Dodaj do ulubionych

self-storage - pilne! :)

09.10.08, 07:57
Mam pytanie dotyczace powyzszego - czy ktos moze polecic self-
storage, ktore rownoczesnie pomoze nam w pakowaniu i przewiezieniu
mebli? mamy malo czasu i musimy wszystko zrobic w ten weekend.
patrzylam na stronke big yellow i czegos innego, ale chcialabym
jakichs rad na temat sprawdzonych firm - nie linkow do stron www.

z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • przechowalnia-self.storage Re: self-storage - pilne! :) 03.03.16, 16:23
      Cześć,
      Widzę, że post został dodany dawno temu ale może mój komentarz przyda się jeszcze komuś.

Ja w Krakowie korzystałam z usług przechowalni "SELF STORAGE". Pomagają i w pakowaniu i w przewozie. Rzeczy mogłam odebrać kiedy chciałam przed wcześniejszym przetelefonowaniem. Byłam bardzo zadowolona, wszystko poszło sprawnie i szybko. Pełen profesjonalizm.
      Nr telefonu do nich 530 171 328
      albo jak ktoś woli e-mail self.storage@op.pl

• adamus198888 Re: self-storage - pilne! :) 04.03.16, 10:58
      Co do Krakowa to nic mi nie wiadomo ale w jeśli chodzi o Poznań (tu z nich korzystam), Wrocław, Szczecin i niedługo Warszawę to śmiało polecam Kangu Self Storage www.kangu24.com/. Super obsługa - generalnie pełen profesjonalizm. :)
    • elizka.kos Re: self-storage - pilne! :) 14.03.16, 18:27
      Ale w jakim mieście szukasz tej przechowalni, w Krakowie?
      Bo jak tak, to tam jest firma SELF STORAGE, która ogarnia takie rzeczy. Ja osobiście z ich usług nie korzystałam ale siostra ich chwaliła.
      poszperaj w internecie to ich znajdziesz na pewno:)
    • ania.fason Re: self-storage - pilne! :) 29.11.16, 14:51
      Hej!
      W Kraku jest jeszcze firma Mikro Max Storage, która zajmuje się przechowywaniem rzeczy.
      Poł roku przechowywałam u nich swoje graty i byłam zadowolona. Rzeczy odebrałam w takim stanie w jakim zostały przywiezione. Ja osobiście polecam. kontakt mailowy do nich jakby ktoś potrzebował mikro.max.storage@op.pl.
      • jan003 Re: self-storage - pilne! :) 18.12.16, 19:37
        ania.fason napisał(a):

> Hej!
        > W Kraku jest jeszcze firma Mikro Max Storage, która zajmuje się przechowywaniem
        > rzeczy.
        > Poł roku przechowywałam u nich swoje graty i byłam zadowolona. Rzeczy odebrałam
        > w takim stanie w jakim zostały przywiezione. Ja osobiście polecam. kontakt mai
        > lowy do nich jakby ktoś potrzebował mikro.max.storage@op.pl.

Ludzie czytajcie z uwagą wpis był 8 lat temu
    • beatachruszcz37 Re: self-storage - pilne! :) 13.01.18, 12:57
      Również polecam warszawskie Less Mess. Korzystam z ich usług i przy ubraniach i przy planowaniu remontów też się przydali. /nie mogę o nich powiedzieć złego słowa.
      • weronika1414 Re: self-storage - pilne! :) 08.04.18, 21:11
        skoro polecacie Less Mess w wawie to pewnie warto bedzie polecic w Krakowie, podobno na dniach i tam otwarcie! ;)
        • mariuszdariusz1987 Re: self-storage - pilne! :) 10.04.18, 00:05
          skąd takie info? jakieś potwierdzenie?
    • mariuszdariusz1987 Re: self-storage - pilne! :) 25.04.18, 01:05
      a dzięki, nigdy nie wiadomo czy się nie przyda, to koło zalewu jest, powiem znajomemu on ma trochę sprzętu wodnego to sobie moze potrzyma zeby tego ciągle nie wozic
      • weronika1414 Re: self-storage - pilne! :) 26.04.18, 22:00
        o widzszi jaki to dobry patent jest nie pomyślałam o tym, kolega sobie skuter wodny kupuje powiem mu
        • fanrir Re: self-storage - pilne! :) 24.06.18, 23:42
          Ja swoje motory trzymam w kontenerze bezpiecznie i zo ważne łatwo wjechac i wyjechać;) polecam www.storagepolska.pl
          • dagmarafiutek Re: self-storage - pilne! :) 06.05.20, 15:00
            Z less mess Storage również korzystam polecam
    • mati_manu Re: self-storage - pilne! :) 15.09.18, 16:04
      W krakowie zdecydowanie Less Mess Storage. Nowy magazyn wysokiej jakości, a o coś takiego naprawdę obecnie ciężko.
      • majajaa Re: self-storage - pilne! :) 29.10.18, 20:45
        Zdecydowanie się zgadzam. Przeniosłam tam się niedawno i zdecydowanie sobie chwalę, cny są niezłe, a boxy pierwsza klasa.
    • magdalena.klesz87 Re: self-storage - pilne! :) 12.04.19, 17:59
      Od siebie polecę każdemu również Less Mess. Na mnie zrobił piorunujące wrażenie i jestem bardzo zadowolona.
    • dagmarafiutek Re: self-storage - pilne! :) 06.05.20, 14:37
      wynajmowałam w less mess w Krakowie ale wiem że mają magazyny w innych miastach trzeba pytać ja jestem zadowolona jak i z magazynu i obsługi
    • ania.terlikowska90 Re: self-storage - pilne! :) 22.09.20, 13:53
      W Katowicach polecam self storage PolBox, dużo miejsca, w miarę czysto i całkiem niezłe ceny z możliwością negocjacji przy dłuższych okresach
    • kontenerek Re: self-storage - pilne! :) 24.05.24, 15:27
      Witam,
      nasz park kontenerowy oferuję również taką usługę
      zapraszam na www.kontenerek.pl

kontenerek.pl/self-storage-wroclaw/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMItfOlsLGmhgMVYhqiAx2y4wuyEAAYASAAEgLKUPD_BwE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka