Dodaj do ulubionych

Personel GGKO się modli ...

03.10.18, 17:22
do Matki Boskiej z Placu Narutowicza o korzystny wynik wyborów na Prezydenta Warszawy. Zwycięstwo Patryka Jakiego /nie daj Boże!!!/ oznacza prawdziwe trzęsienie ziemi dla tej ulubionej przez wielu mieszkańców Ochoty instytucji, zajmująjącej się od lat zarządzaniem nieruchomościami wspólnot mieszkaniowych .
Chociaż ja już nie wierzę w oczyszczenie tej stajni Augiasza.
Ale jeżeli nie lubisz GGKO
to głosuj na............ .
Obserwuj wątek
    • aw34 Re: Personel GGKO się modli ... 08.10.18, 19:45
      Tak tak. Patryk Jaki. Kto nie wie niech poczyta o dokonaniach rodziny w Opolu.
      Jak chcesz bałaganu, nepotyzmu, 'Misiewiczów" w Warszawie głosuj na ....
      • pawelec47 Re: Personel GGKO się modli ... 12.10.18, 17:35
        Przechodząc wieczorną porą opodal tego biurowca , nowej siedziby GGKO przyuważyłem funkcjonariuszy GGKO pracowicie ścierających tajemniczy napis "namalowany" na oknach ,nie wiem jakim cudem, bo to przecież 5 piętro jest !!!. Wielkie litery krzyczały : MANE TEKEL FARES . Co to znaczy , Czy zwiastuje to szybki koniec tego babilonu?
        • aw34 Re: Personel GGKO się modli ... 22.10.18, 11:14
          No i co? Warszawa to nie Nowy Sącz poznała się na pisim kandydacie.
          • pawelec47 Re: Personel GGKO się modli ... 24.10.18, 17:04
            No i co dalej z GGKO??? Ano to cały czas zależy od nas - klientów GGKO , w znacznej części klientów przymusowych jak ja . A Nowym Sączem to sobie buzi nie wycieraj....
            • aw34 Re: Personel GGKO się modli ... 25.10.18, 20:15
              Oooo ktoś się zdenerwował. Mówią, że przegrana popieranego kandydata może poważnie zaszkodzić zdrowiu. Spokoju życzę.
              • pawelec47 Re: Personel GGKO się modli ... 29.10.18, 12:07
                Spoko - w ostatnich wyborach nie brałem udziału bo właściwie żaden z poważnych kandydatów na prezydenta Warszawy mi nie odpowiadał. także życzę zdrowia i większej kultury wypowiedzi.
                • aw34 Re: Personel GGKO się modli ... 30.10.18, 11:09
                  To akurat (kulturę wypowiedzi) radzę przepracować osobiście poczynając od pierwszego wpisu.
                  • pawelec47 Re: Personel GGKO się modli ... 05.11.18, 13:08
                    Szkoda ,że nikt z Nowego Sącza nie czytał twoich wpisów , bo pewnie wyraziłby swój pogląd na temat kultury twoich wypowiedzi . Ja nie mam zwyczaju prowadzić polemiki na poziomie pisuaru,dlatego tylko zachęcam osoby zainteresowane tematem GGKO do wypowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka