Gość: asia IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 21:31 wśród ekspertów powinien się znaleźć stomatolog, ponieważ wiele osób napewno ma pytania dotyczące zębów i jamy ustnej Link Zgłoś Obserwuj wątek
aniela Re: wśród ekspertów powinien się znaleźć stomatol 12.01.04, 21:49 a ja uwazam ze wsrod expertow powinien się znalezć blondyn o skandynawskim typie urody. lub brunet w typie latynowskim. specjalizacja obojetna Link Zgłoś
zagladam_babom_pod_sukienki T..O.............J..A...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.04, 22:13 aniela napisała: > a ja uwazam ze wsrod expertow powinien się znalezć blondyn o skandynawskim > typie urody. lub brunet w typie latynowskim. specjalizacja obojetna asia napisała: wśród ekspertów powinien się znaleźć stomatolog, ponieważ wiele osób napewno ma pytania dotyczące zębów i jamy ustnej jestem właśnie takim typem: znam się na rzeczy ;-) Link Zgłoś
j_karolak Re: wśród ekspertów powinien się znaleźć stomatol 13.01.04, 08:37 Pytanie dotyczące jamy ustnej? Link Zgłoś
viki2lav Re: wśród ekspertów powinien się znaleźć stomatol 13.01.04, 22:29 w rzeczy samej??? to ginacy z Ciebie gatunek Link Zgłoś