kocia_noga 01.01.12, 14:54 Od wczoraj pojawia mi się komunikat, że forum o tej nazwie nie istnieje. Chciałabym wiedzieć, o co chodzi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kocia_noga Re: Nanty seministyczni trolle je 01.01.12, 17:30 Bardzo możliwe, ale mamy administrację :) Link Zgłoś
giwi Re: Forum Feminizm 01.01.12, 21:54 Feminizm istnieje. forum.gazeta.pl/forum/f,212,Feminizm.html Wyczyść ciacha. Powinno pomóc. Link Zgłoś
kocia_noga Re: Forum Feminizm 02.01.12, 15:53 Fakt, nic nie sprawdzałam, bo uznałam wstępnie, że to atak hakerów. Po radzie giwiego zajrzałam - homoseksualizm jest, a skoro to forum jest, to znaczy - nie hakerzy. Na firefoksie forum istnieje, więc pora na świąteczne porządki. Dziękuję za radę :) Najlepszego w Nowym Roku i nicheby był ten koniec świata, z natychmiastową zamianą na lepszy. Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Forum Feminizm 02.01.12, 16:54 a co to, Giwi płec nagle zmieniła, że Koci Nóg męską odmianę stosuje pisząc "po radzie giwiego"? Link Zgłoś
jan-w Re: Forum Feminizm 03.01.12, 09:46 Jeżeli ktoś nie zna Giwi przynajmniej z lektury, z samego nicka nie domyśli się płci właścicielki. Link Zgłoś
zbyfauch Giwi jest mężczyzną. 03.01.12, 13:29 Jak w słowach piosenki: "Giwi Giwi Giwi(A Man After Midnight)" Link Zgłoś