Dodaj do ulubionych

Kupię dom lub działkę budowlaną we Włochach.

07.03.06, 12:40
jw, dom budowany już w nowszych technologiach a działkę budowlaną.
Proszę o info jeżeli ktoś z Państwa coś wie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Kupię dom lub działkę budowlaną we Włochach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:04
      proponuje sie wybrac do Wloch - na co piatym domu napis - sprzedam dom ...

z dzialkami gorzej

• adep1 Re: Kupię dom lub działkę budowlaną we Włochach. 07.03.06, 15:05
      Na końcu ulicy Rejonowej, obok działki z budującym się domem, jest działak wolna
      - ale nie wiem, czy do kupienia.
    • Gość: anna Re: Kupię dom lub działkę budowlaną we Włochach. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.03.06, 15:37
      na ul. Plastycznej róg Nastrojowej jest tabliczka sprzedam.
    • aba1122 Re: Kupię dom lub działkę budowlaną we Włochach. 08.03.06, 10:16
      Dzięki za info, na Rejonową się przejdę tylko nie mogę za bardzo skojarzyć
      gdzie tam się buduje dom?
      Do anna a na ul.plastycznej to jest działka czy dom do sprzedania.
      • adep1 Re: Rejonowa 08.03.06, 18:41
        Rejonową do samego końca - na końcu jest pole, za płotem, po lewej budują dom,
        po prawej pusta działka
      • Gość: grez Re: Kupię dom lub działkę budowlaną we Włochach. IP: 195.136.112.* 10.03.06, 12:21
        jeśli plastyczna/róg nastrojowej to działka mała, dom remontowany i
        rozbudowywany dość ładnie ale juz sporo lat temu. Moim zganiem wymaga poważnego
        remontu. Co do okolicy to najbardziej uciążliwe mogą być pociągi - tuż obok.
    • Gość: milka Re: Kupię dom lub działkę budowlaną we Włochach. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.06, 21:41
      w jakiej części? na ul. słowiczej jest działka fajna okolica praktycznie same
      domki jednorodzinne
    • adep1 Re: Kupię dom lub działkę budowlaną we Włochach. 13.03.06, 14:01
      Jeszcze jedna - zgrabna, kwadratowa działka na roku Płużańckiej i Wyrzyskiej
      (równoległa do Mikołajskiej).
    • aba1122 Re: Kupię dom lub działkę budowlaną we Włochach. 21.03.06, 12:50
      Podciagam bo w dalszym ciągu szukam do kupna działki lub niedużego domku we
      Włochach, moze być również do remontu lub wykończenia. Najchętniej interesują
      mnie nowe włochy.
      Z góry dziękuję za info.
      • adep1 Re: Na ulicy Nike 24.03.06, 18:55
        Duża działka przy ulicy Nike 20, nie wiem, czy do kupienia..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka