj ulubiony cytat z Biblii 19.05.06, 23:53
                          jesli juz jestesmy przy cytowaniu Biblii to moim ulubiony jest:

"...WY JESTEŚCIE DZIEĆMI DIABŁA..."
                          Słowa Jezusa do Żydów zebranych pod swiątynią
                          Ewangelia św. Jana 8:41-59
                        • bolek2006 Do himery24. 20.05.06, 02:03
                          Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus.
                          • himera24 Re: Do himery24. 20.05.06, 03:51
                            bolek2006 napisał:

> Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus.

Na wieki wiekow amen?

a to co sie znaczy?

jak to co wieprzka bede szlachowal.

a na co tobie moj wieprzak?

smile))))))))
                            • bolek2006 Re: Do himery24.Dziekuje, to mi wystarczy. 20.05.06, 04:01
                              Twoja odpowiedz wyjasnia wszystko.
                              • himera24 Re: Do himery24.Dziekuje, to mi wystarczy. 20.05.06, 04:33
                                bolek2006 napisał:

> Twoja odpowiedz wyjasnia wszystko.

W detektywa sie teraz zabawiasz?
                                A moze w psychologa?
                                • bolek2006 Re: Do himery24.Dziekuje, to mi wystarczy. 20.05.06, 04:37
                                  Po owocach poznacie.
                        • cuski Pytanie nie bylo do mnie, ale... 20.05.06, 04:18
                          Pytanie nie bylo do mnie, ale ja Ci odpowiem:
                          - PO CHRZESCIJANSKU.
                        • speranzaa Re: Czemu chcesz to wiedziec? Poniewaz... 20.05.06, 05:03
                          Skoro jestes chrzescijanka to powinnas wiedziec jak sie zachowywac a nie
                          zadawac glupkowate pytanie.
            • m4verick Re: United 93 - opis 17.05.06, 18:01
              a tobie co znowu nie pasuje?
              • m4verick Re: United 93 - opis 17.05.06, 18:02
                powyzszy post do himery sie odnosi,
                wiecznej niezadowolonej
                • zbuntowany8aniol No coz czasem tak bywa,ale badzmy wyrozumiali... 17.05.06, 18:12
                  ....Himera tez czlowiek i chyba ludzkie uczucia nie sa Jej obce.

PS.A juz myslalam,ze to do mniesmile
                  • m4verick Re: cos innego niz bajki o teroristach 18.05.06, 03:48
                    jak juz ogladniecie kolejny zamedlacz oczu o teroristach tj. UNITED 93,
                    to sobie zobaczcie to:
                    prawda.neostrada.pl/911ips_pl.wmv
                • cuski He he he... 18.05.06, 05:19
                  He he he...
                  • himera24 Re: He he he... 18.05.06, 20:11
                    cuski napisał:

> He he he...

a ty z czego sie cieszysz?
                    • zbuntowany8aniol Kaska,daj se siana i zostaw ludzi w spokoju,oki!!! 18.05.06, 20:41
                      Nawet w takiej chwili nie masz za grosz kultury???Wstydz sie!!!!

PS.A slowo "ty" pisze sie duza litera,tak dla przypomnienia i szacunku dla
                      drugiej osobysmile
                      • himera24 Re: Kaska,daj se siana i zostaw ludzi w spokoju,o 18.05.06, 22:02
                        zbuntowany8aniol napisała:

> Nawet w takiej chwili nie masz za grosz kultury???Wstydz sie!!!!

a jaka to chwila, ktos umarl?
                        >
                        > PS.A slowo "ty" pisze sie duza litera,tak dla przypomnienia i szacunku dla
                        > drugiej osobysmile

aha.
                        • cuski Himera 19.05.06, 05:30
                          Himera, kiedys przyjdzie taki dzien, ze bedziesz miala przed oczami
                          widmo straty najblizszej Ci osoby, wtedy zobaczysz tak naprawde,
                          co w takiej chwili odczuwa czlowiek.
                        • zbuntowany8aniol Wiesz co?? 19.05.06, 08:41
                          Widac,ze nie doswiadczylas straty bliskiej osoby....i poki co tego nie
                          zrozumiesz.Nikt nie umarl!!!!Nie kracz!!!Tylko wez sie za Siebie,bo widzisz
                          sama,ze malo kto tu jest za Toba....wszyscy toleruja Cie,ale czy Ty to
                          zniesies??Az tak twarda jestes???Nie masz uczuc???No odkryj sie,bo od samego
                          poczatku probuje Cie rozgrysc....Twoj mechanizm psychologiczny jest
                          ciezki...czy Ciebie ktos skrzywdzil,zes taka jedza,juz powiem tak dobitnie???
                          Mnie by bylo wstyd tak postepowac jak Ty i jakby nic przychodzic na stare
                          smieci,wstyd po dwakroc!!!!
                          • himera24 Re: Wiesz co?? 19.05.06, 16:03
                            zbuntowany8aniol napisała:

> Widac,ze nie doswiadczylas straty bliskiej osoby....i poki co tego nie
                            > zrozumiesz.Nikt nie umarl!!!!Nie kracz!!!Tylko wez sie za Siebie,bo widzisz
                            > sama,ze malo kto tu jest za Toba....wszyscy toleruja Cie,ale czy Ty to
                            > zniesies??Az tak twarda jestes???Nie masz uczuc???No odkryj sie,bo od samego
                            > poczatku probuje Cie rozgrysc....Twoj mechanizm psychologiczny jest
                            > ciezki...czy Ciebie ktos skrzywdzil,zes taka jedza,juz powiem tak dobitnie???

smile
                            Jedza.... hm, jeszcze nigdy nikt w zyciu mnie nie nazwal, powaznie.
                            Nie obchodzi mnie to czy jestescie za mna czy przeciwko mniebo w
                            przeciwienstwie co do poniektorych osob tutaj, ja nie zywie do was zadnej
                            urazy, ani was lubie ani nie lubie...
                            To zadziwiajace patrzec jakie emocje wzbudza moja osoba i jak starasz sie mnie
                            rozgryzcsmile

> Mnie by bylo wstyd tak postepowac jak Ty i jakby nic przychodzic na stare
                            > smieci,wstyd po dwakroc!!!!

Widzisz Myszo jest drastyczna roznica miedzy nami wiec tobie bylby wstyd a ja
                            mam pole do szerokiej obserwacij zachowan i reakcij (nawet mi sie zrymowalosmile ).
                      • cuski Himera zna sie na zartach tylko wowczas, gdy... 19.05.06, 05:25
                        Himera zna sie na zartach tylko wowczas,
                        gdy ludziska sie smieje z innych - bron Boze nie z niej.
                        • himera24 Re: Himera zna sie na zartach tylko wowczas, gdy. 19.05.06, 16:03
                          cuski napisał:

> Himera zna sie na zartach tylko wowczas,
                          > gdy ludziska sie smieje z innych - bron Boze nie z niej.

Kto jak kto ale ty Tomek nie powinienes dawac zadnych komentarzy na temat
                          znania sie na zartach.
                          • tadeuszx Re: Himera zna sie na zartach! 19.05.06, 17:21
                            Z tym tytułem się zgodzę. Dyskutujemy czasami i Kaśka jest oki! Jak jest gadka
                            na luzie, absolutnie nie zgadzam się z tezą że himera nie zna sie na żartach!
                            Jak jest złośliwie, to jasne, każdy się pod... nerwismile
                          • cuski Himera 20.05.06, 04:24
                            Komentuje to, co wedlug mnie nalezy skomentowac i prosze Cie
                            nie praw mi zadnych moralow na temat tego, co powinienem, a czego nie.
                            • himera24 Re: Himera 20.05.06, 04:32
                              cuski napisał:

> Komentuje to, co wedlug mnie nalezy skomentowac i prosze Cie
                              > nie praw mi zadnych moralow na temat tego, co powinienem, a czego nie.

zebys ty tylko stosowal do siebie co wobec innych glosisz tak zawziecie, to by
                              bylo git.
                              • cuski Re: Himera 20.05.06, 04:36
                                Mozesz jasniej ?
                    • cuski He he he... 19.05.06, 05:23
                      Z tego co napisal M4verick.
                      • m4verick Re: mnie tylko jedno interesuje... 19.05.06, 18:32
                        Juz sie pytalem kiedys, ale nie odpowiedzialas,
                        po czym masz takie jazdy Himerko i gdzie to dostac.
                        Bo srodek iscie cudowne skutki ma smile
                        • cuski Buahahahahahahahaha... 20.05.06, 04:29
                          Buahahahahahahahaha...

Zeby dla wszystkich bylo jasne - teraz tez smieje sie z tego,
                          co napisal M4verick powyzej smile))

PS. Cholera zmienilem swoje "he he he..." na "buahahahahahahahaha..." wink
    • bolek2006 Tom Hanks. 20.05.06, 02:15
      Ogladalem go w programie Jay'a Leno. To taki rozrywkowy talk-show z roznymi
      znanymi ludzmi ( to dla tych, ktorzy nie wiedza o co chodzi ). Kto ma telewizje
      satelitarna nawet w Polsce moze go ogladac jak lubi ).
      Tom Hanks wyglada oblesnie w tych dlugich wlosach. Ja, gdyby byl aktorem nie
      zagralbym w takim filmie. Wiadomo o ktory chodzi. Rozumiem, ze jest aktorem,
      ale dla mnie przestaje istniec. Mala gnida. Czas pokaze, jakie profity bedzie
      zbieral ten podstarzaly, smieszny, zalosny czlowiek.
      • cuski Bolek 20.05.06, 04:30
        Masz na mysli "Kod Leonarda Da Vinci" ?
        • bolek2006 Re: Bolek. Tak. 20.05.06, 04:36
          Tak mam na mysli "Kod Leonarda Da Vinci". Normalna prowokacja, tak jak
          podsuwanie tematu z gejami. Mieszac, macic....To sie kiedys obroci przeciwko
          macicielom.
          • cuski Jesli chodzi o mnie, to... 20.05.06, 04:39
            Jesli chodzi o mnie, to nawet nie zamierzam isc do kina na ten film.

PS. Po co dawac zarobic jakims tanim lowcom sensacyjek ???
            • himera24 Re: Jesli chodzi o mnie, to... 20.05.06, 04:55
              cuski napisał:

> Jesli chodzi o mnie, to nawet nie zamierzam isc do kina na ten film.
              >
              > PS. Po co dawac zarobic jakims tanim lowcom sensacyjek ???

sciagnij z netu, Mav ci na pewno pomoze.
              • speranzaa Re: Jesli chodzi o mnie, to... 20.05.06, 05:06
                Pewno, przynajmniej bedzie taniej, gdyz na ten malo inteligentny film szkoda
                czasu i kasy, by isc do kina.

> sciagnij z netu, Mav ci na pewno pomoze.
                >
                >
                >
                • cuski Mam nadzieje, ze... 20.05.06, 05:29
                  Mam nadzieje, ze ksiazka "Oszustwo kodu Leonardo Da Vinci"
                  zostanie rowniez sfilmowana.
              • cuski Re: Jesli chodzi o mnie, to... 20.05.06, 05:28
                Ani sciagac z netu nie mam zamiaru.
                • m4verick wlasnie skonczylem ogladac... 20.05.06, 06:43
                  coprawda w kinie nie bylem oczywiscie, no bo po cholere jak tu piwo i zarcie na
                  wygodnej sofie mam... ale cos wam powiem,
                  trzymalem sie ze smiechu za jaja ogladajac ten film,
                  Beny Hill przy tym filmie to jest amator, takich pierdol nie ogladalem,
                  nadodatek jeszcze przydlugawy...
                  szkoda $9 na bilet do kina
                  • m4verick Re: wlasnie skonczylem ogladac... 20.05.06, 06:54
                    no jak juz mowimy o Da Vinci Code, lubie Tomka Hanksa ale w tym filmie co mu
                    fryzure zjebali do w zadnym taki piekny nie byl jeszcze.
                    • cuski M4v 20.05.06, 06:59
                      To co Tomusiowi Hanksiowi zrobili z wlosami ? He he he...
                      • m4verick Re: M4v 20.05.06, 07:02
                        no na jakiegos pederaste go zrobili i to jeszcze pedala

ide spac, dosc juz mam na dzis scince fiction filmow.
                        do jutra
                        • cuski Re: M4v 20.05.06, 07:04
                          To on w tym filmie zagral jakiegos wyzelowanego gogusia ? He he he...
                  • cuski Mysle, ze... 20.05.06, 06:58
                    Mysle, ze Brown powinien sie wziac za pisanie bajek wink

PS. A kto wogole wyrezyserowal ten film ?
                    • m4verick Re: Mysle, ze... 20.05.06, 06:59
                      jakis czesiek Ron Howard
                      • cuski He he he... 20.05.06, 07:01
                        He he he...

PS. Bo moze zaden holywodzki rezyser nie chcial umoczyc du** wink
    • bolek2006 Gratuluje Speranzaa....!!!!!! 20.05.06, 20:30
      Taki niewinny watek a jak sie rozkrecil !!!
      Ps.wracajac do filmow. Wybieram sie dopiero na nowy film Jennifer Aniston.
      Premiera na poczatku czarwca. "Break up" czy cos takiego...Narzeczony Jennifer
      paraduje w tym filmie w podkoszulce z polskim orlem.
      • speranzaa Re: Gratuluje Speranzaa....!!!!!! 21.05.06, 00:20
        no to jeszcze jeden dodam, tu fragmencik nowego filmu o blizniaczych wiezach w
        NY
        www.apple.com/trailers/paramount/wtc/
    • bolek2006 Polecam film. 14.07.06, 04:21
      Polecam film: "The Devil Wears Prada". Film z Marylka Strep - jezeli tak sie
      pisze. Znajac zycie.., bedzie za to nominowana do Oskara.
      • cuski Bolek 14.07.06, 05:12
        A moze cos blizej o tym filmie ? smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka