nasza_maggie 12.02.06, 22:57 czy możecie mi powiedzieć, czy jest na Pradze jakiś dom dziecka, w szczególnej potrzebie, który można wesprzeć? dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katija1 Re: dom dziecka 13.02.06, 12:57 ja ostatnio (przed swietami) szukałam, bo w pracy była zbiorka rzeczy i miałam cały samochód-bagażówke poscieli, zabawek, przyborow szkolnych itd. W pieciu domach dziecka nie chcieli przyjąć!! Bo jak posciel to TYLKO w kompletach, zabawek i przyborów pełno. wiec jesli juz to chcieli słodycze. ehhh... azwiozłam wszystko do osrodka samotnej matki z dzieckiem. za selgrosem na Białołece. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: dom dziecka 14.02.06, 14:51 nie wiem napewno, ale dom dziecka jest chyba zaraz przy moście gdańskim, na rozjeździe w stronę Stawek a Dworcem Gdanskim po lewej stronie jadąc od Starzynskiego... nie mam planu przed sobą... jest tez chyba taka swietlica prowadzona przez siostry zakonne na Sierakowskiego, budynek vis a vis Urzedu Gminy na Klopotowskiego, wejscie do swietlicy jest z boku, prawie od Okrzei - przebywaja tam dzieci w ciagu dnia, odrabiaja lekcje, bawia się... - to sa dzieci z ubogich rodzin - moze tam podrzuć to co chcesz oddac... Odpowiedz Link Zgłoś