Gość: zalogowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:22 Dostałam list Anieli do Miltonii...to Was będzie drogo kosztować, Aniela będzie się musiała pożegnać z opłacaniem wuefów i zacząć biegać dookoła bloku:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
pejsaty admini spicie czy co? 23.04.04, 21:33 zabanujcie zalogowana zanim przechwyci moje listy! :) Link Zgłoś
Gość: zalogowana Re: admini spicie czy co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:37 Listy zostały rzucone. Link Zgłoś
miltonia Re: admini spicie czy co? 23.04.04, 22:57 Zalogowana, jak Ci wpadnie korespondencja Karolaka do roznych bab, to przekierowywuj ja natychmiast do mnie. Dyskrecja i wyrazy wdziecznosci pod postacia grubej koperty zapewnione. Link Zgłoś
Gość: zalogowana Re: admini spicie czy co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 07:13 Jak rzeczywiście płacisz...to mogłabym ten proces przyspieszyć...i sama do niego napisać,jeżeli On jest z tych odpisujących, ta korespondencja wpadnie właśnie mi. Link Zgłoś
aniela Re: KOLEJNE ZWROTY NA POCZCIE 24.04.04, 00:14 aha i co napisalam? ps. lubie czytac cudza korespondencje, moze byc nawet moja Link Zgłoś
Gość: zalogowana Re: KOLEJNE ZWROTY NA POCZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 07:10 W którym ? Bo w zasdadzie przechwyciłam dwa, a tylko jeden mogłabym tu ewentualnie przytoczyć,bo drugi świadczył by przeciwko Tobie,wstydź się:)Ty już dobrze wiesz,który:) Link Zgłoś