28.09.06, 07:48
jedyna ,najpieknijsza,najmadrzejsza.jedyna milosc mojego zycia.moja przyszla
zona.nikt mi ciebie nie zabierze.
,
Obserwuj wątek
    • himera24 Re: moniboska 29.09.06, 15:47
      ale ty to jestes sciemniak, OJP.
      • ghurka Re: moniboska 29.09.06, 20:57
        ale to prawda.
        • himera24 Re: moniboska 29.09.06, 21:13
          ghurka napisał:

> ale to prawda.

no wiem wlasnie.
        • himera24 Re: moniboska 30.09.06, 03:41
          oj miras miras, jestes stary wyjadacz, zostaw dziewczyne w spokoju!!! ma meza i
          dziecko, pojebalo cie????????????????????????????????????
          • ghurka Re: moniboska 30.09.06, 04:46
            a co ze mna?kocham ja ,zebys ty Kasia wiedziala jak.modle sie o to zeby sie
            jakies rozsadne rozwiazanie znalazlo.zobacz, czasami tak jest ze sie ludzie
            rozwodza.nikomu nie chce robic krzywdy to pewne.milosc to milosc ,trzeba o nia
            walczyc i ja bede.milo mi ze sie wypowiadasz na ten temat.zawsze cenie twoje
            zdanie ale w tym przypadku nie.wierze ze Swiety Bog ma jakies rozwiazania w
            takich sprawach tez.to nie zadna obsesja ,to tylko milosc.
            • harajukugirl Czy ja mam... 01.10.06, 05:57
              ...sie wogole wypowiadac?...
              • ghurka Re: Czy ja mam... 01.10.06, 06:15
                nie to tylko wyznanie.wiesz zreszta od dawna.
                • harajukugirl Re: Czy ja mam... 01.10.06, 06:19
                  Spadam... Ghurka bo to cale uwielbienie twoje mej osoby mi tylko wrogow przspaza
                  dziwczyny nawet o ime sie robia zadrosne a myslalam ze solidarnosc kobieca jest
                  rzecza mozliwa... chyba nie na tym forum.
                  • ghurka Re: Czy ja mam... 01.10.06, 06:55
                    przesadzasz.Kasia moze wyrazila swoja opinie oparta na obserwacji z zycia a to
                    nie ma nic wspolnego z toba.co mnie to zreszta obchodzi .wiesz kto cie kocha
                    naprawde.
                    • harajukugirl Tak wiem... 01.10.06, 07:00
                      Patrycja i mama.
                      • ghurka Re: Tak wiem... 01.10.06, 07:09
                        i ja
                      • cuski :))) 16.10.06, 14:39
                        smile))
                  • himera24 Re: Czy ja mam... 01.10.06, 21:35
                    harajukugirl napisała:

> Spadam... Ghurka bo to cale uwielbienie twoje mej osoby mi tylko wrogow
                    przspaz
                    > a
                    > dziwczyny nawet o ime sie robia zadrosne a myslalam ze solidarnosc kobieca
                    jest
                    > rzecza mozliwa... chyba nie na tym forum.

jesli piszesz o mnie to o kur... jestem tak zazdrosna ze az mnie skreca...
                    co do solidarnosci to ja sie nawet nie solidaryzuje z facetami, z nikim, bo
                    ludzie to durne zwierzeta, ktorych glupota coraz bardziej mnie szokuje.

ps. miras, jestes beznadziejny.
                    • harajukugirl Re: Czy ja mam... 02.10.06, 06:51
                      No jakie inteligentne stworzenie podejzewam ze nie ludzkie bo ludzi nie lubi ale
                      inteligentne a jak ze... jak po mnie jezdzisz to masz spowrotem...a Slut ( mysle
                      ze to bylo za duzo szczegolnie obok mojego imienia a "slonko" to juz zabrzmialo
                      jak z ust meskiego szowinisty!) Ale wogole to nie po to tu wchodze by sie
                      stresowac i byc wyzywana; jakos tworczo na mnie dziala to forum so let me be.
                      Thanks smile
                      • zbuntowany8aniol Kasia i Monika... 02.10.06, 16:53
                        ...a Wam,ze tak zapytam to o co chodzi???
                        Wy tez macie jakis problem???
                        Jak tak,to zapraszam do innej piaskownicy,a nie tu...to jest Forum,a nie
                        bazar!!!
                      • himera24 Re: Czy ja mam... 02.10.06, 18:42
                        harajukugirl napisała:

> No jakie inteligentne stworzenie podejzewam ze nie ludzkie bo ludzi nie lubi
                        al
                        > e
                        > inteligentne a jak ze... jak po mnie jezdzisz to masz spowrotem...a Slut (
                        mysl
                        > e
                        > ze to bylo za duzo szczegolnie obok mojego imienia a "slonko" to juz
                        zabrzmialo
                        > jak z ust meskiego szowinisty!) Ale wogole to nie po to tu wchodze by sie
                        > stresowac i byc wyzywana; jakos tworczo na mnie dziala to forum so let me be.
                        > Thanks smile

napisalam chyba ze to nie do ciebie, a slonko napisalam z sympatii, ale to ze
                        ty we wszystkim szukasz podtekstow a kazda dziewczyne traktujesz jak
                        potencjalnego wroga to juz nie moj problem.
                        • harajukugirl Re: Czy ja mam... 02.10.06, 21:53
                          No mysle ze wlsnie nie moj!?? Dobrze slonko pogodzmy sie wiec tak z czystej
                          sympatii!
                          • himera24 Re: Czy ja mam... 02.10.06, 23:13
                            harajukugirl napisała:

> No mysle ze wlsnie nie moj!?? Dobrze slonko pogodzmy sie wiec tak z czystej
                            > sympatii!

nie mam tu z nikim wiekszych czy mniejszych zwiazkow. czy jestesmy poklocone
                            czy pogodzone to dla mnie nie ma wiekszego znaczenia bo cie nie znam, nic ci
                            nie zawdzieczam i niewiele mnie obchodzisz.
                            • harajukugirl obchodzenie... 02.10.06, 23:56
                              ...to po co na mi odpisujesz wiec?
                              • himera24 Re: obchodzenie... 03.10.06, 01:24
                                bo sie nudze.
                                • ghurka Re: obchodzenie... 03.10.06, 07:51
                                  Kasia to moja ukochana .nie czepiaj sie jej prosze.
                                  • ghurka Re: obchodzenie... 03.10.06, 07:57
                                    Moni caluje dlonie i stopki sliczne i cala reszte all over.
                                  • harajukugirl Re: obchodzenie... 03.10.06, 14:48
                                    Ghurka ja adwokata nie poszukuje, poradze sobie sama a ze sie czepiaja jak chca
                                    to prosze ciekawie przynajmniej jest!
                                  • himera24 Re: obchodzenie... 03.10.06, 15:46
                                    ghurka napisał:

> Kasia to moja ukochana .nie czepiaj sie jej prosze.

omg
                                • harajukugirl Re: obchodzenie... 03.10.06, 14:47
                                  smile o.k.
                                  • harajukugirl Re: obchodzenie... 03.10.06, 14:50
                                    ten usmiech i o.k. byl do Kaski oczywiscie i tego ze sie nudzi!
                                    • ghurka kasia 05.10.06, 05:02
                                      nawet nie wiesz jaka ona sliczna
                                      • himera24 Re: kasia 05.10.06, 15:34
                                        ghurka napisał:

> nawet nie wiesz jaka ona sliczna

a ja juz nie jestem sliczna?

Boze, alez ty obludny.
                                        • ghurka Re: kasia 05.10.06, 21:53
                                          eh wy kobietki.zawsze cos jest nie tak.
                                          • himera24 Re: kasia 05.10.06, 22:32
                                            ghurka napisał:

> eh wy kobietki.zawsze cos jest nie tak.

to nie ma nic wspolnego z byciem kobieta tylko z zachowaniem jakis zasad.
              • cuski A ja chyba... 16.10.06, 14:37
                A ja chyba sie ugryze w jezyk w tym temacie smile
    • ghurka Re: moniboska 05.10.06, 07:23
      jedyna
    • harajukugirl Re: moniboska 10.10.06, 04:17
      she is still with me fucker
      • himera24 Re: moniboska 10.10.06, 15:49
        harajukugirl napisała:

> she is still with me fucker

uuuuuu hue hue

a jak mamy interpretowac to?
        • zbuntowany8aniol Kasia,tyz sie nad tym zastanawiam??? 10.10.06, 19:05
          Czy aby Harajuku se nie przeklina po englishu??
          To nie zgodne z regulaminemsmile
          • himera24 Re: Kasia,tyz sie nad tym zastanawiam??? 10.10.06, 21:46
            zbuntowany8aniol napisała:

> Czy aby Harajuku se nie przeklina po englishu??
            > To nie zgodne z regulaminemsmile

oj Boguska, przeciez to nie ona napisala tego posta, tylko ktos urzyl jej konta
            i ta wiadomosc napisal.

tylko kto? hmmmmmmmmmmmmmsmile
            • zbuntowany8aniol Kasia,dziwnie Twoj post zabrzmial,hmmm... 11.10.06, 09:33
              ....czy ja dobrze kumam....cos sobie pomyslalam i lepiej,zebym...a nic.Fino
              balerino.
        • harajukugirl Re: moniboska 11.10.06, 04:57
          No moj maz poprostu na chwilke wskoczyl na forum bo go dostawa 60-ciu roz do
          mych drzwi troche wkurzyla od Ghurki. Ale jest o.k.
          • zbuntowany8aniol Harajuku,bardzo Cie prosze na drugi raz.... 11.10.06, 09:40
            ...pilnuj bardziej swego konta,to raz....a dwa mam nadzieje,ze prywatne
            niesnaski miedzy kilkoma osobami rozstrzygniecie gdzie indziej,a nie tu.
            To mi juz od dawna sie nie podoba i nie zycze sobie tego typu zagrywek od
            nikogo....a co do Ghurki,to ja jestem wyrozumiala i cierpliwa,ale moja
            cierpliwosc anielska pomalu sie konczy i jak tak dalej bedzie,to mnie
            popamietacie raz na zawsze.
            Czysmy sie zrozumieli???
          • cuski Dostawa 60-ciu roz ??? 16.10.06, 14:52
            Romantyczny ten Ghurka smile))
            • ghurka Re: Dostawa 60-ciu roz ??? 17.10.06, 03:24
              ma swoje powody Tomek.calkiem proste.nikomu tyle roz sie nie dostalo ode
              mnie.nie byly warte tego.wlasciwie tylko jedna gwiazda poza harajukugirl,jakies
              roze ode mnie dostala.raz.kto wygra?
              • zbuntowany8aniol A czy przypadkiem nie powinno sie dawac... 17.10.06, 11:42
                nieparzysta ilosc kwiotkow??smile))
                • ghurka Re: A czy przypadkiem nie powinno sie dawac... 18.10.06, 00:23
                  w tym przypadku to powinno sie wyslac zolte roze zamiast
                  czerwonych.przegapilem.tylko mi nie mow ze w numery wierzysz, itp?
                  • zbuntowany8aniol Nie no spoko,tylko... 18.10.06, 08:28
                    ...wg.mnie daje sie nieparzysta liczbe,dlatego pytam?
    • ghurka Re: moniboska 11.10.06, 05:16
      nastepnym razem wysle 160
      • zbuntowany8aniol Ghurka!!! 11.10.06, 09:45
        Skoncz juz wreszcie...ok??
        Wiesz jak to sie nazywa w jezyku prawniczym,takie zachowanie???Dajze Jej wkoncu
        spokoj,bo za takie dreczenie moga Cie oskarzyc...kumasz????
        Miarka sie przebrala Ghurka...z Toba po dobroci nie mozna,a szkoda,bo nie
        pozostawiasz mi wyboru,no coz....prosisz sie!!!
        • himera24 Bogusia 11.10.06, 20:26

> Skoncz juz wreszcie...ok??
          > Wiesz jak to sie nazywa w jezyku prawniczym,takie zachowanie???Dajze Jej
          wkoncu
          >
          > spokoj,bo za takie dreczenie moga Cie oskarzyc...kumasz????
          > Miarka sie przebrala Ghurka...z Toba po dobroci nie mozna,a szkoda,bo nie
          > pozostawiasz mi wyboru,no coz....prosisz sie!!!

Moze ona wcale nie chce aby dac jej spokoj, no wkoncu gdyby chciala to nie
          dawalaby adresu dla Mirka, aby te roze mogly do niej dotrzec.
          • zbuntowany8aniol Kasia 11.10.06, 20:47
            Moze masz racje.Nie znam sytuacji i nic juz nie mowie,tylko niech nam tego na
            Forum nie przenosza,chyba nikt z nas nie chce patrzec na to??Ja nie chce,bo to
            sie zle skonczy.

PS.Nie potepiam,ale...mi sie to nie podoba,ze tak jest:]
            • himera24 Re: Kasia 11.10.06, 23:03

> Moze masz racje.Nie znam sytuacji i nic juz nie mowie,tylko niech nam tego na
              > Forum nie przenosza,chyba nikt z nas nie chce patrzec na to??Ja nie chce,bo
              to
              > sie zle skonczy.
              >
              > PS.Nie potepiam,ale...mi sie to nie podoba,ze tak jest:]

ja tez nie znam do konca sytuacij ale wiem ze monika ma meza i dziecko a mirek
              wwala sie w ich zycie co uwazam za jedna z najbardziej nagannych rzeczy jaka
              mozna zrobic drugiemu czlowiekowi (tak otwarcie podrywac czyjac zone).
              • ghurka Re: Kasia 12.10.06, 04:44
                no to mile kolezanki jak nie znacie sytuacji i jej znac nie bedziecie,prosze
                sie nie wypowiadac.Kasia ja nikomu sie w zycie nie wwalam.ja po prostu kogos
                kocham.i to jest milosc mojego zycia.koniec tematu.
                p.s. Kasia mylisz sie i TY madra dziewczyna sama sobie odpowiesz.
                • zbuntowany8aniol Ghurka,owszem nie znamy,nom przemilcze to... 12.10.06, 09:20
                  ...ale po raz ostatni prosze Cie nie okazuj tego tutaj.Forum,to Forum i tu
                  ludzie dyskutuja,a nie mozemy wciaz sluchac o tym samy.Zamieszczasz te sama
                  informacje w kilku miejscach,a to juz podchodzi pod SPAM.
                • himera24 Re: Kasia 13.10.06, 15:55
                  ghurka napisał:

> no to mile kolezanki jak nie znacie sytuacji i jej znac nie bedziecie,prosze
                  > sie nie wypowiadac.Kasia ja nikomu sie w zycie nie wwalam.ja po prostu kogos
                  > kocham.i to jest milosc mojego zycia.koniec tematu.
                  > p.s. Kasia mylisz sie i TY madra dziewczyna sama sobie odpowiesz.

moja madrosc nie ma tu nic do rzeczy i juz skacz z tym.

Czy Monika jest rozwiedziona? czy moze jest w separacij?

Jesli nie, to wwalasz sie w jej zycie i rozbijasz malzenstwo. Moze mam jakies
                  staroswieckie poglady, ale uwazam je za sluszne.
                  • harajukugirl Re: Kasia 14.10.06, 21:56
                    himera24 napisała:

>
                    > moja madrosc nie ma tu nic do rzeczy i juz skacz z tym.
                    >
                    > Czy Monika jest rozwiedziona? czy moze jest w separacij?
                    >
                    > Jesli nie, to wwalasz sie w jej zycie i rozbijasz malzenstwo. Moze mam jakies
                    > staroswieckie poglady, ale uwazam je za sluszne.

No prawda to nie staroswiecka ale sluszna!!!
              • zbuntowany8aniol Wiem Kasia i dlatego.... 12.10.06, 09:13
                ...ja nie zamierzam przykladac reki do rozbijania komus rodziny.Pasuje.
          • harajukugirl Re: Bogusia 13.10.06, 17:18
            Mirek adres ma od dlugiego czasu jak byl jeszcze przyjacielem rodziny!
            • himera24 Re: Bogusia 13.10.06, 20:25
              harajukugirl napisała:

> Mirek adres ma od dlugiego czasu jak byl jeszcze przyjacielem rodziny!

No prosze, przyjaciel rodziny, to tak sie to teraz nazywa.
              • harajukugirl Kaska 14.10.06, 21:53
                Czasu przeszlego wygodnie Ci bylo nie zauwazyc!!! Czepiasz sie mnie jak Paulina
                kiedys na czacie!!! She sure had some issues!!!!

Pozdrawiam smile
                • zbuntowany8aniol Dziewczyny!!!! 15.10.06, 12:28
                  Skonczcie juz z tymi potyczkami!!!
                  Ghurka przystopowal,to teraz Wy nakrecacie karuzele...co za mlyn,wrrr...
                  • harajukugirl Re: Dziewczyny!!!! 16.10.06, 15:53
                    Aniolka, ja ich nie zaczelam!!! To mnie sie zaczeto czepiac wiec skonczyc moze
                    tylko ta strona ktora zaczela!
                    Pozdrawiam wink
                • himera24 Re: Kaska 15.10.06, 20:22
                  harajukugirl napisała:

> Czasu przeszlego wygodnie Ci bylo nie zauwazyc!!! Czepiasz sie mnie jak
                  Paulina
                  > kiedys na czacie!!! She sure had some issues!!!!
                  >
                  > Pozdrawiam smile

zauwazylam czas przeszly, ale jakie to ma znaczenie.
                  Co do Pauliny to znaczy ze cos w tobie jest ze przyciagasz negatywne reakcje.
                  • ghurka specjalnie dla Kaski 16.10.06, 05:48
                    male wyjasnienie.jak stwierdzilem ze mam chec zrobic przesylke ,to sie
                    skonsultowalem z zianteresowana strona.wyraznie powiedzialem dlaczego i co mam
                    ochote przeslac.zapytalem tez wprost , czy moge to zrobic i czy nie bedzie
                    problemu.gdzyby odpowiedz byla negatywna to bym nie przesylal.bo po co komu slac
                    kwiaty ,jak ich ktos nie chce?na takie wyglupy jestem zbyt pragmatyczny.a
                    powody?jest wiele.miedzy innymi ten:dzieki poznaniu harajukugirl zarobilem
                    wielkie pieniadze.dala mi ispiracje do zainwestowania pieniedzy.dzieki niej
                    zarobilem dotad (11 miesiecy) ponad 200 tys.co wiecej dalej zarabiam i bede
                    zarabial przez wiele nastepnych miesiecy ,okolo 30 dolcow na godzine.czy samo to
                    poza innymi nie jest wystarczajacym powodem zeby komus wyslac pare
                    kwaiatkow?dziewczyna ma dobre pomysly i jest warta wiecej niz pare roz.jest
                    warta krocie.wyliczylem ze pol banki zainwestowane dla harajukugirl przynosi w
                    ciagu roky 44%zwrot.kto to pobije?kiedys microsoft ,ale to nie te czasy.a co do
                    rozbijania malzenstw to kompletna pomylka.troche zazdrosny maz bardziej sie
                    troszczy o swoja zone.(pojela Bogusia)
                    • zbuntowany8aniol Tak,pojelam. 16.10.06, 08:07
                      Oprawilam se Twoj post w ramke i mam go na scianiesmile
                      A tak powaznie,to a niech Ci bedzie,Twoja racja.Sorry.
                      • ghurka Boguska 16.10.06, 10:44
                        2 40 rano.wlasnie skonczylem porzadkowac papierkowa prace i cos mnie tchnelo
                        zeby zajrzec na forum.co ja tu widze.Ty zamiast sie mnie czepiac , przyznajesz
                        mi racje.tego chyba nigdy nie zapomne.
                    • cuski A moze ... ? :) 16.10.06, 15:02
                      A moze ktos mi doradzi, jak w USA dobrze zainwestowac pieniadze ? smile
                      • harajukugirl Tomek 16.10.06, 15:45
                        Ja chyba powinnam! Wlasnie "lapacze glow" zwerbowali mnie dwa tygodnie temu na
                        interview abym byla "financial advisor" po tym jak wlozylam moje CV on line i
                        chceli mnie do pracy ale czas pracy bylby 60 plus godzin tygodniowo nie bede sie
                        zarzynac, nie musze! Niepocieszeni byli sprawdz ich, nazwa; "Ameritrade" maja
                        dobre oferty i stosunkowo niskie oprocentowania!
                        • cuski Harajuku 16.10.06, 15:51
                          Wole gdy mi doradzaja ludzie, ktorych znam smile))
                          • harajukugirl Re: Harajuku 16.10.06, 15:56
                            Jak mozesz poznac blisko financial advisor? Nie mozesz przeciez to sa
                            profesjonalisci od tego sa a nie od wzajemnej adoracji? A ja ci tylko dalam
                            nazwe firmy nie porade za porady kasuje procenty!!!! Ha,ha. Fajnie ze jestes
                            sopwrotem dziwnie bez Ciebie bylo. smile
                            • cuski Re: Harajuku 16.10.06, 15:59
                              Miedzy innymi dlatego nie polegam na radach ludzi, ktorych nie znam smile
                              • harajukugirl Re: Harajuku 16.10.06, 16:06
                                Miedzy innymi procentami? Przeciez zartuje sobie a Ty sie tu zloscisz w polsce
                                Cie dopadal jakis nastruj niedobry? To chyba z tej tesknoty za luba.
                                • cuski Re: Harajuku 16.10.06, 16:07
                                  Nie zloszcze sie... zle mnie zrozumialas smile
                                  • harajukugirl Re: Harajuku 16.10.06, 16:09
                                    Na forum to sie czesto zdarza duzo lepiej sie rozumie jednak ludzi jak mozna z
                                    nimi pogadac ale pisac tez fajnie. Pisz wiec! Witam spowrotem! smile
                      • ghurka Re: A moze ... ? :) 17.10.06, 02:09
                        ok cuski .powiem co robi mi kase na rynku amerykanskim:JPMORGAN CHASE@CO ,WALT
                        DISNEY HOLDINGS CO.ZAINWESTUJ W TO.sa jeszcze inne opcje ale moze kiedys
                        prywatnie na ten temat pogadamy.
                        • cuski A mnie coraz bardzie ciagnie do... 17.10.06, 15:27
                          A mnie coraz bardzie ciagnie do wpompowania pieniedzy w akcje.
                          • tadeuszx Re: A mnie coraz bardzie ciagnie do... 17.10.06, 15:38
                            No i można nieźle wtopić...? Analizy giełdowe to pic i fotomontaz. Podwiązanie
                            sie do kapitału spekulacyjnego dysponującego wielkimi sumami daje efekt. Nie
                            mając rozeznania gdzie te grupy lokują i co za chwilę zrobią, to tak troche jest
                            chodzić po omacku? Można jakoś tam zminimalizować ryzyko, poprzez lokowanie w
                            kilku "bezpiecznych" spółkach. Nigdy w jednej... no chyba, że się jest prezesem,
                            szefem rady nadzorczej... Tak ja bym robił... zachowawczo.
                            • harajukugirl Re: A mnie coraz bardzie ciagnie do... 17.10.06, 23:39
                              No dlatego wlsnie moja rada dla Ghurki tak procentuje bo nie wladowal w akcje
                              tylko cos duzo lepszego!
                              • tadeuszx No właśnie... Od początku zauważyłem, 18.10.06, 11:47
                                że Harajuku, czyli Monika jest mądrą dziewczyną i ma wiele talentów. Nawet
                                artystycznych. Dlatego tym bardziej żałuję, że nie udało mi się Ciebie wyrwać,
                                gdy byłaś tu, we Wrocku... Ech, szanse człowiekowi przeszły koło nosa... wink)
                                • cuski Harajuku 18.10.06, 15:16
                                  Ty pochodzisz z Wroclawia ?
                              • cuski Harajuku 18.10.06, 15:14
                                Cos duzego lepszego ???
                    • harajukugirl Investycje 16.10.06, 15:28
                      Mirek,
                      Mam jeszcze jeden swietny pomysl na zainwestowanie tego ale to chyba musi zostac
                      w domu bo ani przez telefon ani eamil nie wonlo sie dogadac. Moj procent prosze
                      wlazyc na IRA na nazwisko Patrycji. Maz kwiatom poucinal lebki a brat powiedzial
                      mi ze nie ma rozy bez kolcow...no pewnie ma racje!
                      • cuski :) 16.10.06, 15:31
                        smile
                      • ghurka Re: Investycje 17.10.06, 02:04
                        z grzesiem to ja sobie kiedys pogadam (zaboli)a braciszek ,hmm,sama go
                        znasz.dla patrychy wszystko.
                      • ghurka Re: Investycje 17.10.06, 03:37
                        dogadmy sie
                        • harajukugirl Re: Investycje 18.10.06, 03:15
                          oj, chyba sie nie dogadamy.
                          • ghurka Re: Investycje 18.10.06, 03:22
                            ja mysle ze jednak tak.
                          • ghurka Re: Investycje 18.10.06, 03:49
                            po przemysleniu sprawy przyznaje ci racje.jak dawno stwierdzilem to sa dwie
                            rozne bajki.shalom
                  • harajukugirl Re: Kaska i negatywne reakcje. 16.10.06, 15:18
                    Tak tylko u zazdrosnych niun!
    • cuski Ghurka 16.10.06, 14:29
      Uwazaj, bo inne panny beda zazdrosne smile
      • ghurka Re: Ghurka 17.10.06, 02:01
        jakie panny?czy tu sa jakies panny?
        • cuski Re: Ghurka 17.10.06, 15:29
          A malo ich ?
          He he he...
          • himera24 Re: Ghurka 17.10.06, 16:08
            cuski napisał:

> A malo ich ?
            > He he he...

No Tomek, co ty, nie ma zadnych, sami kawalerzy.
            • cuski Kaska 17.10.06, 16:35
              A Ty ? smile
        • kiki-sriki Re: Ghurka 17.10.06, 16:11
          ja stara pannasmile) hahaha ale nie zazdrosna raczej obojetnasmile)
          • harajukugirl Kiki 17.10.06, 23:41
            Zauwazylam ze obojetnosc to najwygodniejsze stan bytu, szkoda ze mnie ten stan
            opuscil ostatnio. smile
      • ghurka cuski 18.10.06, 00:21
        jakby ktora byla zazdrosna to tez moge jej kwiaty wyslac.he he
        • cuski :))) 18.10.06, 15:18
          smile))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka