Dodaj do ulubionych

Delikatesy M&L Czwartaków Beznadziej!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.13, 11:19
TEN SKLEP PROSZĘ OMIJAC Z DALEKA, OBSŁUGA I TAK WAS NIE ZAUWAŻY, SA TAK ZAJĘCI ROZMOWĄ I DYSKUSJA MIĘDZY SOBA, ZE KLIENT JEST IGNOROWANY, NIE WIEM KTO TAM USTALA LICZBE PERSONELU NA JEDNEJ ZMIANIE, ALE JEST TŁUM PRACOWNIKÓW???, KTÓRZY TWORZĄ GRUPY DYSKUSYJNE I NIC I NIKT ICH NIE OBCHODZI, ŻENADA ......ŻENADA
Obserwuj wątek
    • Gość: moo Re: Delikatesy M&L Czwartaków Beznadziej!!! IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 13:29
      Prosze sie nie martwic, jak rusza 2 biedronki bedzie naturalna eliminacja najgorszych sklepów :D
    • Gość: Klient Re: Delikatesy M&L Czwartaków Beznadziej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 19:47
      Nie zgadzam się z tą opinią,lubię ten sklep,robię tutaj zakupy prawie codziennie,do personelu nie mam zastrzeżeń.Wg. mnie na chwilę obecną M@L nie ma konkurenta na Starym Rembertowie,Tesco to porażka.
      • Gość: dana Re: Delikatesy M&L Czwartaków Beznadziej!!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.13, 12:40
        Jak do tej pory obsluga wg mnie jest OK. Natomiast mięso mielone stare i niedobre.Nigdy nie będe kupować tam mięsa mielonego.
    • Gość: NIEZADOWOLONY KLIE Re: Delikatesy M&L Czwartaków Beznadziej!!! IP: *.warszawa.virtuaoperator.pl 14.10.16, 18:46
      ML delikatesy... jedna z najgorszych firm jakie spotkałem, w szczególności filia w Rembertowie... zero szacunku do klienta jak i również pracownika... nie raz widziało się jak kierownik sklepu- była to Pani- krzyczała na swoich pracowników nie zważając na to czy są klienci czy nie ma... Z opinii pracowników- nie jeden sklep został odwiedzony w Warszawie- wynika iż firma nie troszczy się o pracowników... korzystając z usług firmy przez dłużysz czas została podjęta decyzja iż ostatnie zakupy były już ostatnimi.... NIE POLECAM!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka