speranzaa 14.05.06, 07:07 bylam w kinie, ogladalam " United 93", smutny, porazajacy film. Gdy sie film skonczyl , ludzie siedzieli i bylo tak cicho..... Ludzi e wychodizli , niektorzy ze lzami w oczach. Warto zobaczyc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speranzaa Re: movies 14.05.06, 07:09 Poseidona tez widzialam, dobry film, trzyma w napieciu. cos w stylu Titanka, tylko ze tu uderza fala i statek tonie, dobre efekty specjalne.. Odpowiedz Link
cuski "Posejdon" 15.05.06, 04:28 Na temat "Posejdona" slyszalem mnostwo pozytywnych opinii. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Speranzoo,a mozesz przyblizyc Nam o czym ten film 14.05.06, 19:55 byl/jest??? Odpowiedz Link
bolek2006 Re: movies.."Friends with money". 15.05.06, 01:17 Zalezy co kto lubi, ale dla mnie to swietny film. Obejrzalem go dwa razy, tak sie zlozylo. Obejrze trzeci raz z napisami. English as my second language...Czytany, pisany, mowiony, sluchany..kazdy mam na innym etapie... ha ha ha.. Jennifer Aniston i inne aktorki (zwlaszcza kobiety ) pokazane w sposob wyjatkowo naturalny, graniczacy z brzydota,,,lacznie z Jennifer Aniston. Jestem pelen uznania dla niej, za odwage pokazania sie w tak malo atrakcyjny sposob. Smieszne sceny z ...wibratorem. Bezczelny facet wykorzystujacy Jennifer i inne ciekawe sceny z zycia USA. Komedia to to nie jest, ale warto obejrzec. Odpowiedz Link
tadeuszx O, widzisz Bolek? 15.05.06, 19:15 Nawet admina zaciekawił ten film. Jak myślisz, dlaczego? Hehehehee Odpowiedz Link
m4verick Re: United 93 - opis 15.05.06, 21:07 no fajny filmek, terrorysty i te sprawy graja go od 28 czerwca w USA, bo z netu go sciagnolem w dniu premiery "Samolot linii United Airlines, lot 93, latał regularnie na trasie Newark-San Francisco. 11 września 2001 roku lecący tą trasą Boeing 757-222 był jednym z czterech uprowadzonych samolotów, który nie dotarł do celu wyznaczonego przez terrorystów". Odpowiedz Link
speranzaa Re: United 93 - opis 16.05.06, 00:43 cos sie w glowce Tobie pokrecilo, bo graja go od 28 kwietnia a czerwca to jeszcze nie bylo Mysza to film o samolocie UA, ktory lecial do Los Angeles i porywacze go uprowadzili, chcac uderzyc w Bialy dom. Samolot jednak roztrzaskal sie na polu. Odpowiedz Link
speranzaa Re: United 93 - opis 16.05.06, 00:49 Mission : Impossible III tez widzialam, tez dobry, momentami weird, bo duzo tu science fiction, czego ni elubie, ale ten film wyjatkowo mi sie podobal. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A to ten z Tomem Crusem bodajze??? 16.05.06, 10:37 Tak??Poprawcie mnie jak zle mysle... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Hej Mav i Speranzaa,to ustalcie wspolna wersje 16.05.06, 16:21 wydarzen,bo jak narazie to za pierona nie wiem,kto z Was ma racjeW Sadzie byscie mieli problem,hihihihihi PS.Chyba se zaraz sama sprawdze)) Odpowiedz Link
m4verick Re: United 93 - opis 17.05.06, 18:00 ja w innym wymiarze zyje ale chodzilo mi o kwiecien Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: United 93 - opis 16.05.06, 10:36 O to wiem,o ktorym fimie mowa....lubie te katastroficzne filmy...ale to chyba przez ten paniczny lek,przed takimi poteznymi maszynami. Odpowiedz Link
himera24 Re: United 93 - opis 16.05.06, 16:13 m4verick napisał: > no fajny filmek, terrorysty i te sprawy > graja go od 28 czerwca w USA, bo z netu go sciagnolem w dniu premiery no jest sie czym chwalic nie ma co Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia,nie ma czym sie chwalic,ale takie filmy 16.05.06, 16:28 powinny byc z tego wzgledu,zeby jednak ludzie wiedzieli co sie dzieje w tym pomyrdanym swiecie.Jest to tez chyba w pewien sposob uwrazliwienie ludzkosci na zlo tego swiata i niemoc w chwili zagrozenia,a zarazem by dac przyklad,ze takie rzeczy nie tylko spotyka sie w filmach,ale sa oparte o autentyczne wydarzenia.Wiec nie ma czym sie chwalic,tylko jest to kolejny powod do zadumy i refleksji nad swoim zyciem,nad calym swiatem....nad tym,ze zycie jest ulotne,jest tylko chwila,ktora w prosty sposob mozna zniszczyc i na to juz czlowiek nie ma wplywu,a nawet jesli by mial,to trza by bylo wiele pokolen ruszyc,a na to nie ma czasu....niestety. Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia,nie ma czym sie chwalic,ale takie filmy 16.05.06, 17:32 aniolku, ale ja napisalam to "nie ma sie czym chwalic" w sensie takim ze on sciagnal/ukradl ten film z netu. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Acha 16.05.06, 17:54 Ale teraz nie ma chyba nikogo,kto by nie sciagal pikow z neta,wiec coz poradzisz.Teraz wiekszosc rzeczy jest pirackich i temu nic nie poradzimy. PS.Zle Cie zrozumialam,parda Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomek 17.05.06, 08:37 Poprostu ktos go dzgnal nozem na Juwenaliach...nie znam szczegolow,teraz tu szczegoly nie sa wazne...chlopak walczy o zycie poki co,ale szlag mnie trafia,bo wkoncu jestem jeszcze czescia tej spolecznosci...dobrze,ze zapomnialam,ze byly Juwenalia,bo mialam zamiar isc...wiadomo czy ktos z mojego grona by nie byl na miejscu tego chlopaka... Odpowiedz Link
cuski Straszne !!! 17.05.06, 13:41 Straszne !!! Co w tej Polsce sie dzieje ??? PS. Nawet nie mozna wyjsc spokojnie wypic piwo. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dokladnie straszne 17.05.06, 17:35 Nawet nie mozna byc bezpiecznym w gronie bliskich osob...wieksza paczka na impreze wyjsc,bo wszedzie znajdzie sie jakis czub,ktoremu cos nie bedzie pasowac...i jak tu korzystac z zycia??Tylko w strachu czlowiek zyje czy czasem wp***** nie dostanie!!! Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Kasia,nie ma czym sie chwalic,ale takie filmy 17.05.06, 02:38 Cytowanie Psalmow nie swiadczy o tym, ze himero jestes chrzescijanka. Psalmy naleza do starego testamentu. Pisze to dla informacji niezorientowanych. Nie mam nic przeciwko starozakonnym, wrecz zawsze podkreslamk, ze trzeba sie od nich uczyc wielu rzeczy. Dla wiekszosci Polakow cytowanie Psalmow jakby automatycznie kojarzy sie z chrzescijanstwem. Dlatego ten moj wpis. Po wpisach himery mozna by sie domyslic kim tak naprawde ona jest. Ale po co sie domyslac? Ja zadaje pytanie: - himero24, czy jestes chrzescijanka czy nie ? Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia,nie ma czym sie chwalic,ale takie filmy 18.05.06, 20:10 bolek2006 napisał: > Cytowanie Psalmow nie swiadczy o tym, ze himero jestes chrzescijanka. Psalmy > naleza do starego testamentu. > Ale po co sie domyslac? Ja zadaje pytanie: - > himero24, czy jestes chrzescijanka czy nie ? czemu chcesz to wiedziec? Odpowiedz Link
bolek2006 Czemu chcesz to wiedziec? Poniewaz... 19.05.06, 05:51 Poniewaz chce sie upewnic. Postrzeganie swiata przez Zydow i chrzescijan jest jednak nieco inne. Wedlug mnie Twoje zachowanie na forum nie pasuje do chrzescijanskiej postawy. To moja opinia. Jeszcze raz zaznaczam cytowanie psalmow przez Ciebie, moze mylic wielu chrzescijan, ktorym do glowy nie przyjdzie, ze mozesz byc Zydowka albo oczytana, cyniczna ateistka. Odpowiedz Link
himera24 Re: Czemu chcesz to wiedziec? Poniewaz... 19.05.06, 15:43 bolek2006 napisał: > Poniewaz chce sie upewnic. Postrzeganie swiata przez Zydow i chrzescijan jest > jednak nieco inne. > Wedlug mnie Twoje zachowanie na forum nie pasuje do chrzescijanskiej postawy. > > To moja opinia. > Jeszcze raz zaznaczam cytowanie psalmow przez Ciebie, moze mylic wielu > chrzescijan, ktorym do glowy nie przyjdzie, ze mozesz byc Zydowka albo > oczytana, cyniczna ateistka. Posluchaj, moja religia to moja sprawa. Ten Psalm jest niesamowity, dlatego jego fragment umiescilam w sygnaturce. Pozatym moze mi powiesz jak chrzescijanin powinien sie zachowywac? Odpowiedz Link
m4verick Re: moj ulubiony cytat z Biblii 19.05.06, 23:53 jesli juz jestesmy przy cytowaniu Biblii to moim ulubiony jest: "...WY JESTEŚCIE DZIEĆMI DIABŁA..." Słowa Jezusa do Żydów zebranych pod swiątynią Ewangelia św. Jana 8:41-59 Odpowiedz Link
himera24 Re: Do himery24. 20.05.06, 03:51 bolek2006 napisał: > Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus. Na wieki wiekow amen? a to co sie znaczy? jak to co wieprzka bede szlachowal. a na co tobie moj wieprzak? )))))))) Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Do himery24.Dziekuje, to mi wystarczy. 20.05.06, 04:01 Twoja odpowiedz wyjasnia wszystko. Odpowiedz Link
himera24 Re: Do himery24.Dziekuje, to mi wystarczy. 20.05.06, 04:33 bolek2006 napisał: > Twoja odpowiedz wyjasnia wszystko. W detektywa sie teraz zabawiasz? A moze w psychologa? Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Do himery24.Dziekuje, to mi wystarczy. 20.05.06, 04:37 Po owocach poznacie. Odpowiedz Link
cuski Pytanie nie bylo do mnie, ale... 20.05.06, 04:18 Pytanie nie bylo do mnie, ale ja Ci odpowiem: - PO CHRZESCIJANSKU. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Czemu chcesz to wiedziec? Poniewaz... 20.05.06, 05:03 Skoro jestes chrzescijanka to powinnas wiedziec jak sie zachowywac a nie zadawac glupkowate pytanie. Odpowiedz Link
m4verick Re: United 93 - opis 17.05.06, 18:02 powyzszy post do himery sie odnosi, wiecznej niezadowolonej Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No coz czasem tak bywa,ale badzmy wyrozumiali... 17.05.06, 18:12 ....Himera tez czlowiek i chyba ludzkie uczucia nie sa Jej obce. PS.A juz myslalam,ze to do mnie Odpowiedz Link
m4verick Re: cos innego niz bajki o teroristach 18.05.06, 03:48 jak juz ogladniecie kolejny zamedlacz oczu o teroristach tj. UNITED 93, to sobie zobaczcie to: prawda.neostrada.pl/911ips_pl.wmv Odpowiedz Link
himera24 Re: He he he... 18.05.06, 20:11 cuski napisał: > He he he... a ty z czego sie cieszysz? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kaska,daj se siana i zostaw ludzi w spokoju,oki!!! 18.05.06, 20:41 Nawet w takiej chwili nie masz za grosz kultury???Wstydz sie!!!! PS.A slowo "ty" pisze sie duza litera,tak dla przypomnienia i szacunku dla drugiej osoby Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska,daj se siana i zostaw ludzi w spokoju,o 18.05.06, 22:02 zbuntowany8aniol napisała: > Nawet w takiej chwili nie masz za grosz kultury???Wstydz sie!!!! a jaka to chwila, ktos umarl? > > PS.A slowo "ty" pisze sie duza litera,tak dla przypomnienia i szacunku dla > drugiej osoby aha. Odpowiedz Link
cuski Himera 19.05.06, 05:30 Himera, kiedys przyjdzie taki dzien, ze bedziesz miala przed oczami widmo straty najblizszej Ci osoby, wtedy zobaczysz tak naprawde, co w takiej chwili odczuwa czlowiek. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiesz co?? 19.05.06, 08:41 Widac,ze nie doswiadczylas straty bliskiej osoby....i poki co tego nie zrozumiesz.Nikt nie umarl!!!!Nie kracz!!!Tylko wez sie za Siebie,bo widzisz sama,ze malo kto tu jest za Toba....wszyscy toleruja Cie,ale czy Ty to zniesies??Az tak twarda jestes???Nie masz uczuc???No odkryj sie,bo od samego poczatku probuje Cie rozgrysc....Twoj mechanizm psychologiczny jest ciezki...czy Ciebie ktos skrzywdzil,zes taka jedza,juz powiem tak dobitnie??? Mnie by bylo wstyd tak postepowac jak Ty i jakby nic przychodzic na stare smieci,wstyd po dwakroc!!!! Odpowiedz Link
himera24 Re: Wiesz co?? 19.05.06, 16:03 zbuntowany8aniol napisała: > Widac,ze nie doswiadczylas straty bliskiej osoby....i poki co tego nie > zrozumiesz.Nikt nie umarl!!!!Nie kracz!!!Tylko wez sie za Siebie,bo widzisz > sama,ze malo kto tu jest za Toba....wszyscy toleruja Cie,ale czy Ty to > zniesies??Az tak twarda jestes???Nie masz uczuc???No odkryj sie,bo od samego > poczatku probuje Cie rozgrysc....Twoj mechanizm psychologiczny jest > ciezki...czy Ciebie ktos skrzywdzil,zes taka jedza,juz powiem tak dobitnie??? Jedza.... hm, jeszcze nigdy nikt w zyciu mnie nie nazwal, powaznie. Nie obchodzi mnie to czy jestescie za mna czy przeciwko mniebo w przeciwienstwie co do poniektorych osob tutaj, ja nie zywie do was zadnej urazy, ani was lubie ani nie lubie... To zadziwiajace patrzec jakie emocje wzbudza moja osoba i jak starasz sie mnie rozgryzc > Mnie by bylo wstyd tak postepowac jak Ty i jakby nic przychodzic na stare > smieci,wstyd po dwakroc!!!! Widzisz Myszo jest drastyczna roznica miedzy nami wiec tobie bylby wstyd a ja mam pole do szerokiej obserwacij zachowan i reakcij (nawet mi sie zrymowalo ). Odpowiedz Link
cuski Himera zna sie na zartach tylko wowczas, gdy... 19.05.06, 05:25 Himera zna sie na zartach tylko wowczas, gdy ludziska sie smieje z innych - bron Boze nie z niej. Odpowiedz Link
himera24 Re: Himera zna sie na zartach tylko wowczas, gdy. 19.05.06, 16:03 cuski napisał: > Himera zna sie na zartach tylko wowczas, > gdy ludziska sie smieje z innych - bron Boze nie z niej. Kto jak kto ale ty Tomek nie powinienes dawac zadnych komentarzy na temat znania sie na zartach. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Himera zna sie na zartach! 19.05.06, 17:21 Z tym tytułem się zgodzę. Dyskutujemy czasami i Kaśka jest oki! Jak jest gadka na luzie, absolutnie nie zgadzam się z tezą że himera nie zna sie na żartach! Jak jest złośliwie, to jasne, każdy się pod... nerwi Odpowiedz Link
cuski Himera 20.05.06, 04:24 Komentuje to, co wedlug mnie nalezy skomentowac i prosze Cie nie praw mi zadnych moralow na temat tego, co powinienem, a czego nie. Odpowiedz Link
himera24 Re: Himera 20.05.06, 04:32 cuski napisał: > Komentuje to, co wedlug mnie nalezy skomentowac i prosze Cie > nie praw mi zadnych moralow na temat tego, co powinienem, a czego nie. zebys ty tylko stosowal do siebie co wobec innych glosisz tak zawziecie, to by bylo git. Odpowiedz Link
m4verick Re: mnie tylko jedno interesuje... 19.05.06, 18:32 Juz sie pytalem kiedys, ale nie odpowiedzialas, po czym masz takie jazdy Himerko i gdzie to dostac. Bo srodek iscie cudowne skutki ma Odpowiedz Link
cuski Buahahahahahahahaha... 20.05.06, 04:29 Buahahahahahahahaha... Zeby dla wszystkich bylo jasne - teraz tez smieje sie z tego, co napisal M4verick powyzej )) PS. Cholera zmienilem swoje "he he he..." na "buahahahahahahahaha..." Odpowiedz Link
bolek2006 Tom Hanks. 20.05.06, 02:15 Ogladalem go w programie Jay'a Leno. To taki rozrywkowy talk-show z roznymi znanymi ludzmi ( to dla tych, ktorzy nie wiedza o co chodzi ). Kto ma telewizje satelitarna nawet w Polsce moze go ogladac jak lubi ). Tom Hanks wyglada oblesnie w tych dlugich wlosach. Ja, gdyby byl aktorem nie zagralbym w takim filmie. Wiadomo o ktory chodzi. Rozumiem, ze jest aktorem, ale dla mnie przestaje istniec. Mala gnida. Czas pokaze, jakie profity bedzie zbieral ten podstarzaly, smieszny, zalosny czlowiek. Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Bolek. Tak. 20.05.06, 04:36 Tak mam na mysli "Kod Leonarda Da Vinci". Normalna prowokacja, tak jak podsuwanie tematu z gejami. Mieszac, macic....To sie kiedys obroci przeciwko macicielom. Odpowiedz Link
cuski Jesli chodzi o mnie, to... 20.05.06, 04:39 Jesli chodzi o mnie, to nawet nie zamierzam isc do kina na ten film. PS. Po co dawac zarobic jakims tanim lowcom sensacyjek ??? Odpowiedz Link
himera24 Re: Jesli chodzi o mnie, to... 20.05.06, 04:55 cuski napisał: > Jesli chodzi o mnie, to nawet nie zamierzam isc do kina na ten film. > > PS. Po co dawac zarobic jakims tanim lowcom sensacyjek ??? sciagnij z netu, Mav ci na pewno pomoze. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Jesli chodzi o mnie, to... 20.05.06, 05:06 Pewno, przynajmniej bedzie taniej, gdyz na ten malo inteligentny film szkoda czasu i kasy, by isc do kina. > sciagnij z netu, Mav ci na pewno pomoze. > > > Odpowiedz Link
cuski Mam nadzieje, ze... 20.05.06, 05:29 Mam nadzieje, ze ksiazka "Oszustwo kodu Leonardo Da Vinci" zostanie rowniez sfilmowana. Odpowiedz Link
cuski Re: Jesli chodzi o mnie, to... 20.05.06, 05:28 Ani sciagac z netu nie mam zamiaru. Odpowiedz Link
m4verick wlasnie skonczylem ogladac... 20.05.06, 06:43 coprawda w kinie nie bylem oczywiscie, no bo po cholere jak tu piwo i zarcie na wygodnej sofie mam... ale cos wam powiem, trzymalem sie ze smiechu za jaja ogladajac ten film, Beny Hill przy tym filmie to jest amator, takich pierdol nie ogladalem, nadodatek jeszcze przydlugawy... szkoda $9 na bilet do kina Odpowiedz Link
m4verick Re: wlasnie skonczylem ogladac... 20.05.06, 06:54 no jak juz mowimy o Da Vinci Code, lubie Tomka Hanksa ale w tym filmie co mu fryzure zjebali do w zadnym taki piekny nie byl jeszcze. Odpowiedz Link
m4verick Re: M4v 20.05.06, 07:02 no na jakiegos pederaste go zrobili i to jeszcze pedala ide spac, dosc juz mam na dzis scince fiction filmow. do jutra Odpowiedz Link
cuski Re: M4v 20.05.06, 07:04 To on w tym filmie zagral jakiegos wyzelowanego gogusia ? He he he... Odpowiedz Link
cuski Mysle, ze... 20.05.06, 06:58 Mysle, ze Brown powinien sie wziac za pisanie bajek PS. A kto wogole wyrezyserowal ten film ? Odpowiedz Link
cuski He he he... 20.05.06, 07:01 He he he... PS. Bo moze zaden holywodzki rezyser nie chcial umoczyc du** Odpowiedz Link
bolek2006 Gratuluje Speranzaa....!!!!!! 20.05.06, 20:30 Taki niewinny watek a jak sie rozkrecil !!! Ps.wracajac do filmow. Wybieram sie dopiero na nowy film Jennifer Aniston. Premiera na poczatku czarwca. "Break up" czy cos takiego...Narzeczony Jennifer paraduje w tym filmie w podkoszulce z polskim orlem. Odpowiedz Link
speranzaa Re: Gratuluje Speranzaa....!!!!!! 21.05.06, 00:20 no to jeszcze jeden dodam, tu fragmencik nowego filmu o blizniaczych wiezach w NY www.apple.com/trailers/paramount/wtc/ Odpowiedz Link
bolek2006 Polecam film. 14.07.06, 04:21 Polecam film: "The Devil Wears Prada". Film z Marylka Strep - jezeli tak sie pisze. Znajac zycie.., bedzie za to nominowana do Oskara. Odpowiedz Link