Dodaj do ulubionych

gazeta.pl @ opera 7.23

26.02.04, 10:15

Q: niektore bannery reklamowe na gazeta.pl (takie rozszerzajace sie w dol po najechaniu mysza) nie chca sie "skorczyc" spowrotem do rozmiarow poczatkowych a scislej mowiac pozostawiaja bialy prostokat zakrywajacy wlasciwy tekst. Jak temu radzic? i dlaczego dyskryminuje sie operowcow?
Obserwuj wątek
    • bigstrand wizualizacja: 26.02.04, 10:32
      bigstrand.republika.pl/images/gazetaopera.jpg
    • tebe Re: gazeta.pl @ opera 7.23 26.02.04, 11:38
      Operowców się nie dyskryminuje, ale niestety jest tak, że większość produktów typu banner jest przygotowywanych pod IE. Przykro mi, że czasem takie rzeczy się zdarzają.
      Mogę Ci doradzić jedynie, żebyś się trochę pobawił przeglądarką. Ten banner o ile pamiętam jest fleszowy.
      Pozdrawiam
      • bigstrand Re: gazeta.pl @ opera 7.23 26.02.04, 12:32

zarzut dyskryminacji operowcow nie byl bezposrednio skierowany do gazety.pl ale jak widac uderz w stol....
        dla pocieszenia dodam ze:
        www.htmlhelp.com/cgi-bin/validate.cgi?url=http%3A%2F%2Fauto.gazeta.pl%2Fauto%2F1%2C48297%2C1931135.html&warnings=yes
        wcale nie jestem zlosliwy

bawie sie i bawie... i nic... baner moze i fleszowy tylko nic z tego nie wynika
        • tebe Re: gazeta.pl @ opera 7.23 26.02.04, 15:34
          Jeśli chodzi o flesz i operę to polecam grzebanie w preferencjach, dział "typy plików".
      • lukasz_j Re: gazeta.pl @ opera 7.23 27.02.04, 08:33
        To jeśli się nie dyskryminuje, to ja jeszcze poprosze aby w dziale:
        "testy Auto+ dostępne są po zalogowaniu" dało się z Opery zalogować i rzeczytać artykuł.
        np auto.gazeta.pl/autoplus/1,49506,1934449.html
        • tebe Re: gazeta.pl @ opera 7.23 27.02.04, 17:35
          Nie wiem jak to zrobić, żeby się nie dało. Jakie masz objawy, bo mnie tam loguje?
          No i jaką masz wersję? Bo koło 7.0 były kłopoty.
          P.S. Z logowaniem to często mam tu do czynienia a niczego innego od Opery się prawie nie ruszam.
          • lukasz_j Re: gazeta.pl @ opera 7.23 02.03.04, 09:48
            Dzisiaj juz dziala, objaw byl taki ze prosil o zalogowanie sie przy probie dostepu do artykulu a pozniej (po zalogowaniu) pokazywal inny artykul niz zadany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka