Dodaj do ulubionych

moooooooooves!!!

28.09.11, 07:13
atakuja moje uszy ta piosenka wszystkie music tv, w koncu mozna sie przyzwyczaic, a nawet polubic;PP
zeby tylko wycieli Kryske Aguilerre, Maroona zostawili jako wyciszony gwizd i zeby wokal dal real Mike - byloby lepiejwink

so... You've got the moves like jagger:
www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBmwRg
Obserwuj wątek
    • uny Re: moooooooooves!!! 28.09.11, 08:35
      no bez jaj. dobre jest takie jakie jest. nikogo niech nie wycinają i nie zamieniają.
    • hellish_monster Re: moooooooooves!!! 28.09.11, 09:49
      candycandy napisała:

> zeby tylko wycieli Kryske Aguilerre

zgadzam się!!!
    • lolcia-olcia Re: moooooooooves!!! 28.09.11, 10:21
      luuubię to smile
    • gyubal_wahazar Re: moooooooooves!!! 28.09.11, 13:03
      Sznela, sznela ! Przepraszam, ale od dziecka przesiąkłem Klossem, a z tego łatwo się nie wychodzi wink
      • blue_phoebee Re: moooooooooves!!! 28.09.11, 13:21
        NIE 'SZNELA! SZNELA!'

TYLKO "SCHNELLER! SCHNELLER!"

co znaczy "szybciej! szybciej!' Niemcy ucinają końcówki i akcentują to, że wychodzi takie 'sznele...', ale ktoś, kto mówi w tym języku wie, że ma powiedzieć 'nieme er' ;P
        big_grin
        • tygrysgreen Re: moooooooooves!!! 28.09.11, 13:50
          jak można powiedzieć coś czego się nie mówi a?
          • blue_phoebee Re: moooooooooves!!! 28.09.11, 13:58
            można, w niemieckim są tzw głoski niemesmile nieme h lub ucięte nieme rsmile ono tam jest i lekko je słychać, ale ktoś, kto dobrze mówi ładnie 'utnie' końcówkęsmile

czasowniki w niemieckim mają końcówkę -en i też, gdy ktoś dobrze mówi lekko ją ucina... wymawia ucinając... no nie wiem, musiałabym Ci to powiedzieć byś usłyszała jak to ma brzmiećwink a mówię po niemiecku dobre 10 lat więc wiem, o czym mówięwink
          • ugly_bad Re: moooooooooves!!! 28.09.11, 13:59
            big_grin
        • gyubal_wahazar Re: moooooooooves!!! 28.09.11, 14:23
          Jawohl, Fraulein Fibi ! <strzał oficerkami> Wybiera się może Fraulein na danzig do Helgi ?
          • candycandy Re: moooooooooves!!! 29.09.11, 01:50
            o, ja sobie wypraszam takie plaskie skojarzenia, ze deutsch to jest twardy faszystowski Sprache!);
            a jowialny bairische Dialekte? a miekko mowiaca karyntia (przynajmniej tych kilku oesterrei
            sche Leute, ktorych spotkalamwink
            ja nawet znam teskna poscielowe im Deutsch:
            www.youtube.com/watch?v=mCHkQO7dUhM
            • tygrysgreen Re: moooooooooves!!! 29.09.11, 14:12
              hi hi
              biedny Gubi, ale mu się dostało
              to co, romansidła po niemiecku?
              Rosenstolz
              • gyubal_wahazar Re: moooooooooves!!! 29.09.11, 18:24
                Tam zaraz biedny. Tyle co trzeba to umiem ('winda kaput' i 'rączki, rączki hans !'), więc z każdej konsternacji obronną ręką wyjdę, a przy okazji błysnę jeszcze licząc do 10 po japońsku i wplatając kozę po hiszpańsku. Sajonara, bejbe
                • tygrysgreen Re: moooooooooves!!! 29.09.11, 18:31
                  na zdarowie!
                • gyubal_wahazar Re: moooooooooves!!! 29.09.11, 18:41
                  A o czym ten chaotycznie upierzony tej miłej pani nawija ? Bo najprzód snuje się po klatce, potem lezie przez okno i tryni jej się z glanami do wyrka, a ta ze szczęścia łapinami się tylko po krągłościach masuje. Macie jakiś trop ?

www.youtube.com/watch?v=Li2t_XbXaRY

PS Obstawiam kajdanki. Koleś jest chyba wściekły, że nawet swej Helgi nie umiał porządnie przypiąć do kaloryfera i czuje, że Helga przestaje go szanować, ale to wszystko jeno educated domysły
                  • tygrysgreen Re: moooooooooves!!! 29.09.11, 21:10
                    ech, te Totki Hotki
                    lubię ich
                    Bonnie und Clyde

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka