tropi_ciel 11.12.02, 18:27 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) za szybka reakcje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: ADMIN DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.02, 18:28 oj, przegapilam interwencje admina? Odpowiedz Link Zgłoś
tropi_ciel Re: ADMIN DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.02, 18:30 no tak, tyle ze skasowal tez kilka innych watkow, m. inn Adnmin ma to w d...))))))))))))))))))) bardzo ciekawy objaw braku samokrytycyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ADMIN DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.02, 18:33 tropi_ciel napisał: > no tak, tyle ze skasowal tez kilka innych watkow, m. inn Adnmin ma to w > d...))))))))))))))))))) > bardzo ciekawy objaw braku samokrytycyzmu! ha! czyli smieci krzyzyka sa mniej obrazliwe dla forumowiczow niz prawda dla admina? Odpowiedz Link Zgłoś
tropi_ciel Re: ADMIN DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.02, 18:35 na to niestety wyglada, a ten debil (naczy sie krzyzyk) dalej daje w kociol! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: widać,że trudno... 11.12.02, 18:42 tego pojebusa psiegodzyndzla udupić,a może...? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: widać,że trudno... 11.12.02, 18:44 bykk napisał: > tego pojebusa psiegodzyndzla udupić,a może...? byyku!! no no no!!! pieski sa kochane, prosze ich do smieci nie mieszac Odpowiedz Link Zgłoś
tropi_ciel Re: widać,że trudno... 11.12.02, 18:45 a moze .. co? moze to sam admin dla jaj tak sie z nami bawi???! nie sadze!? debili jeenk w GW nie zatrudniaja, no chyba ze gosc od nawalu czytanych tu bredni zwariowal! Odpowiedz Link Zgłoś
tropi_ciel Re: Czy mi się zdaje 11.12.02, 18:47 nie rozumim, no i co z tego ze 52?! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Czy mi się zdaje 11.12.02, 18:47 karlin napisał: > czy tych krzyżyków jest 52 ? heheh nie mam kalkulatora! ale cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
tropi_ciel do MAretimy! 11.12.02, 18:50 maretian ao co chodzi z tym 52, nie badzcie tacy tajemniczy i wtajemniczeni! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do MAretimy! 11.12.02, 18:53 tropi_ciel napisał: > maretian ao co chodzi z tym 52, nie badzcie tacy tajemniczy i wtajemniczeni! na forum jest nick krzys 52 i czy kretyn 52.... sama nie wiem, ktory z nich jest "lepszy")))) krzysia watki czesto zdejmuja admini)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tropi_ciel Re: do MAretimy! 11.12.02, 18:57 Aha! dzieki za odpowiedz i sorry za literowki ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś