Dodaj do ulubionych

mecze przez internet

21.11.06, 18:56
Kilka dni temu doiwedziałem się o fajnej metodzie ogladania meczów przez
internet:
www.soccer-live.kk.e-wro.pl/pon-pia.html
Własnie ogladam sobie CSKA Moskwa- FC Porto, na razie 0:1
Mozna oglądać Ligę Mistrzów, Premiership, ligę polską, hiszpańską i parę
innych. Wszystko live.
Nie wiem czy niektóre Panie nie przeklną mnie za tego linka........

pzdr
Tomasz B.
Obserwuj wątek
    • kraktom Re: mecze przez internet 21.11.06, 18:59
      Nie wiem dlaczego "wysłało się" 2 razy, w tym pierwszy bez treści. Effato czy
      możesz usunąć ten bez treści?
      • kast mecze przez internet-siatkowka?? 22.11.06, 13:24
        Dzieki za linki :) A wie ktos moze gdzie mozna ogladac naszych chlopcow
        walczacych w Japonii?? Suche dane na Onecie czy WP jednak nie wystarczaja :/

----------------
        Serdecznie pozdrawiam, Kasia
        • kast Re: mecze przez internet-siatkowka?? 22.11.06, 13:36
          Wlasnie sie doczytalam, ze na tej stronie tez jest siatkowka i koszykowka -
          SUPER! Bede testowac ;)

----------------
          Serdecznie pozdrawiam, Kasia
    • kafebiba Re: mecze przez internet 22.11.06, 18:50
      Wielkie dzieki za linka! Ostatni mecz (Polska-Belgia) 'ogladalismy' z mezem na
      Onecie - czytajac krotkie relacje co minute oraz sluchajac przez net PR1
      Polskiego Radia :) Super jesli siatkowka tez na tym pojdzie, bo tak pieknie
      chlopakom idzie, ze az zal nie ogladac! Pozdrawiam!
      • tuti Re: mecze przez internet 22.11.06, 20:11
        p[oki co rozgryzam, a mam niewiele czasu bo nie-maz chce chelsea ogladac!!!
        • tuti Re: mecze przez internet 22.11.06, 22:52
          udalo sie! W kilku momentach przekaz byl nienajlepszy ale i tak...zaskakujace i
          zdumiewajace :)
          Choc na poczatku ciezko mi bylo skumac co i jak tam, co sciagnac, gdzie klinac.
          Linki tez nie dzialaly, ale po zaintstalowaniu ppmate wyszukalam juz stacje sama :)
          • profes79 Re: mecze przez internet 22.11.06, 23:00
            MOzna prosiv o krotkie info jak to dziala? Siatkowka o normalniejszych
            godzinach moze zaczne ogladac :P
            • kraktom Re: mecze przez internet 23.11.06, 08:00
              - sprawdzasz jaki mecz Cię interesuje i przez jaki program mozna go ogladać
              - ściagasz, instalujesz i uruchamiasz ten program
              - oglądasz mecz klikając na "play" w rozkładzie meczów na tej stronie. Robisz
              to oczywiście wtedy gdy trwa mecz lub kilka minut wczesniej. Nie mozna oglądać
              meczów w innym terminie bo to działa jak telewizor czyli oglądasz to co nadają.
              Mecze są live wpuszczane w sieć przez jakiegoś dobrego człowieka ;)
              Nie mam zielonego pojecia jak się to ma do praw autorskich, praw do transmisji
              itp.
              Dobrze jest wyłaczyć programy typu eMule, Donkey, Torrent itp. żeby
              wykorzystywać całe swoje łącze.
              Przy okazji - czy da się zrobić tak żeby strona www.itvp.pl widziała nie moje
              IP a jakieś polskie? Chodzi o to, że Liga Mistrzów jest transmitowana przez
              nich ale tylko dla uzytkowników z polskim IP.

pzdr
              Tomasz B.
              • profes79 Re: mecze przez internet 23.11.06, 08:51
                hehe :) Mnostwo ludzi ma ten problem. Ale przeciez z tego co wiem mecze LM
                transmituje ktorys z programow powszechnych - przynajmniej z udzialem
                angielskich druzyn (sila rzeczy nie wszystkie bo zawsze dwa sa o tej samej
                porze).
                • profes79 Re: mecze przez internet 28.11.06, 08:55
                  Dodam jeszcze ze wlasnie ogladam POlska-Rosja i bije poklony za zamieszczenie
                  linka :D Przy okazji spotkania jakby kiedys masz u mnie piwo (albo wino) :)
                  • kraktom Re: mecze przez internet 03.12.06, 11:43
                    Ja wczoraj ogladałem Polska-Bułgaria a za chwilę będzie FINAŁ.
                    Chętnie spożyję jedno i drugie, więc jakbyś był przejazdem w Steel City
                    (Sheffield) daj znać.

pzdr
                    Tomasz B.
                    • tuti jakbyscie nie mogli 03.12.06, 12:02

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=793&w=53008249
                      choc to przesuniecie jest bardzo 'confusing' dla wszystkich prgramow!
                    • netimka Re: mecze przez internet 03.12.06, 12:08
                      kraktom napisał:

> Ja wczoraj ogladałem Polska-Bułgaria a za chwilę będzie FINAŁ.
                      > Chętnie spożyję jedno i drugie, więc jakbyś był przejazdem w Steel City
                      > (Sheffield) daj znać.
                      >
                      > pzdr
                      > Tomasz B.

na ktorym kanale???

bo mi tylko ten chinski dziala... a tam gimnastyka... juz pol godziny temu
                      dzwonilam do domu czy tez maja jakies pokazy;-) mam nadzieje,ze wiecej nie
                      przesuneli transmisji...
                      • tuti Re: mecze przez internet 03.12.06, 12:15
                        netimko, przesuniecie jest spore( tzn opoznienie meczu w realu) i mam nadzieje
                        ze to jets jedyym powodem ze na kanalach takie badziewie
                        a wlasciciwe na tym chinskim 6001, bo pozostale 2 offline..
                        spojrz link wyzej na forum relaacji z czuba, i samo z czuba sprawdzaj - wiadomo
                        zy zaczeli czy nie sport.gazeta.pl/sport/1,74696,3769341.html
                        • tuti Re: mecze przez internet 03.12.06, 12:20
                          najgorsze ze ja sie ani na chinskim, ani na siatkowce za dobrze:/
                          na chinskim nie,
                          NA serbskin natmiast sie pojaiwlO :)
                          • kraktom Re: mecze przez internet 03.12.06, 12:28
                            Mecz zaczął się o 11:20. Ogladam na SLT Szwecja Public.
                            Poczatek nieciekawy ale z Rosją też był horror.
                            • aniaheasley Re: mecze przez internet 03.12.06, 12:32
                              Polska nigdy nie przestanie mnie zadziwiac. Final mistrzostw swiata, a na tvp1
                              program religijny (bo przeciez niedziela....), na tvp2 film. Czy ten mecz jest
                              nadawany na jakiejs glownej stacji telewizyjnej w kraju???
                              • kraktom Re: mecze przez internet 03.12.06, 12:36
                                Ta, na głownej - Polsat Sport, tylko dla posiadaczy paszportu Polsatu
                                • profes79 Re: mecze przez internet 03.12.06, 22:27
                                  Ale za to telebimy poustawiali. W wiekszych miastach Polsat sobie nie zarobil :)
                    • profes79 Re: mecze przez internet 03.12.06, 22:29
                      Z Birmingham kawalek drogi no i w te okolice nie jezdze. Ale moze kiedys - co
                      sie odwlecze to nie uciecze :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka