Gość: krzysztofplebs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:55 Tu jestem! Stęskniliście się za mną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.2236 Re: A kuku! 30.10.05, 22:58 Gość portalu: krzysztofplebs napisał(a): > Tu jestem! Stęskniliście się za mną? Witaj Plebs. Jasne, że stęskniliśmy się. Nareszcie jesteś. HUUUURRRA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba jedna Re: A kuku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 23:17 Cześć paranoiku! Widzę, że ci odwaliło na całego.Cieszę się, że zrobiłeś duży krok do przodu. - Trzy pie..e w jednym, to jest to!Gdzie tak leczą? Zdradż tajemnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: A kuku! 31.10.05, 08:32 Gość portalu: szajba jedna napisał(a): > Cześć paranoiku! Widzę, że ci odwaliło na całego.Cieszę się, że zrobiłeś duży > > krok do przodu. - Trzy pie..e w jednym, to jest to!Gdzie tak leczą? Zdradż > tajemnicę. Tam, gdzie ciebie leczą już od dzieciństwa! Odpowiedz Link Zgłoś
franek.alcatraz NIE KARMIĆ OSŁA 30.10.05, 23:12 Prosimy o nie karmienie osłów ani arcybłaznów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba jedna Re: NIE KARMIĆ OSŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 23:37 A dlaczego nie? Przecież on to uwielbia, toż to chodzące sado-maso. Może wreszcie pęknie z dumy jak balon! I tak nikomu nie daje porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: NIE KARMIĆ OSŁA 31.10.05, 08:36 Gość portalu: szajba jedna napisał(a): > A dlaczego nie? Przecież on to uwielbia, toż to chodzące sado-maso. Może > wreszcie pęknie z dumy jak balon! I tak nikomu nie daje porozmawiac. Przecież mozesz sobie gadać do woli. Zabrania ci ktoś? Ale wy wszyscy, rzucacie się na wpisy plebsa. Spokojnie, nie tak nachalnie.... Informacji starczy dla wszystkich. Umar wskazany jest we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: NIE KARMIĆ OSŁA 31.10.05, 08:33 franek.alcatraz napisał: > Prosimy o nie karmienie osłów ani arcybłaznów. A ja myślałem, że jesteście głodni prawdy, dlatego ucieszyłem się , że plebs wrócił na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba jedna Re: NIE KARMIĆ OSŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 20:24 Głodni? Jasne, jak ten wilczur na widok dziada w ciasnej ulicy.Przynajmniej ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysia Re: A kuku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:46 Krzysiu ty wszystko wiesz ? To powiedz mi kto jest żoną burmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: A kuku! 04.01.06, 00:53 Gość portalu: krzysia napisał(a): > Krzysiu ty wszystko wiesz ? To powiedz mi kto jest żoną burmistrza. A dlaczego Cię to tak interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kzbyszynski Re: A kuku! 04.01.06, 02:20 krzysztofus napisał: > Gość portalu: krzysia napisał(a): > > > Krzysiu ty wszystko wiesz ? To powiedz mi kto jest żoną burmistrza. > A dlaczego Cię to tak interesuje? Widocznie jej bardzo nie lubisz, czyżbyś była nauczycielką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysia Re: A kuku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 08:03 żeby odpowiedzieć Ci na to pytanie , muszę najpierw znac odpowiedz na swoje pytanie.(napewno odpowiem) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Niewątpliwie jest nauczycielką 04.01.06, 08:54 Gość portalu: krzysia napisał(a): > żeby odpowiedzieć Ci na to pytanie , muszę najpierw znac odpowiedz na swoje > pytanie.(napewno odpowiem) Metryki, ani aktu ślubu nie widziałem, więc w 100% odpowiedzieć nie mogę, w każdym razie osoba ta jest niewątpliwie nauczycielką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeg Re: Niewątpliwie jest nauczycielką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 10:58 jest rodowitą Warszawinką, brunetka i ma syna. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Niewątpliwie jest nauczycielką 05.01.06, 00:45 Gość portalu: Grzeg napisał(a): > jest rodowitą Warszawinką, brunetką i ma syna. Żałujesz jej tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysia Re: Niewątpliwie jest nauczycielką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 07:41 nie mogę żałować jeśli nie wiem kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas24 Re: Niewątpliwie jest nauczycielką 05.01.06, 22:50 Gość portalu: Krzysia napisał(a): > nie mogę żałować jeśli nie wiem kim jest. Nie umiesz czytać? Jest nauczycielką, napisane jak wół po polsku, znasz ten język? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Niewątpliwie jest nauczycielką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:38 Odpowiedz na to pytanie zna u_boot_88. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysia Re: Niewątpliwie jest nauczycielką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:12 Czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Niewątpliwie jest nauczycielką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:34 mecenasiku piszesz od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Niewątpliwie jest nauczycielką 06.01.06, 23:36 Gość portalu: kasia napisał(a): > mecenasiku piszesz od rzeczy. a Ty się krzysiu nie podszywaj pod kasię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba jedna Re: Niewątpliwie jest nauczycielką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:51 Cześć stary , co teraz jeszcze i za papugę robisz? Wporzo, czynisz postępy, tak trzymaj aż do końca.Tylko kurde co mam ci napisac na nagrobku jak walniesz w kalendarz z przepracowania? Będziesz mnie za dużo kosztował brachu, bo znając ciebie każesz sobie wygrawerować wszystkie twoje niki.Ale trudno,świr to świr, ma taryfę ulgową.. Tu jedna taka babeczka szuka na tym forum dobrego ginekologa, a na sąsiednim w Sulejówku napisali, że masz duże doświadczenie w tym temacie.No to masz oprócz żółtych jeszcze jakieś papiery, czy nie masz , bo nie będę kobity wpuszczać w maliny .Ty mecenas, to prawda, że byłeś komornikiem i cię wylali , czy ktos polał.? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Niewątpliwie jest nauczycielką 07.01.06, 01:06 Gość portalu: szajba jedna napisał(a): każesz sobie wygrawerować wszystkie twoje niki.Ale trudno,świr to świr, ma taryfę ulgową.. znałem takiego - tytuły mieściły sie na 2 stronach maszynopisu, ale zipnął, nazywał się Jacek O. Nie trafiłeś... Tu jedna taka babeczka szuka na tym forum dobrego ginekologa, a na sąsiednim w Sulejówku napisali, że masz duże doświadczenie w tym temacie. W jakim temacie rybko?! No to masz oprócz żółtych jeszcze jakieś papiery, czy nie masz , bo nie będę kobity wpuszczać w maliny .Ty mecenas, to prawda, że byłeś komornikiem i cię wylali , czy ktoś polał.? Zółte papiery to rybko masz, a komornikiem nigdy nie byłem chociaż mam zdany egzamin państwowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kzbyszynski Re: Niewątpliwie jest nauczycielką 14.01.06, 11:17 obserwator.2236 napisała: Zółte papiery to rybko masz, a komornikiem nigdy nie byłem chociaż mam zdany egzamin państwowy... w odróznieniu od kilku innych w tym zawodzie. Zajmij się lepieju tym e komornikiem - elektrykiem z Minska, bo juz nim sie zajęła prokuratura... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Niewątpliwie jest nauczycielką 15.01.06, 23:38 kzbyszynski napisał: > w odróznieniu od kilku innych w tym zawodzie. Zajmij się lepieju tym e > komornikiem - elektrykiem z Minska, bo juz nim sie zajęła prokuratura... Wiem, wiem "Lechu" będzie miał poważne kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
ewimus Re: Niewątpliwie jest nauczycielką 15.01.06, 23:39 krzysztofus napisał: Zajmij się lepieju tym e > > komornikiem - elektrykiem z Minska, bo juz nim sie zajęła prokuratura... > Wiem, wiem "Lechu" będzie miał poważne kłopoty Biedny lechu to przyjaciel mojego zbynia Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Niewątpliwie jest nauczycielką 17.01.06, 01:59 ewimus napisała: Biedny lechu to przyjaciel mojego zbynia On też homo?! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: zbynio homo nie wiadomo 17.01.06, 02:57 krzysztofus napisał: > On też homo?! homo nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: zbynio homo nie wiadomo 19.01.06, 02:56 obserwator.2236 napisała: homo nie wiadomo raczej wiadomo, w dodatku jak dwóch jego pupilków posłów z PO... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: zbynio homo nie wiadomo 19.01.06, 05:38 krzysztofus napisał: raczej wiadomo, w dodatku jak dwóch jego pupilków posłów z PO... nie "raczej" tylko na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: zbynio homo nie wiadomo 19.01.06, 22:51 obserwator.2236 napisała: nie "raczej" tylko na pewno! ambrozja i ten jak mu tam mroczety, czy coś takiego, nie wiadomo dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś