ghurka 28.09.06, 07:48 jedyna ,najpieknijsza,najmadrzejsza.jedyna milosc mojego zycia.moja przyszla zona.nikt mi ciebie nie zabierze. , Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: moniboska 29.09.06, 21:13 ghurka napisał: > ale to prawda. no wiem wlasnie. Odpowiedz Link
himera24 Re: moniboska 30.09.06, 03:41 oj miras miras, jestes stary wyjadacz, zostaw dziewczyne w spokoju!!! ma meza i dziecko, pojebalo cie???????????????????????????????????? Odpowiedz Link
ghurka Re: moniboska 30.09.06, 04:46 a co ze mna?kocham ja ,zebys ty Kasia wiedziala jak.modle sie o to zeby sie jakies rozsadne rozwiazanie znalazlo.zobacz, czasami tak jest ze sie ludzie rozwodza.nikomu nie chce robic krzywdy to pewne.milosc to milosc ,trzeba o nia walczyc i ja bede.milo mi ze sie wypowiadasz na ten temat.zawsze cenie twoje zdanie ale w tym przypadku nie.wierze ze Swiety Bog ma jakies rozwiazania w takich sprawach tez.to nie zadna obsesja ,to tylko milosc. Odpowiedz Link
ghurka Re: Czy ja mam... 01.10.06, 06:15 nie to tylko wyznanie.wiesz zreszta od dawna. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Czy ja mam... 01.10.06, 06:19 Spadam... Ghurka bo to cale uwielbienie twoje mej osoby mi tylko wrogow przspaza dziwczyny nawet o ime sie robia zadrosne a myslalam ze solidarnosc kobieca jest rzecza mozliwa... chyba nie na tym forum. Odpowiedz Link
ghurka Re: Czy ja mam... 01.10.06, 06:55 przesadzasz.Kasia moze wyrazila swoja opinie oparta na obserwacji z zycia a to nie ma nic wspolnego z toba.co mnie to zreszta obchodzi .wiesz kto cie kocha naprawde. Odpowiedz Link
himera24 Re: Czy ja mam... 01.10.06, 21:35 harajukugirl napisała: > Spadam... Ghurka bo to cale uwielbienie twoje mej osoby mi tylko wrogow przspaz > a > dziwczyny nawet o ime sie robia zadrosne a myslalam ze solidarnosc kobieca jest > rzecza mozliwa... chyba nie na tym forum. jesli piszesz o mnie to o kur... jestem tak zazdrosna ze az mnie skreca... co do solidarnosci to ja sie nawet nie solidaryzuje z facetami, z nikim, bo ludzie to durne zwierzeta, ktorych glupota coraz bardziej mnie szokuje. ps. miras, jestes beznadziejny. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Czy ja mam... 02.10.06, 06:51 No jakie inteligentne stworzenie podejzewam ze nie ludzkie bo ludzi nie lubi ale inteligentne a jak ze... jak po mnie jezdzisz to masz spowrotem...a Slut ( mysle ze to bylo za duzo szczegolnie obok mojego imienia a "slonko" to juz zabrzmialo jak z ust meskiego szowinisty!) Ale wogole to nie po to tu wchodze by sie stresowac i byc wyzywana; jakos tworczo na mnie dziala to forum so let me be. Thanks Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia i Monika... 02.10.06, 16:53 ...a Wam,ze tak zapytam to o co chodzi??? Wy tez macie jakis problem??? Jak tak,to zapraszam do innej piaskownicy,a nie tu...to jest Forum,a nie bazar!!! Odpowiedz Link
himera24 Re: Czy ja mam... 02.10.06, 18:42 harajukugirl napisała: > No jakie inteligentne stworzenie podejzewam ze nie ludzkie bo ludzi nie lubi al > e > inteligentne a jak ze... jak po mnie jezdzisz to masz spowrotem...a Slut ( mysl > e > ze to bylo za duzo szczegolnie obok mojego imienia a "slonko" to juz zabrzmialo > jak z ust meskiego szowinisty!) Ale wogole to nie po to tu wchodze by sie > stresowac i byc wyzywana; jakos tworczo na mnie dziala to forum so let me be. > Thanks napisalam chyba ze to nie do ciebie, a slonko napisalam z sympatii, ale to ze ty we wszystkim szukasz podtekstow a kazda dziewczyne traktujesz jak potencjalnego wroga to juz nie moj problem. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Czy ja mam... 02.10.06, 21:53 No mysle ze wlsnie nie moj!?? Dobrze slonko pogodzmy sie wiec tak z czystej sympatii! Odpowiedz Link
himera24 Re: Czy ja mam... 02.10.06, 23:13 harajukugirl napisała: > No mysle ze wlsnie nie moj!?? Dobrze slonko pogodzmy sie wiec tak z czystej > sympatii! nie mam tu z nikim wiekszych czy mniejszych zwiazkow. czy jestesmy poklocone czy pogodzone to dla mnie nie ma wiekszego znaczenia bo cie nie znam, nic ci nie zawdzieczam i niewiele mnie obchodzisz. Odpowiedz Link
ghurka Re: obchodzenie... 03.10.06, 07:51 Kasia to moja ukochana .nie czepiaj sie jej prosze. Odpowiedz Link
ghurka Re: obchodzenie... 03.10.06, 07:57 Moni caluje dlonie i stopki sliczne i cala reszte all over. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: obchodzenie... 03.10.06, 14:48 Ghurka ja adwokata nie poszukuje, poradze sobie sama a ze sie czepiaja jak chca to prosze ciekawie przynajmniej jest! Odpowiedz Link
himera24 Re: obchodzenie... 03.10.06, 15:46 ghurka napisał: > Kasia to moja ukochana .nie czepiaj sie jej prosze. omg Odpowiedz Link
harajukugirl Re: obchodzenie... 03.10.06, 14:50 ten usmiech i o.k. byl do Kaski oczywiscie i tego ze sie nudzi! Odpowiedz Link
himera24 Re: kasia 05.10.06, 15:34 ghurka napisał: > nawet nie wiesz jaka ona sliczna a ja juz nie jestem sliczna? Boze, alez ty obludny. Odpowiedz Link
himera24 Re: kasia 05.10.06, 22:32 ghurka napisał: > eh wy kobietki.zawsze cos jest nie tak. to nie ma nic wspolnego z byciem kobieta tylko z zachowaniem jakis zasad. Odpowiedz Link
himera24 Re: moniboska 10.10.06, 15:49 harajukugirl napisała: > she is still with me fucker uuuuuu hue hue a jak mamy interpretowac to? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia,tyz sie nad tym zastanawiam??? 10.10.06, 19:05 Czy aby Harajuku se nie przeklina po englishu?? To nie zgodne z regulaminem Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia,tyz sie nad tym zastanawiam??? 10.10.06, 21:46 zbuntowany8aniol napisała: > Czy aby Harajuku se nie przeklina po englishu?? > To nie zgodne z regulaminem oj Boguska, przeciez to nie ona napisala tego posta, tylko ktos urzyl jej konta i ta wiadomosc napisal. tylko kto? hmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia,dziwnie Twoj post zabrzmial,hmmm... 11.10.06, 09:33 ....czy ja dobrze kumam....cos sobie pomyslalam i lepiej,zebym...a nic.Fino balerino. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: moniboska 11.10.06, 04:57 No moj maz poprostu na chwilke wskoczyl na forum bo go dostawa 60-ciu roz do mych drzwi troche wkurzyla od Ghurki. Ale jest o.k. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Harajuku,bardzo Cie prosze na drugi raz.... 11.10.06, 09:40 ...pilnuj bardziej swego konta,to raz....a dwa mam nadzieje,ze prywatne niesnaski miedzy kilkoma osobami rozstrzygniecie gdzie indziej,a nie tu. To mi juz od dawna sie nie podoba i nie zycze sobie tego typu zagrywek od nikogo....a co do Ghurki,to ja jestem wyrozumiala i cierpliwa,ale moja cierpliwosc anielska pomalu sie konczy i jak tak dalej bedzie,to mnie popamietacie raz na zawsze. Czysmy sie zrozumieli??? Odpowiedz Link
ghurka Re: Dostawa 60-ciu roz ??? 17.10.06, 03:24 ma swoje powody Tomek.calkiem proste.nikomu tyle roz sie nie dostalo ode mnie.nie byly warte tego.wlasciwie tylko jedna gwiazda poza harajukugirl,jakies roze ode mnie dostala.raz.kto wygra? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A czy przypadkiem nie powinno sie dawac... 17.10.06, 11:42 nieparzysta ilosc kwiotkow??)) Odpowiedz Link
ghurka Re: A czy przypadkiem nie powinno sie dawac... 18.10.06, 00:23 w tym przypadku to powinno sie wyslac zolte roze zamiast czerwonych.przegapilem.tylko mi nie mow ze w numery wierzysz, itp? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie no spoko,tylko... 18.10.06, 08:28 ...wg.mnie daje sie nieparzysta liczbe,dlatego pytam? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ghurka!!! 11.10.06, 09:45 Skoncz juz wreszcie...ok?? Wiesz jak to sie nazywa w jezyku prawniczym,takie zachowanie???Dajze Jej wkoncu spokoj,bo za takie dreczenie moga Cie oskarzyc...kumasz???? Miarka sie przebrala Ghurka...z Toba po dobroci nie mozna,a szkoda,bo nie pozostawiasz mi wyboru,no coz....prosisz sie!!! Odpowiedz Link
himera24 Bogusia 11.10.06, 20:26 zbuntowany8aniol napisała: > Skoncz juz wreszcie...ok?? > Wiesz jak to sie nazywa w jezyku prawniczym,takie zachowanie???Dajze Jej wkoncu > > spokoj,bo za takie dreczenie moga Cie oskarzyc...kumasz???? > Miarka sie przebrala Ghurka...z Toba po dobroci nie mozna,a szkoda,bo nie > pozostawiasz mi wyboru,no coz....prosisz sie!!! Moze ona wcale nie chce aby dac jej spokoj, no wkoncu gdyby chciala to nie dawalaby adresu dla Mirka, aby te roze mogly do niej dotrzec. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Kasia 11.10.06, 20:47 Moze masz racje.Nie znam sytuacji i nic juz nie mowie,tylko niech nam tego na Forum nie przenosza,chyba nikt z nas nie chce patrzec na to??Ja nie chce,bo to sie zle skonczy. PS.Nie potepiam,ale...mi sie to nie podoba,ze tak jest:] Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia 11.10.06, 23:03 zbuntowany8aniol napisała: > Moze masz racje.Nie znam sytuacji i nic juz nie mowie,tylko niech nam tego na > Forum nie przenosza,chyba nikt z nas nie chce patrzec na to??Ja nie chce,bo to > sie zle skonczy. > > PS.Nie potepiam,ale...mi sie to nie podoba,ze tak jest:] ja tez nie znam do konca sytuacij ale wiem ze monika ma meza i dziecko a mirek wwala sie w ich zycie co uwazam za jedna z najbardziej nagannych rzeczy jaka mozna zrobic drugiemu czlowiekowi (tak otwarcie podrywac czyjac zone). Odpowiedz Link
ghurka Re: Kasia 12.10.06, 04:44 no to mile kolezanki jak nie znacie sytuacji i jej znac nie bedziecie,prosze sie nie wypowiadac.Kasia ja nikomu sie w zycie nie wwalam.ja po prostu kogos kocham.i to jest milosc mojego zycia.koniec tematu. p.s. Kasia mylisz sie i TY madra dziewczyna sama sobie odpowiesz. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ghurka,owszem nie znamy,nom przemilcze to... 12.10.06, 09:20 ...ale po raz ostatni prosze Cie nie okazuj tego tutaj.Forum,to Forum i tu ludzie dyskutuja,a nie mozemy wciaz sluchac o tym samy.Zamieszczasz te sama informacje w kilku miejscach,a to juz podchodzi pod SPAM. Odpowiedz Link
himera24 Re: Kasia 13.10.06, 15:55 ghurka napisał: > no to mile kolezanki jak nie znacie sytuacji i jej znac nie bedziecie,prosze > sie nie wypowiadac.Kasia ja nikomu sie w zycie nie wwalam.ja po prostu kogos > kocham.i to jest milosc mojego zycia.koniec tematu. > p.s. Kasia mylisz sie i TY madra dziewczyna sama sobie odpowiesz. moja madrosc nie ma tu nic do rzeczy i juz skacz z tym. Czy Monika jest rozwiedziona? czy moze jest w separacij? Jesli nie, to wwalasz sie w jej zycie i rozbijasz malzenstwo. Moze mam jakies staroswieckie poglady, ale uwazam je za sluszne. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Kasia 14.10.06, 21:56 himera24 napisała: > > moja madrosc nie ma tu nic do rzeczy i juz skacz z tym. > > Czy Monika jest rozwiedziona? czy moze jest w separacij? > > Jesli nie, to wwalasz sie w jej zycie i rozbijasz malzenstwo. Moze mam jakies > staroswieckie poglady, ale uwazam je za sluszne. No prawda to nie staroswiecka ale sluszna!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wiem Kasia i dlatego.... 12.10.06, 09:13 ...ja nie zamierzam przykladac reki do rozbijania komus rodziny.Pasuje. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Bogusia 13.10.06, 17:18 Mirek adres ma od dlugiego czasu jak byl jeszcze przyjacielem rodziny! Odpowiedz Link
himera24 Re: Bogusia 13.10.06, 20:25 harajukugirl napisała: > Mirek adres ma od dlugiego czasu jak byl jeszcze przyjacielem rodziny! No prosze, przyjaciel rodziny, to tak sie to teraz nazywa. Odpowiedz Link
harajukugirl Kaska 14.10.06, 21:53 Czasu przeszlego wygodnie Ci bylo nie zauwazyc!!! Czepiasz sie mnie jak Paulina kiedys na czacie!!! She sure had some issues!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dziewczyny!!!! 15.10.06, 12:28 Skonczcie juz z tymi potyczkami!!! Ghurka przystopowal,to teraz Wy nakrecacie karuzele...co za mlyn,wrrr... Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Dziewczyny!!!! 16.10.06, 15:53 Aniolka, ja ich nie zaczelam!!! To mnie sie zaczeto czepiac wiec skonczyc moze tylko ta strona ktora zaczela! Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska 15.10.06, 20:22 harajukugirl napisała: > Czasu przeszlego wygodnie Ci bylo nie zauwazyc!!! Czepiasz sie mnie jak Paulina > kiedys na czacie!!! She sure had some issues!!!! > > Pozdrawiam zauwazylam czas przeszly, ale jakie to ma znaczenie. Co do Pauliny to znaczy ze cos w tobie jest ze przyciagasz negatywne reakcje. Odpowiedz Link
ghurka specjalnie dla Kaski 16.10.06, 05:48 male wyjasnienie.jak stwierdzilem ze mam chec zrobic przesylke ,to sie skonsultowalem z zianteresowana strona.wyraznie powiedzialem dlaczego i co mam ochote przeslac.zapytalem tez wprost , czy moge to zrobic i czy nie bedzie problemu.gdzyby odpowiedz byla negatywna to bym nie przesylal.bo po co komu slac kwiaty ,jak ich ktos nie chce?na takie wyglupy jestem zbyt pragmatyczny.a powody?jest wiele.miedzy innymi ten:dzieki poznaniu harajukugirl zarobilem wielkie pieniadze.dala mi ispiracje do zainwestowania pieniedzy.dzieki niej zarobilem dotad (11 miesiecy) ponad 200 tys.co wiecej dalej zarabiam i bede zarabial przez wiele nastepnych miesiecy ,okolo 30 dolcow na godzine.czy samo to poza innymi nie jest wystarczajacym powodem zeby komus wyslac pare kwaiatkow?dziewczyna ma dobre pomysly i jest warta wiecej niz pare roz.jest warta krocie.wyliczylem ze pol banki zainwestowane dla harajukugirl przynosi w ciagu roky 44%zwrot.kto to pobije?kiedys microsoft ,ale to nie te czasy.a co do rozbijania malzenstw to kompletna pomylka.troche zazdrosny maz bardziej sie troszczy o swoja zone.(pojela Bogusia) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tak,pojelam. 16.10.06, 08:07 Oprawilam se Twoj post w ramke i mam go na scianie A tak powaznie,to a niech Ci bedzie,Twoja racja.Sorry. Odpowiedz Link
ghurka Boguska 16.10.06, 10:44 2 40 rano.wlasnie skonczylem porzadkowac papierkowa prace i cos mnie tchnelo zeby zajrzec na forum.co ja tu widze.Ty zamiast sie mnie czepiac , przyznajesz mi racje.tego chyba nigdy nie zapomne. Odpowiedz Link
cuski A moze ... ? :) 16.10.06, 15:02 A moze ktos mi doradzi, jak w USA dobrze zainwestowac pieniadze ? Odpowiedz Link
harajukugirl Tomek 16.10.06, 15:45 Ja chyba powinnam! Wlasnie "lapacze glow" zwerbowali mnie dwa tygodnie temu na interview abym byla "financial advisor" po tym jak wlozylam moje CV on line i chceli mnie do pracy ale czas pracy bylby 60 plus godzin tygodniowo nie bede sie zarzynac, nie musze! Niepocieszeni byli sprawdz ich, nazwa; "Ameritrade" maja dobre oferty i stosunkowo niskie oprocentowania! Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 16.10.06, 15:56 Jak mozesz poznac blisko financial advisor? Nie mozesz przeciez to sa profesjonalisci od tego sa a nie od wzajemnej adoracji? A ja ci tylko dalam nazwe firmy nie porade za porady kasuje procenty!!!! Ha,ha. Fajnie ze jestes sopwrotem dziwnie bez Ciebie bylo. Odpowiedz Link
cuski Re: Harajuku 16.10.06, 15:59 Miedzy innymi dlatego nie polegam na radach ludzi, ktorych nie znam Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 16.10.06, 16:06 Miedzy innymi procentami? Przeciez zartuje sobie a Ty sie tu zloscisz w polsce Cie dopadal jakis nastruj niedobry? To chyba z tej tesknoty za luba. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 16.10.06, 16:09 Na forum to sie czesto zdarza duzo lepiej sie rozumie jednak ludzi jak mozna z nimi pogadac ale pisac tez fajnie. Pisz wiec! Witam spowrotem! Odpowiedz Link
ghurka Re: A moze ... ? :) 17.10.06, 02:09 ok cuski .powiem co robi mi kase na rynku amerykanskim:JPMORGAN CHASE@CO ,WALT DISNEY HOLDINGS CO.ZAINWESTUJ W TO.sa jeszcze inne opcje ale moze kiedys prywatnie na ten temat pogadamy. Odpowiedz Link
cuski A mnie coraz bardzie ciagnie do... 17.10.06, 15:27 A mnie coraz bardzie ciagnie do wpompowania pieniedzy w akcje. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: A mnie coraz bardzie ciagnie do... 17.10.06, 15:38 No i można nieźle wtopić...? Analizy giełdowe to pic i fotomontaz. Podwiązanie sie do kapitału spekulacyjnego dysponującego wielkimi sumami daje efekt. Nie mając rozeznania gdzie te grupy lokują i co za chwilę zrobią, to tak troche jest chodzić po omacku? Można jakoś tam zminimalizować ryzyko, poprzez lokowanie w kilku "bezpiecznych" spółkach. Nigdy w jednej... no chyba, że się jest prezesem, szefem rady nadzorczej... Tak ja bym robił... zachowawczo. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: A mnie coraz bardzie ciagnie do... 17.10.06, 23:39 No dlatego wlsnie moja rada dla Ghurki tak procentuje bo nie wladowal w akcje tylko cos duzo lepszego! Odpowiedz Link
tadeuszx No właśnie... Od początku zauważyłem, 18.10.06, 11:47 że Harajuku, czyli Monika jest mądrą dziewczyną i ma wiele talentów. Nawet artystycznych. Dlatego tym bardziej żałuję, że nie udało mi się Ciebie wyrwać, gdy byłaś tu, we Wrocku... Ech, szanse człowiekowi przeszły koło nosa... ) Odpowiedz Link
harajukugirl Investycje 16.10.06, 15:28 Mirek, Mam jeszcze jeden swietny pomysl na zainwestowanie tego ale to chyba musi zostac w domu bo ani przez telefon ani eamil nie wonlo sie dogadac. Moj procent prosze wlazyc na IRA na nazwisko Patrycji. Maz kwiatom poucinal lebki a brat powiedzial mi ze nie ma rozy bez kolcow...no pewnie ma racje! Odpowiedz Link
ghurka Re: Investycje 17.10.06, 02:04 z grzesiem to ja sobie kiedys pogadam (zaboli)a braciszek ,hmm,sama go znasz.dla patrychy wszystko. Odpowiedz Link
ghurka Re: Investycje 18.10.06, 03:49 po przemysleniu sprawy przyznaje ci racje.jak dawno stwierdzilem to sa dwie rozne bajki.shalom Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Kaska i negatywne reakcje. 16.10.06, 15:18 Tak tylko u zazdrosnych niun! Odpowiedz Link
himera24 Re: Ghurka 17.10.06, 16:08 cuski napisał: > A malo ich ? > He he he... No Tomek, co ty, nie ma zadnych, sami kawalerzy. Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Ghurka 17.10.06, 16:11 ja stara panna) hahaha ale nie zazdrosna raczej obojetna) Odpowiedz Link
harajukugirl Kiki 17.10.06, 23:41 Zauwazylam ze obojetnosc to najwygodniejsze stan bytu, szkoda ze mnie ten stan opuscil ostatnio. Odpowiedz Link
ghurka cuski 18.10.06, 00:21 jakby ktora byla zazdrosna to tez moge jej kwiaty wyslac.he he Odpowiedz Link