f.l.y Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 10.07.09, 10:37 na Spytka z Melsztyna, tyły Obi - p.Piotr - dobry i niedrogi - dawny Conspan, nie na rogu tylko parę metrów dalej dobry jest też na Młodzieńczej, za McDonaldem w stronę Bródna, po tej samej stronie, nie sposób go minąć, przed lasem Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 10.07.09, 10:42 www.infoadresy.pl/wizytowka-368739-serwis-conspan.html www.acm.waw.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
szaryszary Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 06.08.09, 15:17 Pana na Spytka z Melsztyna, tyły Obi nie polecam - jakiś czas temu naciągnął mnie na wymianę głowicy w Citroen ZX - 1200 zł w plecy, a właściwej usterki nie usunął. Odpowiedz Link Zgłoś
nika222 Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 10.07.09, 15:49 blacharski na Borzymowskiej 24 Zenon Wolszczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.acn.waw.pl 06.08.09, 21:37 to prawda - ten na radzymińskiej za Obi to dość dyskusyjny jest, ja też miałam u nich propozycję wymiany głowicy! - a w innym warsztacie okazało się, że to usterka chłodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace2 Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.11, 23:28 Jeśli już, to tylko radzymińską polecam. Spoko goście, można pogadać, itd. --- śmieszne zdjęcia z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.14, 10:21 Nie rozśmieszaj mnie, chałturnik i naciągacz. Nie dość że "zapomniał" wspomnieć że wszystkie ustalone ceny które podaje to "bez fakturki" jak się okazało po naprawie to jeszcze te jego "zapraweczki" na pobocznych elementach nie przetrwały miesiąca i odpadły... za element liczy jak porządny serwis. to się zrobi to się zrobi... i się zrobiło że odpadło ! NIE POLECAM Za to szczerze mogę polecić warsztat na ul. Chełmżyńska 255, 04-458 Warszawa naprawiali mi autko po stłuczce na oc - nie dość że super to wygląda to jeszcze wykłócili się o nowe elementy z ubezpieczycielem w moim imieniu ! Rzeczoznawca potem oglądał od ubezpieczyciela czy faktycznie nowe i było wszystko w porządku. Wracając do odpowiedzi na borzymowskiej. Po jego naprawie i rzetelności to podejrzewam że ten cały Zenon z borzymowskiej przytuliłby za nowe a wsadził jakiś szrot ze strażackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolka Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: 188.33.55.* 15.08.09, 09:15 na pszczyńskiej,ale tylko ta załoga z panem Darkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mufiak Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 10.09.09, 12:57 Na ul. Szwedzkiej pan M. potrafi tak zbajerować i kitu nawciskać, że trudno mu nie wierzyć. Zostawiłam u niego kupę pieniędzy, między innymi również za wymianę głowicy do której nawet się nie dotknął! Oszust i naciągacz. Nie udziela gwarancji na swoje naprawy. Mam samochód przez jego oszustwo uszkodzony i poszukuję uczciwego mechanika samochodowego jeżeli, tacy jeszcze są, a wierzę, że są tylko nie wiem gdzie szukać. A na razie korzystam z usług MZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: 195.246.216.* 05.10.09, 10:25 Polecam p. Pawła 608355433, młody, solidny, dobry doradca. Robi wszystkie marki, w moim przypadku Opel, peugeot, BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
0wojtek123 Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 29.12.12, 13:18 pomoc-drogowa.warszawa.pl Najlepszy jaki znam ostatnio naprawili mi zawieszenie,wymiana oleju,zderzak i wymiana drzwi za niecałe 750zł plus umycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Mechanik Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.gaz-system.pl 23.05.14, 11:13 Witam, Dziękuję za dobrą opinię, ale od dwóch lat mój warsztat mieści się w Józefowie k. Legionowia ul. Strużańska 5. Oczywiście ZAPRASZAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
auto.centrum Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 01.10.09, 16:42 Witam serdecznie Mimo, iż ktoś to uzna za reklamę, zapraszam do nas. Co prawda warsztat mieści się w Markach, ale to przecież nie jest daleko od Targówka. Auto Centrum Marki Marki ul. Klonowa 4 tel. 022 771 48 13 Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_S Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.home.aster.pl 27.03.12, 22:14 Nie dziwię się że potrzebuje pan reklamy 1600zł za przełożenie silnika to przesada. Mając na uwadze że większość warsztatów w tej części miasta za taką usługę liczy od 500 do 800zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmisiak Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.gum.gov.pl 02.10.09, 08:26 Polecić mogę blacharza - zakład Danta na Rzeszowskiej (okolice rodna Żaba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 11:34 witam, dobry warsztat to cenna sparawa w dzisiejszych czasach. Ja wskaże ten zły - brak jakiegokolwiek podejścia do KLienta, niefachowe podejście i personel i te ceny...a ten warsztat to MIDAS - ul. Fieldorfa 43 Warszawa, omijajcie go szerokim łukiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 00:54 polecam www.vagsystem.tk solidny warsztat samochodowy ul. Pszczyńska 35 w Warszawie Zacisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.tvn.pl 14.03.13, 12:27 Zapytałem o wymianę rozrządu w Citroenie i dostałem odpowiedź , że Pan nie robi takich samochodów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: 178.56.114.* 13.09.10, 10:48 polecam w pobliżu lidla przy borzymowskiej, wulkanizacja też tam jest. a ja szukam dentysty dobrego jeśli tacy wogóle jeszcze są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.home.aster.pl 18.05.12, 21:51 Dentamedical Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: 213.225.149.* 01.06.12, 13:20 Dajcie sobie spokój z Borzymowską! Ceny ze 3 razy wyższe niż w innych warsztatach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 14:35 ja kozystam wiele lat i polecam: Auto-usluga.pl ul. Krakusa 7 Fachowo, solidnie, bez oszustw, dają gwarancję, faktury, ale Trzeba się umówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.14, 17:47 Korzystałem. Drobne rzeczy owszem. Olej , świece, filtry itp. Przy bardziej skomplikowanych już gorzej. Próbuje, wymienia kolejne części (oczywiście dobre, bo usterka nadal jest, a kasa leci; nawet tych dobrych czujników nie zwrócił). Już nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.11, 20:19 Maroma s.c. ul. Bieżuńska 2a - warsztat mojego ojca. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.jmdi.pl 01.03.14, 01:45 Moja pierwsza wizyta u "mechanika", zawsze wszystko robie sam ale było -20 przy gruncie a ja nie mam garażu ani czasu aby jechac do tescia. Umawiamy sie na zrobienie przewodów hamulcowych (miedz i elastyczne), zacisków, tłoczków i recznego. po rozmowie koszt max 600. ODBIÓR: fv na 700zł, zrobione tylko tłoczki i przewody i wielki foch ze "załuje ze wziąłem to zlecenie". czyli 500 zł roboty za NIC. pod blokirm bym to zrobił i jeszcze mi sie ABS ciagle swieci i słychac tarcie przy hamowaniu! jak najdalej od tego zakładu, bardzo szczerze nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
chromare1 Dobry warsztat samochodowy na Targówk 15.05.11, 23:05 Zastanawia mnie jedno : REMONT kapitalny głowicy w Warszawie -600zlp .To samo 100-150 km od Warszawy -350 zlp. Jakakolwiek naprawa w warsztacie autoryzowanym (te same części -o 100% więcej). Zresztą co to za fachowcy -Komputer pokazuje że moduł uszkodzony , mechanik wkłada nowy kasuje pieniądze i wio następny . A "STARY DOBRY MECHANIK "sprawdza ,patrzy a tu kabelek zaśniedziały /pęknięty -czyści ,zmienia końcówkę i wio następny . Bardzo dużo tzw poważnych awarii to właśnie "takie kwiatki " Jeśli chodzi o FACHOWCA to na Tapicerskiej gość (mercedesy) jeszcze nie wiedziesz w podwórko a on mówi co w aucie nie gra. Zus i podatki tu i tam takie same .Klientów w Warszawie dużo więcej . Wymiana klocków przód od 50 zlp wzwyż (czasami klocki są tansze )-Robota bez stresu ,pośpiechu z przerwą na papierosa max 1 godzina . Choć nie jestem mechanikiem to jedną wymianę dziennie a co drugi dzień dwie mogę robic do emerytury i zanaczam że nikt nie usłyszy że narzekam . ( tak,tak,wiem zusy ,podatki i itp ale mimo to ...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemek Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 22:21 ja naprawiam od kilku lat u jednego , nie narzekam :)) jego numer 504 276 833 ma na imię Grzesiek przeniósł sie na golędzinowską 17 wjazd na betoniarnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.11, 15:21 Ja znam. Na pewno właściciel to dobry mechanik. 20 lat doświadczenia. Mechanik z powołania. Polecam M.N Car Serwis Wyborna 1 03-681 Warszawa Targówek sites.google.com/site/serwissamochodowymncar/home Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw. Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.11, 09:17 Polecam warsztat Auto-usługa na ul. Krakusa 7 na Bródnie, solidnie, fachowo, z gwarancją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 07:04 Witam Solidnie w przystępnych cenach naprawiają również ul. Rzemieślników 28 tel. 502 423 861 Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 01.09.11, 22:11 mały a dobry zakład samochodowy JP Service jest na Grogera 10b, przy parkingach, na tyłach Kacperka, obok jest też myjnia i na Codziennej, zaraz na rogu z Młodzieńczą 'PIOMECH' a propos zakładu na tyłach Obi, to jest tam parę zakładów i nie sądzę, aby naciął Was akurat pan z Conspanu, (obecnie ten na Codziennej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GościuSamchód22 Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 21:09 Ja znam dobry warsztat samochodowy na ulica Myszyniecka 8. Na stronie warsztatu znajdziecie więcej info : Warsztat samochodowy Targówek Dodam też numer telefonu do warsztatu: 22-811-29-84 dla leniwych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stradaf Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 06.02.12, 18:20 a moja Lancia po naprawie powypadkowej u auto młynarskich wygląda jak z salonu, także ich mogę polecić do blacharki i lakieru chodecka 1a przy cmentarzu bródnowskim Odpowiedz Link Zgłoś
annkaz1 Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 07.02.12, 20:48 Polecam. Mechanik zna się na rzeczy, nie zdziera, uczciwy, dwudziestoletnie doświadczenie. Zawsze znajdzie usterkę i naprawi. Mechanik z powołania. Zmienił siedzibę. Teraz są niedaleko ul. Modlińskiej. M.N Car Serwis Podróżnicza 8 03-111 Warszawa (Targówek, Białołęka) Polska Adres internetowy warsztatu: www.sites.google.com/site/serwissamochodowymncar/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 14:50 Polecam warsztat ulica Łodygowa 39 tel.516 131-502 mail: biuro@kramerfullserwis.pl Chłopaki naprawde znają się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.12, 20:43 Ja bardzo polecam na Gilarskiej 4 (Targówek) jest bardzo dobry warsztat, tato mi go polecił, sprawdziłem i teraz sam tam naprawiam. Robią b. dobrze, znają się na fachu, jedyny minus to to że mają wielu stałych klientów więc czasem trzeba przyjechać za dzień lub po świętach. Robią tanio i porządnie więc kolejki do nich są ale warto poczekać 1-2 dni i mieć usterkę z głowy a nie wozić się po różnych warsztatach. (chodź jak na gwałt potrzebna naprawa to właściciel potrafi zostać do 1 w nocy i naprawi Ci auto). --> Dlatego właśnie polecam! tel do nich: 502-691-657 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.12, 19:21 Ja naprawiałem swojego opla vectre P&P auto serwis warszawa na Sterdyńskiej 4 Targówek, solidni Panowie. Miałem diagnozę że do wymiany uszczelka pod głowicą a tu Panowie sprawdzili i okazało się zupełnie coś innego i kilka stówek w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 17:41 Chciałbym Was przestrzec przed pseudoserwisem regenerującym maglownice znajdującym się przy ul. Strzeleckiej 28. Moja przekładnia po roku od zregenerowania zaczęła na nowo przeciekac. Właściciel tego czegoś to zwykły partacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOB Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 12:08 Dobry warszatat mechaniki samochodowej znajdziesz na ul. św. Wincentego 66 przy zbiegu z ul. Kołową, wjazd w podwórko tuż za kioskiem Ruchu, przy przystanku autobusowym. Auto serwis PROFES prowadzi Witek - jest złotą rączką, daje gwarancję na to co zrobi i jest konkurencyjnie tani. Jestem klientem od dawna i ciagle zadowolony. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bowtie Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 26.10.12, 15:46 Jak dla mnie najlepszy w Wawie jest Auto Conrad. Zgłaszam się do nich z naprawami od paru lat i jeszcze nigdy sie nie zawiodlam. maja szeroki zakres uslug i mila obsluge :) A oferte znajdziecie tu: www.auto-conrad.pl/index.php/uslugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morela Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.devs.futuro.pl 12.11.12, 13:31 bardzo dobry i tani warsztat samochodowy "Arka Autokuźnia" przy ul. Żarnowieckiej na Zaciszu (niedaleko Młodzieńczej), fachowość i uczciwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 10:20 Ja znam dobry warsztat samochodowy na Targówku, który utrzymuje się na rynku od od 1975 roku - B.M.JANICCY, tutaj masz ich stronę internetową warsztat samochodowy Targówek. Telefon: 22-811-29-84, Adres: ul. Myszyniecka 8, Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JungleRambo Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.14, 12:53 Jeżeli chodzi o LPG to w okolicach Targówka jest Enegy Gaz, chyba najlepszy warsztat LPG w Warszawie. Jeżeli chodzi o klasyczne warsztaty mechaniczne to niestety nie wiem bo swój mam na śródmieściu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTO LISIA Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 09:22 Polecam warsztat z dziesięcioletnią tradycją .Miła profesjonalna obsługa , konsultacje na miejscu co do ceny częsci, możlwość czekania na wygodnych kanapach,kawa herbata gratis dostyęp do internetu.Jeden przystanek od Trockiej w kierunku Marek za hotelem Arkadia w prawo. ZAPRASZAM codziennie 8.00 do 18.00 sobota 8.00 do 14.00 Odpowiedz Link Zgłoś
gosc82 Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk 01.07.13, 14:41 Potwierdzam, bardzo dobrze, fachowo i w przystępnej cenie. Dokładny adres ul.Lisia 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto zna dobry warsztat samochodowy na Targówk IP: *.30.205.105.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.08.13, 13:25 na Markowskiej 13A To jest warsztat godzien polecenia, Ich strona monstergarage.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś