Dodaj do ulubionych

Fora gospodarcze

IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 20:17
Uprzejmie zapytuję, gdzie się podziały fora gospodarcze (gospodarka, giełda, banki, kredyty itd.). Dzisiaj rano były jeszcze w spisie (forum.gazeta.pl/forum/0,0.html ) z wyjątkiem forum "gospodarka", które tez było, tyle że bez postów. Teraz nie ma tych forów w ogóle. Czyżby był to nieoczekiwany skutek kryzysu?
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Fora gospodarcze 18.08.11, 21:28
      Cos sie pochrzaniło i trafiło na prywatne. Pewnie pokłosie weekendowej awarii.
      forum.gazeta.pl/forum/f,30,Gospodarka.html
      Reszta jest, tylko poza Katalogiem z pierwszej strony forum
      forum.gazeta.pl/forum/f,27,Gielda.html
      forum.gazeta.pl/forum/f,383,Banki.html
      forum.gazeta.pl/forum/f,1183,Kredyty_mieszkaniowe_hipoteczne_.html
      Pozostałe szukaj wyszukiwarką. Trzeba w wyszukiwarce na HP forum wpisac nazwe forum i opcję "forum" (jest po lewej stronie).

Jeśli czegoś nie możesz znaleźć napisz to podam link. Trzeba sobie fora wpisywac do ulubionych w ustawieniach, łatwiej potem je znaleźć.

• Gość: detektyw Re: Fora gospodarcze IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 22:03
        Dzięki, myślałem, że to jakas zamierzona rewolucja :)
        • zbyfauch Re: Fora gospodarcze 18.08.11, 22:25
          Swoją drogą, co z Ciebie za detektyw. ;P
          • giwi Re: Fora gospodarcze 18.08.11, 22:28
            Pewnie dopiero kandydat ale zatytułował się na wyrost. :-)
            • Gość: detektyw Re: Fora gospodarcze IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 22:31
              Praca detektywa polega na przepytywaniu świadków zdarzenia, co też własnie uczyniłem :)
    • marrant Re: Fora gospodarcze 19.08.11, 19:10
      Jestem lepsza od Gierka i dwoma klikami niszczę gospodarkę;)
      Naprawione
      • sammler Re: Fora gospodarcze 07.09.11, 16:21
        A możesz jeszcze naprawić to? Chodzi o to, że w wyszukiwarce (dostęp przez link "Twoje: Posty") nadal nie wyświetlają się komentarze zamieszczone na tym forum "Gospodarka" po 12 sierpnia... Niefajnie, bo trudno spamiętać swoje wypowiedzi i dyskusji prowadzić normalnie nie można...

Pojawiają się one za to normalnie na stronie profilu, jeśli ktoś ma włączoną taką opcję (ja nie mam, bo nie chcę tam mieć na 2/3 ekranu moich komentarzy).

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka