Dodaj do ulubionych

Internet na Ochocie

IP: *.tkdami.net 02.09.03, 10:13
Jakiego dobrego i w miare taniego dostawce Internetu, dzialajacego na
dzielnicy Ochota byscie polecili ? Prosilbym Was o info w tej sprawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: pati24 Re: Internet na Ochocie IP: *.stolica.pl / *.waw.cdp.pl 27.10.03, 17:08
      MIESZKAM NA SIERPIŃSKIEGO
      KORZYSTAM Z AsterCity
      stałe łacze + kablówka = 151 zł
    • wydra10 Re: Internet na Ochocie 27.10.03, 18:01
      Jeśli aster może Ci to dostarczyć, to weź. U nas nie było takiej możliwości -
      kablówka jest, ale założona wiele lat temu i powiedzieli, że musieliby jeszcze
      raz ciągnąć kable - może za rok.... I tak od pięciu lat.
      Nas okablował net-serwis, opłata 79+Vat miesięcznie za przepustowość 128kb/s.
      Jest ok.
      W
    • Gość: zyrafa Re: Internet na Ochocie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 10:59
      ja mieszkam na bobrowskiego i mnie tez aster city nie chce podlaczyc. mowia, ze
      zbyt malo chetnych, zeby oplacalo im sie pociagnac swiatlowody. i zebym
      sprobowala poszukac tych chetnych we wlasnym zakresie (!). ale sprobuje, co mi
      tam - jest tu ktos chetny z bobrowskiego? mozna by sie zgrac..
      pozdrawiam,
      z.
      • Gość: Pawelek Re: Internet na Ochocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:23
        mnie na bitwy aster tez nie chce podlaczyc, ale jak sie okazalo to nie ich wina
        tylko wspolnoty mieszkaniowej, w ktorej stare pierdziele nie chcialy sie
        zgodziz na polozenie na koszt aster nowego kabla. dlatego jak ktos
        zainteresowny wyperswadowac cos na zebraniu, poza tym reszta operatorow tez
        odmowila wiec tak czy siak zostaje mi telekomunikacja z uroczym glosem krysi k.
    • maminka_wiktorynki Re: Internet na Ochocie 16.02.04, 00:54
      Mnie na Dickensa łączy Compinet za 90,95 miesięcznie
      • mamadomisia Re: Internet na Ochocie 16.02.04, 19:03
        Prosze o namiary na ta firme Compinet na adres wioleta.baczynska-daniel@wp.pl
        Dziekuje
      • Gość: T-Bone Re: Internet na Ochocie IP: *.rakowiec.waw.pl / *.crowley.pl 23.01.05, 10:47
        NIE POLECAM COMPINETU!!!
        Mam to lacze od pol roku i od jakis dwoch miesiecy sa ciagle awarie, a serwis w
        ogole nie kwapi sie, zeby cokolwek zrobic. Umawiam sie z nimi, a oni nie
        przychodza i nawet nie zadzwonia (mozna sobie na nich czekac...). Place im
        94zl, bo mam tez zewnetrzne IP. NIE POLECAM
    • Gość: km Re: Internet na Ochocie IP: *.escom.net.pl 26.02.04, 11:19
      Escom na Glogera,99zł brutto miesięcznie-okazuje się,że drogo.
      Częste awarie.
      • Gość: Akinka6 Re: Internet na Ochocie IP: *.chello.pl 23.01.05, 11:00
        Witaj. Ja na Sanockiej mam Chello. Razem z kablówką, dekoderem za pośrednictwem
        którego odbieram m.in. HBO i HBO2 (mój telewizor nie jest najmłodszy, a dzięki
        temu mam masę innych programów) i z internetem płacę 165,00. Ale jestem
        znacznie bardziej zadowolona niż z Aster.
        Pozdrawiam
    • Gość: a Re: Internet na Ochocie IP: *.acn.waw.pl 23.01.05, 13:08
      Aster... abonament jest drogi, ale zwraca się w ściągniętych filmach, grach,
      muzyce :)
      • Gość: cezek Re: Internet na Ochocie IP: *.stacje.agora.pl 26.01.05, 19:08
        Mieszkam przy Filtrowej kole pl. Narutowicza.
        Mam AsterCity. Proza życia, najpierw zabiegają o klienta, a potem ... "bujaj się".
        Ale, nie ma tak naprawdę alternatywy.
        • an26d Aster czy UPC? 27.01.05, 09:31
          Co oznacza to bujaj się? Właśnie zamierzam instalować Aster albo UPC. Chętnie
          poznam opinię
          • an26d Re: Aster czy UPC? 31.01.05, 15:22
            A może jeszcz ktoś mi podpowie, która umowa jest lepsza. Jak zobaczyłem Aster,
            to się można załamać. Trzy kartki drobnym maczkiem z takimi paragrafami, że nie
            ma się żadnych praw.
            • Gość: cezek Re: Aster czy UPC? IP: *.stacje.agora.pl 01.02.05, 19:15
              Witaj.
              No właśnie sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie.
              Podpisz tylko umowę i płać bo to jest twoim obowiązkiem.

Wybierz UPC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka