teddy_bear 28.10.07, 12:38 Czy moglybyscie mi polecic jakis album online tak zeby rodzina w Polsce mogla sie tam zalogowac i ogladac zdjecia ? dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozyczko Re: Albumy Foto Online 28.10.07, 14:03 my uzywamy www.myphotoalbum.com/. Za $15 rocznie masz nielimitowany dostep - mozesz nawet ladowac tam filmiki. Polecam. Bardzo latwy w obsludze. Ewa Odpowiedz Link
pyza_uk Re: Albumy Foto Online 28.10.07, 14:11 www.picturetrail.com/ lub www.photobox.co.uk/ (tutaj mozna od razu dac do wywolania, maja bardzo dobre kody promocyjne - czasami robie 50 kopii za darmo) Odpowiedz Link
rozyczko Re: Albumy Foto Online 28.10.07, 14:24 Jesli chodzi o swietnej jakosci odbitki, to polecam : www.bonusprint.co.uk/ i www.kodakgallery.co.uk Oba byly w czolowce podsumowania magazynu konsumenta "Which?" Odpowiedz Link
tuti Re: Albumy Foto Online 28.10.07, 14:52 a ja najbardziej lubie picase, z programem do ogladania, edytowania i wysylania zdjec online jednymklikiem.. Odpowiedz Link
tuti Re: Albumy Foto Online 28.10.07, 23:09 aha, dla porownania owszem, mam tez albumy na kodak.com (i .co.uk) ale jednak ostatnio tylko picas'y uzywam. ze wzgledu na 'uploadowanie' zdjec jednym klikiem, latwe emailowanie, prosta i szybka edycje jesli trzeba, i 'kolaze'... Odpowiedz Link
rodzynka2000 Re: Albumy Foto Online 28.10.07, 23:28 picasa jest fajna i coraz bardziej popularna a jak chcesz dziecku zrobic stronke i wrzucic tam niewiele zdjec polecam www.totsites.com Odpowiedz Link
e-vil Re: Albumy Foto Online 29.10.07, 08:29 a ja polecam flickr.com/ (jest to serwis wspomagający yahoo) wersja darmowa: * 100 MB monthly upload limit (5MB per photo) * 3 sets * Photostream views limited to the 200 most recent images * Post any of your photos in up to 10 group pools * Only smaller (resized) images accessible (though the originals are saved in case you upgrade later) wersja płatna (US$24.95 a year) * Unlimited uploads (10MB per photo) * Unlimited storage * Unlimited bandwidth * Unlimited photosets * Archiving of high-resolution original images * The ability to replace a photo * Post any of your photos in up to 60 group pools * Ad-free browsing and sharing Dzięki temu serwisowi można przeglądać zdjęcia w folderach jako pokaz slajdów. Odpowiedz Link
effata Re: Albumy Foto Online 06.02.08, 23:43 > * 100 MB monthly upload limit (5MB per photo) > * Photostream views limited to the 200 most recent images No właśnie te ograniczenia są niestety denerwujące, bo ja już wyczerpałam ten limit i z doładowaniem każdego nowego zdjęcia ukrywa mi najstarsze. Mogą się one ukazać, ale dopiero jak zapłacę za konto. Opłata niby nie jest duża, bo ok. 12 funtów - jak na rok, to jest b.mało, ale z drugiej strony to później się już tylu zdjęć dzieci nie robi, - tak mi się wydaje (my w pierszych miesiącach posiadania aparatu robiliśmy po 300 miesięcznie i szkoda nam było wykasować nawet bardzo podobne ujęcia, a teraz to się cyknie od czasu do czasu :)),więc tak płacić, żeby płacić ... A tak poza tym to ja jestem wielką fanka Flickr'a Odpowiedz Link
leggetta Re: Albumy Foto Online 29.10.07, 10:26 Hej, my korzystamy z www.fotopic.net/, wystarcza nam wersja bezplatna i jestesmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link