zbyfauch 28.06.10, 21:54 ten gó...any, czerwony pasek u dołu ekranu, (na gazeta.pl) na chrome? Link Zgłoś Obserwuj wątek
zbyfauch Re: Jak wyłączyć 28.06.10, 22:24 Bez specjalnych wyrzutów sumienia aktywowałem wszystkie dostępne filtry w adblocku (jest taki również dla chrome)...i działa. Dziękuję za uwagę. Link Zgłoś
nessie-jp Re: Jak wyłączyć 28.06.10, 23:04 Z menu Adblocka wybrać "wyświetl wszystkie elementy blokowalne na stronie" i patrzeć, czy coś nie pasuje... Ew. blokować jeden po drugim, aż do skutku, a potem odblokować co potrzebne. Link Zgłoś
jan-w Re: Jak wyłączyć 28.06.10, 22:45 Jaki czerwony pasek? BTW: Adblock to tylko narzędzie. Trzeba nauczyć się nim posługiwać. Link Zgłoś
zbyfauch Re: Jak wyłączyć 28.06.10, 22:53 jan-w napisał: > (...) Trzeba nauczyć się nim posługiwać. Po co? On ma robić wszystko za mnie. I robi. Link Zgłoś
jan-w Re: Jak wyłączyć 29.06.10, 09:07 zbyfauch napisał: > Po co? > On ma robić wszystko za mnie. Mam nadzieję że nigdy nie kupiłeś kobinerek, ani wkrętaka? > I robi. > Wygląda na to że nie. Skąd miałby wiedzieć co ty chcesz żeby pozostawiał, a co twoja żona. Ma tylko podstawowy zespół zasad domyślnych. Link Zgłoś