minkaa 22.05.03, 14:43 Ruszcie się. Napiszcie coś. Bo naprawdę można popaść we frustrację. Dosyć mam tych smętnych wątów.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niech Re: Dobry wątek na początek IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.05.03, 14:47 Premier twierdzi ze mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna lecz jak konczy. A ty teraz piszesz jako minkaa-facet czy minkaa-kobieta? Bo jak facet to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 14:50 Minka to kobieta. Czasem jednak lubi założyć garnitur. Pewnie jej do twarzy w nim. Ps.Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 14:53 Tomasz???? To Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dobry wątek na początek IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.05.03, 14:55 Zwatpic = zalozyc nowy watek. Tak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 14:59 Przeciez mowilam, ze jestem facetem. Co to wam przeszkadza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dobry wątek na początek IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.05.03, 15:01 Nie przeszkadza. Wrecz przeciwnie - nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:04 minkaa napisała: > Przeciez mowilam, ze jestem facetem. Co to wam przeszkadza.. mówić nie równa się być Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:07 byc facetem, czy kobieta, oto jest pytanie, pomozcie mi sie zdecydowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:08 Autorytatywnie muszę stwierdzić ze kobiety są fajniejsze. pewnie są wyjątki Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:11 A najgorsi sa infantylni faceci...minkaa przemysl dobrze zaninim sie zdecydujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:07 basia napisała: > mówić nie równa się być a jak obstawiacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:09 Kobieta 99,99% A te 0,01% to za puszek pod noskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dobry wątek na początek IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.05.03, 15:10 Truje jak kobieta. 100% Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:11 Gość portalu: kixx napisał(a): > Kobieta 99,99% > A te 0,01% to za puszek pod noskiem ja bym powiedziala, ze czasami te 0,01% to niekonicznie puszek.. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:13 minkaa napisała: > ja bym powiedziala, ze czasami te 0,01% to niekonicznie puszek.. e-no ,daj spokój...są depilatory..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:15 okruszek?? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:12 Musiałabyś być Normalsem ,żeby pytać się innych ,co oni myślą.Skoro nim nie jeseś,jesteś kobietą,co zresztą wcześniej mówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:17 A jakby się okazało, że jestem jednak facetem, jakbyście się czuli?? Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:18 Takim facetem facetem, ale z wyobraźnią.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:19 Ja wszystko wiem, ale nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:23 basia napisała: > A,to typowe . Nie jestem żadnym typem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 18:03 dwunasty napisał: > Ja wszystko wiem, ale nie powiem. 12 ty jestes kobieta, a minkaa mezczyzna, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:19 minkaa napisała: > Takim facetem facetem, ale z wyobraźnią.. chyba dzieckiem...albo zdzieciniałym facetem.Co obstawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:27 basia napisała: > A co cię załamuje? Na ogół się nie łamię.. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:30 Wyprostuj się ,weź głęboki wdech,wypnij pierś (w koncu każdy ma piersi ..jakieś) i powiedz : cieszę się,że jestem kobietą/mężczyzną* * niepotzrebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:33 basia napisała: > Wyprostuj się ,weź głęboki wdech,wypnij pierś (w koncu każdy ma piersi ..jakieś > ) > i powiedz : cieszę się,że jestem kobietą/mężczyzną* > > * niepotzrebne skreślić No dobra. Wszystko powiem. Jak basia mnie tak ładnie prosi.. JESTEM FACETEM, MAM ŻONĘ I DZIECZKO I NIE MAM ŻADNYCH PRZECIWNYCH UPODOBAŃ. Z wyjatkiem tego forum (do tej pory). ..i co wy na to..?? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:33 minkaa napisała: > No dobra. Wszystko powiem. Jak basia mnie tak ładnie prosi.. > JESTEM FACETEM, MAM ŻONĘ I DZIECZKO > I NIE MAM ŻADNYCH PRZECIWNYCH UPODOBAŃ. > Z wyjatkiem tego forum (do tej pory). > > ..i co wy na to..?? Brawo minkaa za odwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:35 > minkaa napisała: > > > No dobra. Wszystko powiem. Jak basia mnie tak ładnie prosi.. > > JESTEM FACETEM, MAM ŻONĘ I DZIECZKO > > I NIE MAM ŻADNYCH PRZECIWNYCH UPODOBAŃ. > > Z wyjatkiem tego forum (do tej pory). > > > > ..i co wy na to..?? > o matkoboska....e-minkaa... Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:36 dwunasty napisał: > minkaa napisała: > > > No dobra. Wszystko powiem. Jak basia mnie tak ładnie prosi.. > > JESTEM FACETEM, MAM ŻONĘ I DZIECZKO > > I NIE MAM ŻADNYCH PRZECIWNYCH UPODOBAŃ. > > Z wyjatkiem tego forum (do tej pory). > > > > ..i co wy na to..?? > > Brawo minkaa za odwagę! PS. Ja już wiedziałem wcześniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:39 dwunasty napisał: > PS. Ja już wiedziałem wcześniej ;) bo Ty jestes ta zona? wiedzialam... tak dobrze wam sie rozmawia ze soba, ze to nie mogl byc przypadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:42 maxxa napisała: > bo Ty jestes ta zona? wiedzialam... tak dobrze wam sie rozmawia ze soba, ze to > nie mogl byc przypadek:) Niezupełnie. Minkaa to po prostu ja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:40 niby od wtedy jak raz napisała jak minkaa używając rodzaju męskiego(na samym początku)? Ps.A dałbyś sobie za to głowę uciąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:45 takie rozdwojenie jazni to mistrzostwo swiata. Ja tez tak chce! Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:46 maxxa napisała: > > takie rozdwojenie jazni to mistrzostwo swiata. Ja tez tak chce! Przyjdziesz do mnie na nauki? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:48 dwunasty napisał: > Przyjdziesz do mnie na nauki? tak! tak! moge od zaraz? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:49 maxxa napisała: > dwunasty napisał: > > > Przyjdziesz do mnie na nauki? > > tak! tak! moge od zaraz? > Nie jest to wykluczone. Muszę Cię najpierw lepiej poznać. Sam(a) rozmiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:52 dwunasty napisał: > Nie jest to wykluczone. Muszę Cię najpierw lepiej poznać. Sam(a) rozmiesz.. no tak...to poznawaj mnie w takim razie, postaram sie bys dostrzegl moje lepsze strony. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:55 maxxa napisała: > dwunasty napisał: > > > > Nie jest to wykluczone. Muszę Cię najpierw lepiej poznać. Sam(a) rozmiesz. > . > > no tak...to poznawaj mnie w takim razie, > postaram sie bys dostrzegl moje lepsze strony. > > Umowa stoi. Na początek dostaniesz maila. Podpowie Ci, choć bardzo ogólnie, i nie zrozum mnie źle, jak to się robi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:57 Ale to już nie jest "Edukacja" Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:59 Gość portalu: kixx napisał(a): > Ale to już nie jest "Edukacja" Ale ja nie miałem okazji tam występować.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:21 basia napisała: > chyba dzieckiem...albo zdzieciniałym facetem.Co obstawiasz? Nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:18 Tak czy owak całować się z Tobą nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:24 Gość portalu: kixx napisał(a): > Tak czy owak całować się z Tobą nie będę. nie lubisz zaszelescic sobie wąsem o wąs?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:26 minkaa napisała: > Wąsów nie noszę.. ale ja sobie gdybam tak ogolnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:29 maxxa napisała: > minkaa napisała: > > > Wąsów nie noszę.. > > ale ja sobie gdybam tak ogolnie:) A tak szczególnie to jesteś facetem, czy kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:33 dwunasty napisał: > A tak szczególnie to jesteś facetem, czy kobietą? jestem szafą. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:35 maxxa napisała: > dwunasty napisał: > > > A tak szczególnie to jesteś facetem, czy kobietą? > > jestem szafą. Grającą? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:36 dwunasty napisał: > Grającą? a powiem Ci, ze tej funkcji to jeszcze nie odkrylam. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:38 maxxa napisała: > dwunasty napisał: > > > Grającą? > > a powiem Ci, ze tej funkcji to jeszcze nie odkrylam. Ja też w sobie odkrywam dziwne zdolności.. Np. minkaa.. to też moja funkcja ;). Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:42 dwunasty napisał: > Ja też w sobie odkrywam dziwne zdolności.. > > Np. minkaa.. to też moja funkcja ;). ooooo, to jestes wielofunkcyjny. W dzisiejszych czasach to bardzo cenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:45 Gratulacje. Witam pierwszego obojniaka na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:47 Gość portalu: kixx napisał(a): > Gratulacje. > Witam pierwszego obojniaka na tym forum Musiałem się tutaj wyżyć za obie płcie. Zmiana nicków to było dla mnie za mało.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:49 A w domu do lustra też gadasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:50 Gość portalu: kixx napisał(a): > A w domu do lustra też gadasz?? pewnie tylko w wigilie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:52 maxxa napisała: > Gość portalu: kixx napisał(a): > > > A w domu do lustra też gadasz?? > > pewnie tylko w wigilie:) > Staracie się być złośliwi. A mnie lepiej nie złościć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:55 Będziesz gryzł? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:56 Gość portalu: kixx napisał(a): > Będziesz gryzł? Jak będę musiał.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:57 Gość portalu: kixx napisał(a): > Będziesz gryzł? Mogę też gadać po łacinie.. Co wolisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:59 Możesz pisać łaciną. Bardzo fajny sposób na znalezienie chętnych do wymiany postów. Odpowiedz Link Zgłoś
franci Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 16:17 Gość portalu: kixx napisał(a): > Możesz pisać łaciną. > Bardzo fajny sposób na znalezienie chętnych do wymiany postów. Bardzo mi miło. LEctori salutem. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:56 dwunasty napisał: > Staracie się być złośliwi. A mnie lepiej nie złościć.. no ale skunksem pasiastym przeciez tez byles? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:58 maxxa napisała: > dwunasty napisał: > > > Staracie się być złośliwi. A mnie lepiej nie złościć.. > > no ale skunksem pasiastym przeciez tez byles? A byłem.. Jak mnie humor najdzie mogę też być.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 16:02 dwunasty napisał: > > > > > no ale skunksem pasiastym przeciez tez byles? > > A byłem.. Jak mnie humor najdzie mogę też być.. ========================================= My to przechodziliśmy już jakiś czas temu,niektórzy mieli po kilkadziesiąt nicków .Na dłuższą metę nam się to znudziło Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 16:09 Gość portalu: kixx napisał(a): > dwunasty napisał: > > > > > > > > > no ale skunksem pasiastym przeciez tez byles? > > > > A byłem.. Jak mnie humor najdzie mogę też być.. > ========================================= > My to przechodziliśmy już jakiś czas temu,niektórzy mieli po kilkadziesiąt > nicków .Na dłuższą metę nam się to znudziło mnie też.. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 16:03 dwunasty napisał: > A byłem.. Jak mnie humor najdzie mogę też być.. nie, nie...to juz lepiej pozostan dwunastym. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:50 Gość portalu: kixx napisał(a): > A w domu do lustra też gadasz?? > Nie muszę. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:56 Do monitora-czasami Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:59 Gość portalu: kixx napisał(a): > Do monitora-czasami O tak, tu się zgadzam.. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 18:07 dwunasty napisał: > Gość portalu: kixx napisał(a): > > > Gratulacje. > > Witam pierwszego obojniaka na tym forum > > Musiałem się tutaj wyżyć za obie płcie. Zmiana nicków to było dla mnie za mało. > . Ale mnie nabrales 12. Perfidne to, czy juz perwersyjne, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dobry wątek na początek IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.05.03, 15:25 No to jest nas dwoch. PS. Z kixxem tez sie nie bede calowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:26 Kamień spadł mi z serca,słyszeliście to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Dobry wątek na początek IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.05.03, 15:30 Takie ciche "lup". Pewnie upadl ci na stope. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:33 Jestem kobietą (fuj, górniakowa mi się przypomniała) i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale glodna jestem .Idę sobie. Ps.fuj dotyczyło górniakowej ,a nie kobiety - mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dobry wątek na początek IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 15:34 a i tak miałem dosyć niską Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:31 Nie nie slyszalam...to taka sciema, zaraz bedziecie sobie spiewac piosenki,a to daje do myslenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 15:34 tradycja1 napisała: > Nie nie slyszalam...to taka sciema, zaraz bedziecie sobie spiewac piosenki,a > to daje do myslenia:) tylko kto jest Julią? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dobry wątek na początek 22.05.03, 18:01 minkaa napisała: > Przeciez mowilam, ze jestem facetem. Co to wam przeszkadza.. rece mi opadly na to wyznanie, zlituj sie nad nami Panie Odpowiedz Link Zgłoś