yoma 03.09.10, 09:21 po co te zmiany tak w ogóle, co komu stare czcionki przeszkadzały? Link Zgłoś Obserwuj wątek
le.chujarek Re: Pytam poważnie 03.09.10, 09:39 zmiany sa podobno bardziej znaczące niż czcionka: forum.gazeta.pl/forum/w,299,116038414,116046164.html inna sprawa, ze zmiana grafik jak zwykle została skonsultowana z użytkownikami w stopniu zerowym (tych trzech zrzutów z ekranu siwej nie liczę, bo zbyt mało było na nich widać, a w dodatku jeden nie ładował sie dokońca) no i oczywiście nie uniknięto błędów w działaniu niektórych funkcji mi osobiscie grafika specjalnie nie przeszkadza - poprzednie zmiany były bardziej rewolucyjne. do nowych czcionek trza się przyzwyczaić tak samo jak do poprzednich i już pokombinować ze skórkami można przy tej okazji - ból to nie tak znowu wielki natomiast nie mogę zrozumieć co i po co zrobiono ze stroną startową i stronami podkatalogów Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Pytam poważnie 03.09.10, 16:29 Mnie sie strona startowa akurat podoba, bo ta poprzednia to byl dla mnie dramat w porownaniu z tym co bylo jeszcze kiedys - widac bylo tylko pare forow na krzyz, teraz widac duzo wiecej. Wiec strona startowa to jest ode mnie wielki plus dla developerow. Ale ta czcionka :( Mam wrazenie, ze to pisal jakis informatyk w okularach z lupa i dla niego jest fajnie... Link Zgłoś
giwi Re: Pytam poważnie 03.09.10, 12:59 yoma napisała: > po co te zmiany tak w ogóle, Życie, Yoma, życie. :-) > co komu stare czcionki przeszkadzały? Pewnie poprawią wielkość. tez ledwo widzę. Link Zgłoś
Gość: czytacz forum Re: Pytam poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 13:10 giwi napisała: > yoma napisała: > > co komu stare czcionki przeszkadzały? > Pewnie poprawią wielkość. tez ledwo widzę. > > Nie liczyłbym na to... Link Zgłoś
yoma Re: Pytam poważnie 03.09.10, 14:22 Giwi, liczę na ciebie :) Jakby kto pytał, ze skórkami kombinowałam, wszędzie oczy bolą. Zostawcie wszystko inne, skoro musicie, ale wróćcie nam stare czcionki, please! Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Pytam poważnie 03.09.10, 19:16 wszyscy się skarżą na tę czcionkę, a ja bez żadnego przestawiania/ustawiania mam lepiej - wyraźniejsza, bardziej czytelna, niż była. ciekawe. Link Zgłoś
Gość: angelfree Re: Pytam poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 19:46 Ja też ledwie czytam. : ( Link Zgłoś