anula36 22.09.12, 22:29 co myslicie o czym takim: forum.gazeta.pl/forum/w,14479,139100648,139100648,powitanie_prawnika.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
anula36 Re: wiarygodnosc "eksperta" 23.09.12, 12:41 nie serdecznie tylko rowniez:) A po tej odpiwiedzi uswiadomilam sobie ze na forach eksperckich eksperci sa wypukntowani na niebiesko. A wiec to jakis "espert" amator i co z takim fantem i ekspertem zrobic? Link Zgłoś
Gość: = Re: wiarygodnosc "eksperta" IP: *.maxlab.lu.se 23.09.12, 13:19 > A wiec to jakis "espert" amator i co z takim fantem i ekspertem zrobic? Nic. Link Zgłoś
zona_mi Re: wiarygodnosc "eksperta" 24.09.12, 20:10 Skoro to forum prywatne, a nie redakcyjne, obecność takiego "eksperta" zależy od założyciela forum - będzie tolerował, hołubił i wspierał (ale nie kolorował, bo nie ma takich możliwości technicznych), albo nie będzie. Na forach eksperckich są eksperci wiarygodni z założenia, wypowiadający się legalnie i oficjalnie, niesamozwańczo, no i niebiescy. Link Zgłoś
Gość: = Re: wiarygodnosc "eksperta" IP: *.maxlab.lu.se 24.09.12, 21:41 Sadzisz, ze udzielanie sie na forach Agory czyni ich "wiarygodnymi"... (z zalozenia :)) ? _____ * Pomijam juz zauwazalny spadek jakosci tresci przekazywanych przez media Agory. Link Zgłoś
bartoszcze Re: wiarygodnosc "eksperta" 25.09.12, 08:41 Gość portalu: = napisał(a): > Sadzisz, ze udzielanie sie na forach Agory czyni ich "wiarygodnymi" Ciebie nie czyni. Link Zgłoś
Gość: = Re: wiarygodnosc "eksperta" IP: *.maxlab.lu.se 25.09.12, 11:12 Piszesz nie na temat. Nie jestem ekspertem. Poza tym, trzymajac sie twojego, jestes rowniez niewiarygodny. Link Zgłoś
bartoszcze Re: wiarygodnosc "eksperta" 25.09.12, 12:13 Gość portalu: = napisał(a): > Piszesz nie na temat. Piszę na temat poruszony w Twoim ostatnim poście. Jeżeli uważasz, że napisałeś go nie na temat wątku, najwyraźniej powinieneś posypać głowę popiołem. Link Zgłoś