wielki_czarownik 18.02.11, 11:34 Znowu jakieś badziewie statystyczne spowalnia działanie forum. Rozumiem, że chcecie mieć rękę na pulsie, ale jeżeli mam czekać 30 sekund na załadowanie się strony, to mi się naprawdę odechciewa. Link Zgłoś Obserwuj wątek
giwi Re: ad.adview.pl 18.02.11, 11:45 To prawda, to te górne ruchome bannery. Możesz zablokować, ale w Operze to słabo działa. To są reklamy, które na HP portalu przesłaniają 3/4 ekranu i zablokowanie unieruchamia linki. Wszyscy wiedzą o tym badziewiu ale nie reagują. Pisałam kilka razy do pomocy. Mają to w czterech literach. Cywilizowany świat odchodzi od tego typu reklam, tylko na portalu bez zmian. Link Zgłoś
jan-w Re: ad.adview.pl 18.02.11, 23:35 FF blokuje ściąganie takich rzeczy. Opera jeżeli dobrze pamiętam, ściąga i w wypadku zablokowania ukrywa. To olbrzymia różnica. Link Zgłoś
giwi Re: ad.adview.pl 19.02.11, 17:46 Przyzwyczaiłam się do Opery. Wiem, że FF blokuje. Dobrze pamiętasz, ukrywa. Teraz tęgie mózgi wymyśliły reklamę, która zakrywa nawet górne ikonki do forum, blogów i reszty. Tylko tutaj są takie reklamy na pół ekranu. Na onecie nie ma, bardziej dbają o użytkownikow i przypuszczam, że po prostu odmawiają zleceniodawcom. Link Zgłoś
valby-2500 Re: ad.adview.pl 11.01.12, 12:32 dodaj ad.adview.pl do adblocka i strona zaladuje sie 70 razy szybciej. Link Zgłoś