Dodaj do ulubionych

forum Sport zenada .

28.02.04, 06:43
Jest tam oczywiscie watek o upadku Makysza. Czy jakis admin pofatygowal sie,
zeby go przejrzec? Polowa wpisow powinna wyleciec za zlamanie regulaminu.
Prostaki sie wyzywaja, a nikt nie reaguje? I nie chodzi mi o Malysza,
rozumiem, ze kogos to moze bolec jak wlasny upadek, a komus moze wisiec kolo
tylka, ze tak powiem. Ale o to W JAKI SPOSOB ludzie tam na siebie naskakuja,
jakiego slownictwa uzywaja, z jaka pogarda zwracaja sie do siebie. Prosze mi
wyjasnic dlaczego tolerujecie takie prymitywne pyskowki.
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: forum Sport zenada . IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:10
      Zauważyłem (nie pierwszy Twój podobny post), Reniu, że jesteś idealistką. No
      i... podoba mi się to. :-)

Pozdrawiam,

piecyk gazowy
    • betty-bt Re: forum Sport zenada . 28.02.04, 11:40
      czy ten watek masz na mysli?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=11044102

i czego ty wymagasz? kasowania krytycznych opini na temat Malysza? krytyka
      wobec osob publicznych jest dozwolona.
      kasowania postow napisanych w pogardliwej formie? skoro nie lamia regulaminu...
      czy kazdorazowe kasowanie slowa "kurwa" niewycelowanego w nikogo, ot neutralne
      podkreslenie emocji w sensownym poscie? tobie tez sie zdarzylo.
      kasowanie kazdego "debila, gnojka, wariata..", lub kazdego postu z ktorym admin
      sie nie zgadza? to juz by byla cenzura.
      nalezaloby sie raczej przyjrzec uwazniej FoF, bo tu najwiecej chamow sie
      zbiera.
      kierujac sie regulaminem powinno sie zabanowac polowe tej "wesolej" brygadki.
      • niech Re: forum Sport zenada . 28.02.04, 12:01
        Proponuje wprowadzic na forum sport admina spolecznego. To sprawdzony i udany
        pomysl. Proponuje tez dac adminom spolecznym prawo do blokowania loginu i IP.
        Proponuje takze wzorem bodajze Onetu nie umieszczac postow bezposrednio na
        forum ale dopiero po ich moderacji przez adminow spolecznych. No i oczywiscie
        wydaje mi sie ze formula forum juz sie zuzyla - daje ona mozliwosc pisania
        ludziom co chca i jak chca - co oczywiscie w efekcie dopuscic musi do
        powtorzenia sie tragicznych wydarzen z 11 września, 27 marca i 7 listopada.
        • reniatoja Re: forum Sport zenada . 28.02.04, 18:24
          ehe! Bardzo smieszne, narawde :-/
      • reniatoja Re: forum Sport zenada . 28.02.04, 18:23
        Betty oczekuje , ze wyzywanie sie od bucow, baranow, nie wiem czego jeszcze
        (nie chce mi sie czytac tego drugi raz), metafory/skojarzenia o s..niu, j..niu,
        p..niu i innych takich, beda usuwane, jako lamiace netykiete (10.11 i ostatni
        pkt dostepnej na Gazecie Netykiety - moim zdaniem). I uwazam, ze w regulaminie
        forum powinna byc wzmianka o koniecznosci kulturalnego wyrazania mysli dla
        dobra ogolu :))). Takiego czegos oczekuje. Malysza mozna podziwiac, krytykowac,
        co kto woli, podobnie jak mnie lub Ciebie, ale nie znaczy to, ze jesli ktos
        skrytykuje ciebie, to musze go upodlic do maximum, powiedzec mu jakim to jest
        bucem, dupkiem palantem niedoukiem i nie wiem czym jeszcze. I jak sie
        sp...dzial, piszac zle slowo pod twoim adresem. A tak wlasnie to wyglada na tym
        watku. Ale widze, ze juz pokasowano pare postow (wiec jednak nie napisalam
        tego tak calkiem bezpodstawnie), a kilka innych osob wyrazilo litosc i
        pozalowanie nad ludzmi, ktorzy po prostu prezentuja poziom taki a nie inny. A w
        koncu FS to jest jedno ze sztandarowych forow Gazety i wypadaloby, zeby
        trzymalo jaki taki fason. Przeciwko wywalaniu prostactwa i chamstwa z FoF tez
        zreszta nie mam nic nazaprzeciwko ;)))
        • niech Re: forum Sport zenada . 28.02.04, 23:26
          Iiiiii tam. Przesadzasz.
        • betty-bt Re: forum Sport zenada . 29.02.04, 02:00
          pog@damy o tym outlockowo.

pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka